African Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 Saint je super volba, ale ma je kazdej a ja chtel byt zase jinej, tak to mam no :-) v tom obchode jsou v pohode kluci, tak se s nimi zkusim nejak dohodnout.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 Ty sainty sem ti doporučoval (a nejen tobě, afrimu tuším už dříve) už 15.8 v příspěvku 6325ja vim, proto jsem je zacal sledovat . Neboj pamatuji si tvou radu - mas u me male bezvyznamne plus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 né že je zvohneš na první vyjíždce a svedeš to na mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 koukám, že na Mořině jsi byl kousek od Ameriky, koupačka nebyla ? Nene, abych si mohl dovolit cestou pivo, na koupačky není čas :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 Hele pánové k těm pedálům, já ač nejsem a ani jsem nebyl nikdy závodník tak celej život jezdím klipsny a poté SPD.Vůbec si nedokážu představit že když to někdo s kolem myslí vážně jak může jezdit bez toho, samozřejmě XC,silnice a pod. o ostatním nemluvím protože neznám.Nechápu jak se dá vyškrábat svižně do kopečka jenom dupáním do pedálů bez toho tahání nahoru (krouživého šlapání). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 (upraveno) Jo to jsi napsal velmi dobře. Ale já ani tak neznám moc lidí co v spd umí šlapat tak jak se má.......Neberu aktivní závodníky, ale opravdu jenom hobíky. Upraveno 24. srpna 2014 uživatelem wave ceptor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 Dej si občas trailík a uvidíš :-) Ten plast by měl něco vydržet tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 Taky tak Gustafko, dojel jsem na 143 místě asi ze 150 lidí, takže spokojenost :-) sáhnul jsem si tedy až na dno a dnes chodím jak kačer. Jo a nové šlapky jdou v pondělí na reklamaci, po 60 km úplně na šrot, vůle, cvakaj, pískaj, no asi sračka s číny, ale za dva a pul tácu :-(tak to je vcelku brzo..teď je otázkou jestli je to chyba je toho kusu co si měl nebo takto na tom jsou všechny.....být tebou vezmu něco osvědčené než jen něco čím se odlišíš,stejně to není toik vidět na biku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salad Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 Včera jsme si se synem dali Rychlebské stezky. Recenze, které jsem četl, jsou fakt pravdivé. Úžasná věc, že jsem úplně zapomněl vyfotit, co mám na ruce... Příště si ale půjčím celoodpružený kolo nebo se mi to moje rozpadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 tak to je vcelku brzo..teď je otázkou jestli je to chyba je toho kusu co si měl nebo takto na tom jsou všechny.....být tebou vezmu něco osvědčené než jen něco čím se odlišíš,stejně to není toik vidět na bikuMě ta značka Mortop tedy absolutně taky nic neříkala, ale pár známých už nějaké ty komponenty od nich mají a to k plné spokojenosti. Jejich stránky jsou prišerný a navíc se nikde nedozvíš komu patří, nekdo říkal že Němci, mě se to tváří tedy jako Číňan :-( dám vědět jak dopadla reklamace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 no já tak nějak koukam z okna a vypadá to, že zazimuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 no já tak nějak koukam z okna a vypadá to, že zazimuju...Ty nebudeš v zimě jako jezdit ? Vždyť je to srandy kopec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 já jsem děsnej pozér, jak je pod dvacet tak nejezdim...a dneska jsem vyměnil ledovej čaj za teplý kakao.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 Dneska sem vyrazil a na sluníčku vedro a do toho vítr, jak v listopadu. Ale v lese to bylo ok s bundicka me zahrala :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 já byl celej víkend mimo domov ,chtěl jsem vyrazit jak jsme dojeli,ale zatáhlo se.pak chcanec...takže ten podzim nějak stojí za prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 U nás to ráno vypadalo nadějně, odpoledne mě chytly kroupy uprostřed pole. Docela kosa, rozmrznul jsem až před chvilkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 U nás to ráno vypadalo nadějně, odpoledne mě chytly kroupy uprostřed pole. Docela kosa, rozmrznul jsem až před chvilkou.Na Sněžce dneska chumelilo, jo a aby toho nebylo málo, Vietnamci s tam otevřeli stánek :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 Tak oni už pronikají i do vyšších vrstev. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 a co tam ptodavaj?nefunkcni vyskomery nebo pohledy v rustine? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 a co tam ptodavaj?nefunkcni vyskomery nebo pohledy v rustine?Maji úplně všechno, asi maji vykopaný nějaký tunel do Pece.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky