spineshank Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 koukl jsem na bazar a třebas toto by stálo za omrknutíhttp://cyklobazar.cz/inzerat/313328/prodam-trek-x-caliber-29-velikost-17-5/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 koukl jsem na bazar a třebas toto by stálo za omrknutíhttp://cyklobazar.cz/inzerat/313328/prodam-trek-x-caliber-29-velikost-17-5/ To asi jo, ale já mám 185 cm tak si myslim, že mi bude malý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Já před nedávnem prodával Giant Revel 0 z r. 2010, osazený alivkem se suntour pružinovou vidlí a šel za trojku z baráku kamarádovi, byla to ale jen 26" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 záleží na rámu a geometrii,pokud to máš poblíž sedni na to a zkusu každého výrobce to může být jinak M/L/XL ,ale u tebe tipuju L Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Osobně bych do bazaru nešel pokud tomu důkladně nerozumíš. Stačí jen přetáhlej řetěz a můžeš hned ze startu měnit řetěz a kazetu. A hned to začne naskakovat (další spotřebák).Já tady neradím XT jen to, že v té ceně už lze sehnat alivio možná deore tak bych se snažil předejít nižší výbavě. Z mé zkušenosti je právě již alivko dostatečně solidní na běžné používání, ale přesmyk acera šteluju každou chvíli a to řazení vypadá že se rozletí (acera řazení 550,- a alivio 700,-). Jo a prodávat kolo po roce je to nejhorší co můžeš udělat, ztratíš na něm cca 40-60% ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 tak je jasný že pokud kupuješ bazarovku,je potřeba mít někoho kdo se na to mrkne nebo se domluvit v servisu na prohlídku ať víš do čeho jdeš a co je pořeba řešit,buď slevou z ceny nebo výměnou dílu.mám vyzkoušeno že rozdíl XTR/XT nepoznám,ale u Deore už ten chod je prostě "jinej",myslím řazení,smyk,hazka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Kluci a nějakej prověřešenej shop kde by měli hodně kol skladem? Vyzkoušel bych pár kol najednou od různejch značek, vybral, koupil, neřešil, jezdil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Asi k Peškovi to nebudeš mít zas tak daleko - http://www.kola-cykloshop.cz/prodejny/t-125/. 500 m2 prodejní a plochy a 300 kol skladem, jak tedy píšou na jejich strákách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 kup toho spesla s utec odsud..a bud rad ze nejsi na bike foruS tímhle souhlasím. Koupit, jezdit a nechodit na net :-) Vloni jsem koupil Skota na inzerát, novýho, nejetýho, výhra v soutěži. Na to moje ježdění super kolečko. Když jsem viděl ceníkovku, zdálo se mi o čertech. Kdo může dát takový peníze za kolo?Jsme spolu rok a půl a už bych rád novou vidli, nejlíp s pevnou osou, jenže to by chtělo nový kola. Nejlíp ručně zapletený, něco lehčího... Jo a na zadek by bylo lepší 143, než 135. To je nový rám, karbon je pěkný. Vyměnit Deorko za XTéčko a přehazku z XT na XTR. A když to sečtu, byl bych vysoko nad katalogovou cenou současnýho kola...Nee, koupit, jezdit a dokud se něco nerozpadne, nechodit na net. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Jo a už jste slyšeli že ideální je mít kola dvě až tři? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Jo dokonce jsem jednu dobu tři kola mělA je to celé o tom zachovat si zdravý selský rozum. Klabrdon to evidentně nechce na intenzivní trénink, ale courání kolem komína ...rozdíly mezi řadami Shimana - jasně, jsou i funkční rozdíly, ale rozdíly v machrindexu budou o dost větší než ty funkční... P.S.A takové rozumy zdarma rozdává blbec, co si koupil karbonové celopéro na SRAMu X.0 s karbonovými klikami + řidítky + sedlovkou + ráfky Ritchey karbon WCS,... v ceně o které je lepší nemluvit,...a to kolo letos ještě neujelo ani metr :-((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 ba naopak..tohohle by si měl každej cenit.. neni umění říct že to nejdražší je to nejlepší..ale je umění říct že i za pár korun si pokud jsi napůlhluchý užiješ spoustu muziky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Jo a už jste slyšeli že ideální je mít kola dvě až tři? Něco jako hodinky? :-)S rozmachem cyklostezek přemýšlím nad silničkou. Líbí se mi jak to na tom sviští. Hodně rád bych HTčko 29er v karbonu, kolem deseti kil, poskládat si hračku na lítačku. Jenže zatím vozím prcka v sedačce a to na karbon nedám, příští rok ji budu tahat na tyčce, takže mi zůstane hliník. 3 kousky by mohly být ideál, ale ještě jsem nezkoušel celopéro :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Klasická trojka:Silniční žiletka + MTB + zimák... ale kde na to ježdění brát čas .... a to jsem k tomu měl ještě motorku ... Já se tak těším do penze ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Něco jako hodinky? :-)S rozmachem cyklostezek přemýšlím nad silničkou. Líbí se mi jak to na tom sviští. Hodně rád bych HTčko 29er v karbonu, kolem deseti kil, poskládat si hračku na lítačku. Jenže zatím vozím prcka v sedačce a to na karbon nedám, příští rok ji budu tahat na tyčce, takže mi zůstane hliník. 3 kousky by mohly být ideál, ale ještě jsem nezkoušel celopéro :-))Dejve, tři kola jsou akorát .... já měl jednu dobu, tu závodní, kol sedm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Dejve, tři kola jsou akorát .... já měl jednu dobu, tu závodní, kol sedm Ty se nepočítáš, jsi něco jako Sibiř s bicyklama. Máš jich plnej barák :-)Odolávám, ale myslím že nejpozději do podzimu mě tam máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 to já si vystačím s jedním jsem hrozně skromnej totiž.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Ty se nepočítáš, jsi něco jako Sibiř s bicyklama. Máš jich plnej barák :-)Odolávám, ale myslím že nejpozději do podzimu mě tam máš. ... počítám s tebou ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Klasická trojka:Silniční žiletka + MTB + zimák... ale kde na to ježdění brát čas .... a to jsem k tomu měl ještě motorku ... Já se tak těším do penze ;-)mít víc času asi bych to bral,ale takto jsem rád že jezdím tak jak pořebuju navíc si myslím že na mtb odjezdíš všechen terén+silnici,což u silničky nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Jo dokonce jsem jednu dobu tři kola mělA je to celé o tom zachovat si zdravý selský rozum. Klabrdon to evidentně nechce na intenzivní trénink, ale courání kolem komína ...rozdíly mezi řadami Shimana - jasně, jsou i funkční rozdíly, ale rozdíly v machrindexu budou o dost větší než ty funkční... P.S.A takové rozumy zdarma rozdává blbec, co si koupil karbonové celopéro na SRAMu X.0 s karbonovými klikami + řidítky + sedlovkou + ráfky Ritchey karbon WCS,... v ceně o které je lepší nemluvit,...a to kolo letos ještě neujelo ani metr :-(((co sis koupil,pochlub se přeci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky