FrantisekH Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Afri, ciwe, já chci taky..chtělo by to přim tom reálnej pohled na tacho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Afri, ciwe, já chci taky..chtělo by to přim tom reálnej pohled na tacho..Jo, kamera je super, jinak příště zkusím větší úhel" tady ta pasáž lesem je příjemná, dá se jet bez brzdění a jedeš kolem 65 km, akorát ti tam dost často něco přebíhá přes cestu, tam musíš mít oči na šťopkách :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Tak na tomto pojede zitra Jarda Kulhavy svetak v Novem Meste. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Tak na tomto pojede zitra Jarda Kulhavy svetak v Novem Meste.tak doufám, že mi ho pak po závodě jako opotrebovany posle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joejog Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 No viděl jsem už, že Jarda má sedlo skloněný, ale tohle už je jak sedět na klouzačce. Na silnici jim to měřej vodováhou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 na zejtřejší závod se těším...věřím, že Cink by mohl zajet slušnej výsledek..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Tak na tomto pojede zitra Jarda Kulhavy svetak v Novem Meste.to je dobrej krpatec je zajímavý jak to má nastavený pro sebe,ale vypadá to fakt zvláštně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Pánové, je tady někdo, kdo jezdí na silničce v okolí Prahy a po jejích okrajových částech? O pražských cyklostezkách myslím nemá smysl vůbec mluvit a silnice nižších tříd nemám vytipované, kde je jaký provoz - budu vděčný za nějaký tip, rád bych začal cca 50km okruhem, takovou pohodovou rozcvičku na rozkoukání se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2014 tak elNino opět vitez pěknej zavod v Novým Městě a pěkná prehlidka bajku. Docela dost fullu ve startovním poli. Škoda technických problémů u našich bajkeru....tak snad příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2014 Tak nakonec to nějak šlo - dali jsme jenom 38 km, nic se nemá přehánět. Hlavní je, že jsme si to užili. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2014 kde máš tachometr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2014 kde máš tachometr. na co?má Géčka přeci není důležitý kolik jedeš ale kolik je hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2014 Přesně tak! Tachometr má od loňska vybitou baterku, a kromě toho jsme fakt nehonili žádné rekordy, takže stačily Géčka, abych viděl, kdy to musíme otočit, abychom stihli vínečko u kámoše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Přesně tak! Tachometr má od loňska vybitou baterku, a kromě toho jsme fakt nehonili žádné rekordy, takže stačily Géčka, abych viděl, kdy to musíme otočit, abychom stihli vínečko u kámoše Rád bych se k vám někdy přidal. Jezdím většinou sám kolem Kladna, okolí Berounky, Nižbor, Lány atd. Je to tam moc pěkný a provoz minimální. Dřív jsem jezdil s kamarádem, co chodil na závody, ale teď už bych to nedal. Po zdravotních potížích a operacích už jezdím jenom turistickým tempem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupkic Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 Nemá někdo náhodou na prodej levou brzdovou páčku Shimano BLM675 SLX? Nedaří se mi ji sehnat. Nikde jí nemají ani skladem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 Nedíváte se někdo na dnešní etapu Gira? Jedou na Stelvio, padá déšť se sněhem, teplota kolem 10°C, nahoře to ale půjde dost k nule, no neskutečnej hnus... když jsem Stelvio přejížděl autem, zdálo se mi to nekonečný, za pěknýho počasí to musí být pecka, dneska bych ale flákl s kolem do škarpy a šel na škopek, nebo spíš na čaj teda... fakt ty borce obdivuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 (upraveno) Koukám na to! Akorát nechápu ten guláš kolem anulování času ze sjezdu. Někdo jede, někdo ne...to je takovej problém tam nějakým znamením, vlajkou či další prostředkem dát nahoře po stoupání jasně najevo, jak to teda je? Teď je to úplnej guláš. Upraveno 27. května 2014 uživatelem ondra.palas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 Já bych koukl na netu, zda by tam šla dát M666. Ta se dá sehnat na eBay. Řekl bych, že ty páky jsou stejné. Bez záruky Nemá někdo náhodou na prodej levou brzdovou páčku Shimano BLM675 SLX? Nedaří se mi ji sehnat. Nikde jí nemají ani skladem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 Nemá někdo náhodou na prodej levou brzdovou páčku Shimano BLM675 SLX? Nedaří se mi ji sehnat. Nikde jí nemají ani skladem...vím že sháníš jen páku,ale celej komplet není ani drahej,tak jestli není rozumnější koupit toto a máš klidhttp://www.cyklonemcik.cz/zbozi/brzdova-paka-shimano-blm675-slx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupkic Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 vím že sháníš jen páku,ale celej komplet není ani drahej,tak jestli není rozumnější koupit toto a máš klidhttp://www.cyklonemcik.cz/zbozi/brzdova-paka-shimano-blm675-slx Já sháním celej komplet, ale problém je, že ho sice všude nabízejí, ale nikde ho nemají. Volal jsem i do Shimana, ale bez šance. Kdyby někdo věděl o shopu kde ho opravdu fyzicky mají tak bych byl velmi vděčný, volal jsem snad do 20 shopů a vůbec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky