Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Osobně bych do bazaru nešel pokud tomu důkladně nerozumíš. Stačí jen přetáhlej řetěz a můžeš hned ze startu měnit řetěz a kazetu. A hned to začne naskakovat (další spotřebák).

Já tady neradím XT jen to, že v té ceně už lze sehnat alivio možná deore tak bych se snažil předejít nižší výbavě. Z mé zkušenosti je právě již alivko dostatečně solidní na běžné používání, ale přesmyk acera šteluju každou chvíli a to řazení vypadá že se rozletí (acera řazení 550,- a alivio 700,-).

Jo a prodávat kolo po roce je to nejhorší co můžeš udělat, ztratíš na něm cca 40-60% ceny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak je jasný že pokud kupuješ bazarovku,je potřeba mít někoho kdo se na to mrkne nebo se domluvit v servisu na prohlídku ať víš do čeho jdeš a co je pořeba řešit,buď slevou z ceny nebo výměnou dílu.

mám vyzkoušeno že rozdíl XTR/XT nepoznám,ale u Deore už ten chod je prostě "jinej",myslím řazení,smyk,hazka

Odkaz ke komentáři

kup toho spesla s utec odsud..a bud rad ze nejsi na bike foru

S tímhle souhlasím. Koupit, jezdit a nechodit na net :-)

Vloni jsem koupil Skota na inzerát, novýho, nejetýho, výhra v soutěži. Na to moje ježdění super kolečko. Když jsem viděl ceníkovku, zdálo se mi o čertech. Kdo může dát takový peníze za kolo?

Jsme spolu rok a půl a už bych rád novou vidli, nejlíp s pevnou osou, jenže to by chtělo nový kola. Nejlíp ručně zapletený, něco lehčího... Jo a na zadek by bylo lepší 143, než 135. To je nový rám, karbon je pěkný. Vyměnit Deorko za XTéčko a přehazku z XT na XTR. A když to sečtu, byl bych vysoko nad katalogovou cenou současnýho kola...

Nee, koupit, jezdit a dokud se něco nerozpadne, nechodit na net. :-)

Odkaz ke komentáři

Jo dokonce jsem jednu dobu tři kola měl

A je to celé o tom zachovat si zdravý selský rozum. Klabrdon to evidentně nechce na intenzivní trénink, ale courání kolem komína ...

rozdíly mezi řadami Shimana - jasně, jsou i funkční rozdíly, ale rozdíly v machrindexu budou o dost větší než ty funkční...

P.S.

A takové rozumy zdarma rozdává blbec, co si koupil karbonové celopéro na SRAMu X.0 s karbonovými klikami + řidítky + sedlovkou + ráfky Ritchey karbon WCS,

... v ceně o které je lepší nemluvit,

...a to kolo letos ještě neujelo ani metr :-(((

Odkaz ke komentáři

Jo a už jste slyšeli že ideální je mít kola dvě až tři? :D

Něco jako hodinky? :-)

S rozmachem cyklostezek přemýšlím nad silničkou. Líbí se mi jak to na tom sviští. Hodně rád bych HTčko 29er v karbonu, kolem deseti kil, poskládat si hračku na lítačku. Jenže zatím vozím prcka v sedačce a to na karbon nedám, příští rok ji budu tahat na tyčce, takže mi zůstane hliník. 

3 kousky by mohly být ideál, ale ještě jsem nezkoušel celopéro :-))

Odkaz ke komentáři

Něco jako hodinky? :-)

S rozmachem cyklostezek přemýšlím nad silničkou. Líbí se mi jak to na tom sviští. Hodně rád bych HTčko 29er v karbonu, kolem deseti kil, poskládat si hračku na lítačku. Jenže zatím vozím prcka v sedačce a to na karbon nedám, příští rok ji budu tahat na tyčce, takže mi zůstane hliník. 

3 kousky by mohly být ideál, ale ještě jsem nezkoušel celopéro :-))

Dejve, tři kola jsou akorát .... já měl jednu dobu, tu závodní, kol sedm :D

Odkaz ke komentáři

Klasická trojka:

Silniční žiletka + MTB + zimák... ale kde na to ježdění brát čas .... a to jsem k tomu měl ještě motorku ... Já se tak těším do penze ;-)

mít víc času asi bych to bral,ale takto jsem rád že jezdím tak jak pořebuju :cheers: 

navíc si myslím že na mtb odjezdíš všechen terén+silnici,což u silničky nejde

Odkaz ke komentáři

Jo dokonce jsem jednu dobu tři kola měl

A je to celé o tom zachovat si zdravý selský rozum. Klabrdon to evidentně nechce na intenzivní trénink, ale courání kolem komína ...

rozdíly mezi řadami Shimana - jasně, jsou i funkční rozdíly, ale rozdíly v machrindexu budou o dost větší než ty funkční...

P.S.

A takové rozumy zdarma rozdává blbec, co si koupil karbonové celopéro na SRAMu X.0 s karbonovými klikami + řidítky + sedlovkou + ráfky Ritchey karbon WCS,

... v ceně o které je lepší nemluvit,

...a to kolo letos ještě neujelo ani metr :-(((

co sis koupil,pochlub se přeci :clap: 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...