Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

ja dneska zjistil neprijemnou vec. Ze hadice od zadni brzdy na zadni stavbe neprijemne odira lak a je to uz na kov. To snad i prerizne trubku ne ?:)) pritom to neni nijk napnuty ale asi jak to o to tluce. Ma nekdo nejaky napad na nejakou prichytku nebo neco by se to dal nevydiralo? nejradsi bych tam dal neco jako na druhy strane mam na retez 

Odesláno

Kluci, kámoš má vždycky po vyjížďce v dešti hodně vody uvnitř kostry u Specialized Epic full 29" sundá sedlovku a dobrou decku prý vyleje, v autorizovaném servisu mu řekli, že tento model tímhle trpí, že na reklamaci to není a že jestli chce, vyvrtaji mu tam dirku, aby voda mohla vytékat :-) tohle není úplně normální, co?

Odesláno

Kluci, kámoš má vždycky po vyjížďce v dešti hodně vody uvnitř kostry u Specialized Epic full 29" sundá sedlovku a dobrou decku prý vyleje, v autorizovaném servisu mu řekli, že tento model tímhle trpí, že na reklamaci to není a že jestli chce, vyvrtaji mu tam dirku, aby voda mohla vytékat :-) tohle není úplně normální, co?

to se dělalo u více rámů které toto neměli...toto jsem slyšel z mnoha stran

Odesláno

uvdim , objednal jsem ty samolepky. Vim ze to drzi, spis jestli to vydrzi neprodreny nejakou chvili 

Odesláno

To zaprvé, myslím, že výrobce by to tam vyvrtal sám, kdyby to bylo zapotřebí a za druhé už jsem pár kol vlastnil a nikdy se mě nestalo, že bych po vyjížďce vylejval z kostry vodu :eek: Prý u Fullu se tam dostává voda čepama odpružení mu řekli, dle mého tam má někde pěkně velkej problém....Dnes tam jede zase bojovat, tak uvidíme, co mu tam experti zase řeknou"

Myslim, ze African spis narazel na to vrtani do ramu, to mi normalni teda taky nepripada :)

Odesláno

jste me vyhecovali a abych koukl do rámu a já tam vodu nemam.. ale voda v rámu je trochu divná..nechápu jak by se mu tam mohla dostat a ještě v nějakym většim objemu..

asi je to vodník...tj vodou chlazenej rám :lol2: 

Odesláno

To zaprvé, myslím, že výrobce by to tam vyvrtal sám, kdyby to bylo zapotřebí a za druhé už jsem pár kol vlastnil a nikdy se mě nestalo, že bych po vyjížďce vylejval z kostry vodu :eek: Prý u Fullu se tam dostává voda čepama odpružení mu řekli, dle mého tam má někde pěkně velkej problém....Dnes tam jede zase bojovat, tak uvidíme, co mu tam experti zase řeknou"

zkus napsat Jarettovi,třebas ti poradí co s tím dál :cheers: 

Odesláno

jste me vyhecovali a abych koukl do rámu a já tam vodu nemam.. ale voda v rámu je trochu divná..nechápu jak by se mu tam mohla dostat a ještě v nějakym většim objemu..

to mu tam nekdo dolejva to je prece jasny  :gunsmilie:

Odesláno

dříve se voda do sedlový trubky často dostávala při  cákání od kola na trubku v místě kde je trubka nařízlá kvůli upínáku sedlovky. Rám byl pod středem opravdu navrtán dírkou cca 3mm pro odtékání, ale to byly ještě železňáky, u karbonu by se to stávat nemělo. :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...