Gustaf Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 Vlivem špíny se ti to max.ještě víc zasere, stačí delší kopeček a za stáleho přibrždování to vypečešjo vidíš, to mě nenapadlo....tak to nechám zit vlastním životem a nebudu do toho hrabat
Qvido Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 jo vidíš, to mě nenapadlo....tak to nechám zit vlastním životem a nebudu do toho hrabat pokud to vubec nebrzdí tak umej alespoň kotouč tech benzínem, já mám takovej ten odmaštovací sprej na brzdy stačí do destiček stříknout a otřít kotouč.taky to pomáhá když začnou brzdy vrzat
mondeo2 Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 jo a co neubrzdíš tak to neukecáš a vůbec brzdy jsou pro měkké povahy.................
obrbobr Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 Isopropylalkohol ...na brzdy samo včera jsem prostrikaval takovej ten řemínek na brzdach a ten sajrajt mazaci teflonovej se mi dostal i na desticky..takže ve výsledků to skoro nebrzdí. mám je vyndat a odmastit nebo počkat až se to vlivem špíny a prachu samo sunda
323GT Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 včera jsem prostrikaval takovej ten řemínek na brzdach a ten sajrajt mazaci teflonovej se mi dostal i na desticky..takže ve výsledků to skoro nebrzdí. mám je vyndat a odmastit nebo počkat až se to vlivem špíny a prachu samo sunda Mastnota na brzdné ploše destiček a její odstranění je problém. Jako kotouč a vše ostatní bez problémů odmastíš, ale materiál destiček tu mastnotu do sebe natáhne a odstranit dost dobře nejde. Zálež také, v jakém množství se ti to tam dostalo. Tady už to nebude mít nikdy takovou účinnost jako dřív, takže opatrně. Skoro bych doporučil rovnou výměnu, ale uvidíš...
bubuking Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 zlatý kolo za hubičkuhttp://www.ebay.com/itm/THE-GOLD-BIKE-The-Worlds-First-24K-Gold-Extreme-Fat-Tire-Bicycle-Salsa-Surly-/161388018194?&_trksid=p2056016.l4276 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nAscA Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 To zlate kolo... hm neco pro ceske zlodeje, ale nejaky sejk by to na podchlazene plazi v Arabii jiste ocenil Jinak mam mensi problem. Dnes jsem chtel vymenit desticky na Formulu RX. Protoze pri roztahovani jsem u po nekolikate poskodil ten plisek, co drzi ty desticky. Koupil jsem si nove, ale pri rozbalovani jsem zjistil, ze k tomu plisku je prilepen igelit, resp. ten obal ve kterem byly zabaleny. Myslite, ze kdybych to opalil, ten tenky plisek by to prezil? Pripadne, daji se koupit jen ty plisky, desticky jsou nove....Diky za rady.
FrantisekH Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 plíšky asi nekoupíš.. když to lehce opálíš tak to půjde ale jinak bych to odnesl na reklamaci..
jovani Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 zodpovedna mamina Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mr.BSE Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 včera jsem prostrikaval takovej ten řemínek na brzdach a ten sajrajt mazaci teflonovej se mi dostal i na desticky..takže ve výsledků to skoro nebrzdí. mám je vyndat a odmastit nebo počkat až se to vlivem špíny a prachu samo sunda Rozhodně je vyměň. Mastnotu z destičky už nikdy zcela nedostanes a za případný malér těch pár stovek určitě nestojí. A rovnou doporučuju koupit od würth "čistič brzd". Používám jej na moto,auto i kolo nic lepšího na odmasteni brzd jsem ještě nepotkal.
Klabrdon Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 (upraveno) Tak dneska po práci příjemnejch 26 km:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. srpna 2014 uživatelem Klabrdon 1
FrantisekH Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 klabo good tak to ma byt..ja az zitra..vcera jsem se trapil tak si dam oddech
Gustaf Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 Tak dneska po práci příjemnejch 26 km:-) 20140808_173323_resized.jpgparáda...ale odrazky a plastovy kotoucek dej pryč na desticky se dostal jen poprasek z toho, jak sem to tam striknul, tak zkusím dat nějakou jizdu, jestli se to zlepší a když ne, tak koupím nový
Duke650 Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 (upraveno) Klabrdone nechci ti do toho kecat, ale kombinace velký převodník + velký pastorek není úplně doporučeníhodná... Upraveno 8. srpna 2014 uživatelem Duke650 1
FrantisekH Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 hoši vy máte ale zrak...hlavně si myslim že si timhle převodem ani moc neuleví
Klabrdon Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 Klabrdone nechci ti do toho kecat, ale kombinace velký převodník + velký pastorek není úplně doporučeníhodná...Sem na tohle mí sjížděl z kopečka,kochal se přírodou a nestihl to tam dořadit:-) Normálně takhle nejezdim,vím že to není moc košér:-)
Klabrdon Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 paráda...ale odrazky a plastovy kotoucek dej pryč na desticky se dostal jen poprasek z toho, jak sem to tam striknul, tak zkusím dat nějakou jizdu, jestli se to zlepší a když ne, tak koupím nový O víkendu to asi sundám aby Vás to tady nepobuřovalo:-) Aspoň to odlehčim:-))))))
FrantisekH Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 jj dolu s tim..mě k tomu taky donutili... a hned je to kolo víc rebelský :-)))))
Klabrdon Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 jj dolu s tim..mě k tomu taky donutili... a hned je to kolo víc rebelský :-)))))Tady na fóru bude spíš rebelie nechat to tam jít proti proudu:-))))
Doporučené příspěvky