Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nechápu, v popisu totok - Festina Tour de France a nemá rád kola................. :lol2:      a ještě ten češtin............chjo.............

Netvrdím, že nemám rád kola. Festiny Tour de France mám proto, protože se mi líbí.

Odesláno

OK, jenom bych řekl, že existují určitě fórum zaměřené jenom a pouze na kola.

Stejně jako existují fóra zaměřená jenom a pouze na auta, jenom a pouze na motorky, jenom a pouze na obuv, jenom a pouze na filmy, jenom a pouze na hudbu, jenom a pouze na létání, jenom a pouze na počítače atd. - takže běž a napiš prosím svůj názor i do všech ostatních nehodinkových vláken tady  :frusty:

Odesláno

Nechápu, v popisu totok - Festina Tour de France a nemá rád kola................. :lol2:      a ještě ten češtin............chjo.............

Netvrdím, že nemám rád kola. Festiny Tour de France mám proto, protože se mi líbí.

To vo tobe leccos vypovídá

Odesláno

OK, jenom bych řekl, že existují určitě fórum zaměřené jenom a pouze na kola.

myslím si že na to co bys řekl ty tu stejně není nikdo zvědavej :bangin: 

mám to tady rád pro tu různorodost lidí a zájmů,koníčků,fobií atd

tvoje příspěvky mají nulovou vypovídající hodnotu,takže si myslím uděláš líp když si najdeš "to" svoje vlákno a tam se budeš realizovat :whistle:

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Hele, poraďte mně někdo - když zmáčknu brzdovou páčku tak to brzdí až jako hodně u rukojeti, tím to je i jako takový gumový, zkrátka bych potřeboval, aby to zabíralo vejš. Co mám kde dotáhnout? Díkes.

Odesláno

Hele, poraďte mně někdo - když zmáčknu brzdovou páčku tak to brzdí až jako hodně u rukojeti, tím to je i jako takový gumový, zkrátka bych potřeboval, aby to zabíralo vejš. Co mám kde dotáhnout? Díkes.

no může to být zavzdušněný,destičky máš ok??

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Hydraulika. Destičky by měly bejt ok, myslím, že je měnili, letos na jaře.

Odesláno

Jak již bylo napsáno, příčina bude pravděpodobně v zavzdušnění. Pokud se dříve brzda chovala lépe než nyní. Obecně mívá Shimano (nevím, zda je to tvůj případ) trochu gumovější chod než ostatní.

Rozhodně nechat odvzdušnit a případně doplnit olej/brzdovku.

Odesláno

A to mi řekněte: Až budu jednou to své 13 let staré kolo měnit za novější a patrně přitom půjdu do hydraulických kotoučovek - které jsou pořádně jedovaté? Mám rád, když to řádně kotví na drbnutí hned zkraje...

Odesláno

já mám "véčka" shimana v XT..a nemám pocit, že jsem o něco přišel ..pokud nemá člověk ráfek mokrej nebo špinavej /kdy není počítateční reakce při brždění ideální/  či nepotřebuje dlouho intenzivně brzdit..tak to neocení.....navíc co mi říkal kamarád sjíždějící vysokohorskou silnici na Grossglockneru ..tak i oslavované kotouče mají své limitace a lze je "zavařit až se destičky rozsvítí.."--

A to mi řekněte: Až budu jednou to své 13 let staré kolo měnit za novější a patrně přitom půjdu do hydraulických kotoučovek - které jsou pořádně jedovaté? Mám rád, když to řádně kotví na drbnutí hned zkraje...

Odesláno (upraveno)

Moderní hydraulické kotoučovky a Véčka jsou dvě zcela nesrovnatelné věci. Namlouvat si, že člověk o nic nepřichází, a ze to neocení, a ze je to skoro totez je zcela mimo realitu dnešních dnů.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

a kotouče nezavaříš jenom na glosklockneru, já je při sjezdech zavařil už taky..stačí kopec dolů 2 km kdy se snažíš udržet si rychlost po 50kmh

akorát na véčkách by ti upadly prsty a velmi pravděpodobně i bouchla duše (předpokládám, že zpátečník(či milovních starých časů) nebude mít bezduše na véčkách)

Odesláno

určo s dobrým nástupem co berou hned XT/XTR ,vyzkoušeno a spokojenost :cheers: 

Odesláno

Zkoušel jsem SLX a XT u kámošů a jsou to velmi dobré brzy, já jezdím starší Avid Elixir R a na nedostatek agresivity si nemůžu stěžovat při jejich nástupu

Odesláno

akorát na véčkách by ti upadly prsty a velmi pravděpodobně i bouchla duše (předpokládám, že zpátečník(či milovních starých časů) nebude mít bezduše na véčkách)

A na tos přišel kde? Naprosto nemožné. A že jsem na véčkách cosi odjel.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...