spineshank Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2014 to je ovšem velice epesní šmakózní black bike, klobouček!moc díky,je to můj splněnej sen ,ještě jedna z vyjížďky fotečka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Včera i dneska stejna trasa, příjemných 45km lesem a podel řeky Moravy. A hlavne bez závaží v podobě dětský sedačky :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Dnes jsme se ženou spáchali krásnou vyjížďku v lesích v okolí Plzně s výšlapem na Krkavec. Za svobodna jsme byli v Brdech na kole každý víkend, teď už se nám ten společný čas bez děcek hledá hůře. Naštěstí dnes se jich ujala babička s dědou a my mohli s paní vyrazit na kole jako za mlada. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 tak já dnes s mojí drahou dal 40km,oproti včerejšku krásně teplo jen ten vítr zase foukal proti...už jsme narazili na krásné zralé maliny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Nové sedlo Cyklistice se vášnivě věnuji od své puberty, tedy od konce osmdesátých let a již za komančů jsem měl na své silničce selle san marco /jehož koupi však předcházela několikahodinová fronta před Cyklo-prodejnou v Praze na Karláku/ a byl jsem spokojený. Cyklistické vložky se dělaly buď z froté či tenké kožené vložky, které se musely mazat. Po revoluci jsem jezdil na svém mtb sedlo Ritchey comp, které jsem teprve asi před třema lety v rámci váhového tuningu a bez velkého přemýšlení vyměnil za nádherný závodní sedlo Specialized Alias v šíři 130. Kromě podstatné váhové úspory sedlo mělo nádherný aerodynamický tvar i jeho průřež ve středu sedla v rámci šetrnosti vůci měkkým tkáním mě přímo dojal. Při prvním vyjíždkách jsem cítil velkou změnu ve vlastnostech ale nevěděl jsem jestli k lepšímu. Až při delších a opakovaných vyjížďkách /více dnů po sobě/ jsem cítil drobné otlaky mezi vnitřní stranou stehna a tříslem. Říkal jsem si, to je divné...používám kvalitní hadry..a asi jsou ty vložky už "sesedlé".../jak říkal Roman Kreuziger, který spotřebuje během TdF tuším 4 kalhoty/ ..tak jsem zmodernizoval svůj cyklo-šatník o kvalitní kalhoty /Castelli, Pearl Izumi a Gonso/ ..a komfort jízdy se výrazně zlepšil /musím dodat, že žádné z kalhot nemají gelovou vložku/ ..úplně se však tento problém neodstranil./to jsem zase přikládal tomu, že většinu roku jezdím pevnou karbonovou vidlici/ a tak jsem se rozhodl si přeměřit "zadek"..Minulý pátek jsem tedy vyrazil do Specialized storu, kde jsem si dopředu telefonicky ověřil, že měřicí lavici na šíři "p....e"../rozuměj vzdálenosti stydkých kostí/ v rámci tzv. Body geometry mají...samotné měření je docela veselá záležitost, která spočívá ve vrtění se na lavici potaženou gelovou vrstvou a šuplerou...po asi minutovém vrtění...jsem vytlačil dva důlky a díky v lavici zabudované šupleře pak prodavač zahlásil hned vzdálenost v milimetrech.../naměřili 128 mm ..což odpovídá šíři sedla155 mm/..dosud jsem jezdil na sedle 130mm..což byla zcela chybná koupě..když jsem pánům prodavačům hlásil tisíce najetých km ..nechtěli věřit...koupil jsem tedy model Avatar v šíři 155 mm..a i díky vyššímu "paddingu" /vyšší výstelce sedla/ než jsem měl dosud musím říci, že je to rozdíl veliký..člověk cítí jak sedí na kostech..a ne měkkých tkáních.. což je velký nezvyk...po včera a dnes celkem najetých 80 km..musím říci, že bych neměnil...ale až několika hodinový trek náročnějším terénem ukáže pravdu závěrem přikládám fotku sedla Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 tak sedlo je vcelku důležitá věc,pokud nesedí pak jsou delší nebo několika denní vyjížďky peklemčlověk si může doma jednoduše zkusit sednout na papundekl a změřit si to sám jaké sedlo potřebujejá vybral sedlo SQ lab 611 a musím říct že jsem max spokojenej,už žádný tlaky do něho,žádný bolavý mezinoží teď můžu jet klidně 4dny po sobě a žádný problémyhlavně vybere si opravdu každej díky šířce ve které se dělají Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 dostal jsem hodně positivních referencí na značku Selle SMP, která vyrábí i zdravotní pomůcky..ale ty ceny mi přišly už hodně "přestřelený".... tak sedlo je vcelku důležitá věc,pokud nesedí pak jsou delší nebo několika denní vyjížďky peklemčlověk si může doma jednoduše zkusit sednout na papundekl a změřit si to sám jaké sedlo potřebujejá vybral sedlo SQ lab 611 a musím říct že jsem max spokojenej,už žádný tlaky do něho,žádný bolavý mezinoží teď můžu jet klidně 4dny po sobě a žádný problémyhlavně vybere si opravdu každej díky šířce ve které se dělajíSQ LAB SADDLE 611 RACE 12CMSQLAB611_0000_611_top_12_13_14_15cm.