Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Ty sainty sem ti doporučoval (a nejen tobě, afrimu tuším už dříve) už 15.8 v příspěvku 6325

ja vim, proto jsem je zacal sledovat . Neboj pamatuji si tvou radu  - mas u me male bezvyznamne plus 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele pánové k těm pedálům, já ač nejsem a ani jsem nebyl nikdy závodník tak celej život jezdím klipsny a poté SPD.

Vůbec si nedokážu představit že když to někdo s kolem myslí vážně jak může jezdit bez toho, samozřejmě XC,silnice a pod. o ostatním nemluvím protože neznám.

Nechápu jak se dá vyškrábat svižně do kopečka jenom dupáním do pedálů bez toho tahání nahoru (krouživého šlapání).

Odkaz ke komentáři

Taky tak Gustafko, dojel jsem na 143 místě asi ze 150 lidí, takže spokojenost :-) sáhnul jsem si tedy až na dno a dnes chodím jak kačer. Jo a nové šlapky jdou v pondělí na reklamaci, po 60 km úplně na šrot, vůle, cvakaj, pískaj, no asi sračka s číny, ale za dva a pul tácu :-(

tak to je vcelku brzo..teď je otázkou jestli je to chyba je toho kusu co si měl nebo takto na tom jsou všechny.....být tebou vezmu něco osvědčené než jen něco čím se odlišíš,stejně to není toik vidět na biku

Odkaz ke komentáři

Včera jsme si se synem dali Rychlebské stezky. Recenze, které jsem četl, jsou fakt pravdivé. Úžasná věc, že jsem úplně zapomněl vyfotit, co mám na ruce... Příště si ale půjčím celoodpružený kolo nebo se mi to moje rozpadne.

post-35241-0-48590200-1408891534_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak to je vcelku brzo..teď je otázkou jestli je to chyba je toho kusu co si měl nebo takto na tom jsou všechny.....být tebou vezmu něco osvědčené než jen něco čím se odlišíš,stejně to není toik vidět na biku

Mě ta značka Mortop tedy absolutně taky nic neříkala, ale pár známých už nějaké ty komponenty od nich mají a to k plné spokojenosti. Jejich stránky jsou prišerný a navíc se nikde nedozvíš komu patří, nekdo říkal že Němci, mě se to tváří tedy jako Číňan :-( dám vědět jak dopadla reklamace...

Odkaz ke komentáři

U nás to ráno vypadalo nadějně, odpoledne mě chytly kroupy uprostřed pole. Docela kosa, rozmrznul jsem až před chvilkou.

Na Sněžce dneska chumelilo, jo a aby toho nebylo málo, Vietnamci s tam otevřeli stánek :-) :-) :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...