Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

No to je ještě v poho, v Polsku za chlast na kole jdeš prý do basy. Vznikl tam docela problém, protože polský věznice jsou plný kvůli cyklistům...

Nicméně kontroly mimo silnice nechápu... možná ještě takový cyklostezky ve městech, kde je narváno jak kolařema, tak bruslařema, ale že se to řeší na polňačce, to bych asi policajta poslal někam. No, dlužno dodat, že to kontrolujou hlavně na silnicích, což proč ne...

Odesláno

Mě chytli v Polsku nesčetněkrát hodně upravenýho a vždy to proběhlo v pohodě, asi jenom jednou jsem platil malou symbolickou pokutu, takže těžko říct, možná to platí jen pro Poláky...

No to je ještě v poho, v Polsku za chlast na kole jdeš prý do basy. Vznikl tam docela problém, protože polský věznice jsou plný kvůli cyklistům...

Nicméně kontroly mimo silnice nechápu... možná ještě takový cyklostezky ve městech, kde je narváno jak kolařema, tak bruslařema, ale že se to řeší na polňačce, to bych asi policajta poslal někam. No, dlužno dodat, že to kontrolujou hlavně na silnicích, což proč ne...

Odesláno

můj názor je ten že prostě 1pivko prostě ke kolu patří,ale třebas 8 kousků,nebo panáky určo ne

pokud jedu polňačkou kde nikoho neohrozím tak ať si dotyčný děla co chce,ale v provozu kde může ohrozit jiný lidi tak jsem pro postihy.

Odesláno

Možná proto nás nechávají, jelikož mají plno :D Jinak s tím chlastem na silnicích souhlasím, nemělo by se to přehánět" Moje výhoda je, že jedu po slepé nefrekventované silnici tak 200 metrů a jsem v lese, no a všude celej den včetně Polska a nevidím jediné auto. Takže já se vožrat můžu jak chci a maximálně ublížím sám sobě" Pokud Vím, že pojedu po silnici, tak jedno, dvě pivka max. Do Polska občas zavítáme na pstruhy a tam chvíli po silnici jedem, takové jediné místo, kde nám policajti dávají ze srandy dejchat, ale jak říkám, do teď vše domluvou :cheers:

Odesláno

Tak jako jsem měl jedny hodinky než sem vlezl sem na fórum
(a teď mám pořád jedny, akorát že jedny potápky, jedny oblekovky, jedny pilotky, jedny quartzky, jedny vintážky atd. :whistling:)

tak mám i jedno kolo do terénu a nedalo mi to a po patnácti letech jsem si pořídil silničku, předevčírem dorazila,
vybalil, seřídil a včera jsem vyrazil na krátkej test drive, zkusil jsem kopeček nahoru i dolů
hrozně rychle se mi vrátila zpět ta radost z jízdy co jsem znal dřív, ta rychlost!
po testovací jízdě nemohu říct křivé slovo, naopak - dobrej kauf.

Ano, jsou na tom bikový spdčka a vůbec mě to neva :)

Odesláno

Jo, jo, jak to kolo váží nula nula nic a má galusky, tak to je pak šok, jak to proti bike jede...

Horčí je shánění dobrých tras - dobrej povrch a s malým provozem, to je že ke kolu je potřeba ještě to auto :-)

Odesláno

Jsem spokojenej jak želva, ostatně je důležitý si tu koupi řádně zdůvodnit - namísto 28 kartónů cigaret který bych

za posledních pár měsíců vykouřil mám kolo. :)

Jinak kde bydlím je to auto jenom z důvodu že bydlím na kopci a strašně nerad ho na závěr tlapu nahoru :D
A tuhle tréninkovou cestu mám jen deset minut autem, super asfalt a provoz jedno auto za hodinu, kdo by odolal?

Odesláno

tak gratulace k němu a ať ti to šlape :clap:

pokud tam máš takovou cestu bez provozu tak to chápu že se jezdí super

já se už těším na víkend jak vyjedu,dnes po praci posekám trávu,ugrilujem pak něco dobré a so ne mám čas jen na vyjíždky,tak doufám že bude rozumně venku

Odesláno

Dneska jsem zavítal ke kámošovy, autorizovanýmu prodejci Cannondejla a jen tak na půl huby nadhodil, že se mi líbí Jekyll" A on na to, že přišel asi před týdnem seznam posledních pár kusů, co se valí na skladě a mají to rozprodávat, že mi to nechá za nákupku a pár piv :-) ty jo a on tam Jekyll v karbonu 2011, v nejvyššíc výbavě za 56 litrů, prodával se 130, sakra velikost M, tak říkám objednej ho" Ve čtvrtek ho prodali, jak já jsem naštvanej, a hodně smutnej... No nic, kámoš ví o mě, a prý něco vymyslí, tak snad...:-)

Odesláno

tak gratulace k němu a ať ti to šlape :clap:

pokud tam máš takovou cestu bez provozu tak to chápu že se jezdí super

já se už těším na víkend jak vyjedu,dnes po praci posekám trávu,ugrilujem pak něco dobré a so ne mám čas jen na vyjíždky,tak doufám že bude rozumně venku

Díky, jede to skoro samo :)

Samá přeháňka dneska, 2x jsem zmoknul, tak třeba zítra to bude lepší.

Odesláno (upraveno)

tyjo, dnes ráno jsem koukal na Novasportu...záznam z etapového závodu MTB. Mooooc krásná podívaná a velice drsnej závod. Ale to prostředí a ty singletracky...to bylo prostě něco nádhernýho. Ale dát jen jako kochačku...

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno (upraveno)

To me zajima, jak se prosim te ten zavod jmenoval? Zkusil bych si najit nejaky zaznam nebo video na netu. Diky

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Dekuju, parada. Uz na to koukam na youtube. Pamatuju si pred par lety ze jsem cetl blog nebo report nejakeho Cecha, co jel podobny etapovy zavod v US nebo Kanade, pres Skaliste hory...bylo to skvely pocteni.

František Raboň po 2 etape:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Btw, nejezdite nekdo 24 hodinovky? Uz asi 3 roky o tom premyslim to zkusit jen tak pro srandu, idealne asi treba v 4 clenem tymu

Odesláno

jj, dojizdeli etapy pěkně zmatlany od bláta :) ale ty prujezdy vinic a sjezdiky sjou nadherny. 24hod nejezdim ani jsem neuvažoval, ale může to bejt výzva. letos me kamarád lákal na 10ti hodinovku, ale to bych asi nedal...sám v sedle takovou dobu...

Odesláno

Dekuju, parada. Uz na to koukam na youtube. Pamatuju si pred par lety ze jsem cetl blog nebo report nejakeho Cecha, co jel podobny etapovy zavod v US nebo Kanade, pres Skaliste hory...bylo to skvely pocteni.

František Raboň po 2 etape:

Ferymu jsem prodával Daytony :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...