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 (upraveno) Moje půlky už poznaly hodně sedel, ale teprve Spešl BG 155 mm je to, co jsem posledních 15 let hledal. Navíc sluší i kolům (mám MTB RB a Duratec) tak co si víc přát. Moudří mi vždycky říkali, že zadek se otlačí stejně jako prsty od kytary, ale do toho stadia jsem se nikdy nedostal. Takže sedla už neřeším. Upraveno 22. června 2014 uživatelem šíma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 je jasný že každej chce mít kolo doladěné k dokonalosti,ale když se skloubí pohodlí a pěknej vzhled je to pak paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 Jelikož mám volno, vykopal jsem se dnes na vyjížďku na MTB (silnička už oprášená je). A jak vás tady tak čtu, mám co dohánět - dal jsem 50 km a jsem docela vyřízenej. I když kopečky tam byly, to zas jako jo (Dalejské údolí vrchem, Holyně, Slivenec, Kalinův mlýn, Třebotov, Radotín, Zbraslav, po pěších turistických značkách, kdo to tam znáte). Bylo to fajn, jenom než něco takového zopakuju, tak asi budu muset vyměnit střed, nějak v něm lupe... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 tak ono nezáleží si myslím kolik dáš km,ale co jedeš a jakým stylem,někdy 30 v dobrém tepmu z kopce do kopce je víc jak 50 výletních hele jestli ti můžu poradit sundej sedlovku,vyčisti a máš po lupání...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 dnes jsem náhodou narazil na toto foto,pokud je to fakt tak smekám.....neuvěřitelný kde to jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 Spineshank: 1) To je mi jasný, ale ostatní sem taky nedávají zrovna fotky z cyklostezek. Nicméně, jak jsem psal, kopečky tam byly a pár úseků bylo opravdu náročných. Zas ale přesun zpátky do Prahy už byl po cyklostezce bez převýšení. Průměr 14 km/h. No to jen tak, aby řeč nestála 2) Pár videí a fotek ze závodů a různých akcí jsem už viděl a podle toho usuzuju, že ta fotka je reál. Ale neuvěřitelný to je i tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Todle fórum je vážně o tom na jakých kolek kdo jezdí?To už je vážně úchylný, za chvíly tu bude fórum jaký hajzlpapír kdo používá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Mily krakra, pokud nemas neco smysluplneho k tematu bike, nechod sem otravovat. Predstav si, ze existuji lide, kteri maji radi hodinky a radi jezdi na kole a pro ty tu tohle vlakno je. Treba jako pro jine vlakno o botach, do ktereho tak rad prispivas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Todle fórum je vážně o tom na jakých kolek kdo jezdí?To už je vážně úchylný, za chvíly tu bude fórum jaký hajzlpapír kdo používá.myslím že tě nikdo nenutí sem chodit a přispívat ne??kromě hodinek tu spousta z nás má i jiné koníčky a rádi se s ostatníma podělíme o svoje zážitky atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Nechápu, v popisu totok - Festina Tour de France a nemá rád kola................. a ještě ten češtin............chjo............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 zřejmě slušnej oddíl co jsem koukl tak jeho příspěvky velmi obohacují toto forum ,tak ta kritika je zřejmě oprávněná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Napsal jsi to presne, podobne jsem chtel reagovat rano, ale posledni dobou jsou lidi na me poznamky nejak citlivi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 myslím že tě nikdo nenutí sem chodit a přispívat ne??kromě hodinek tu spousta z nás má i jiné koníčky a rádi se s ostatníma podělíme o svoje zážitky atd.OK, jenom bych řekl, že existují určitě fórum zaměřené jenom a pouze na kola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky