African Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Zítra se u nás jedou Rallye Sudety, jeden z nejtěžších závodů v Čr, nebudete tam někdo? Budu chlamstat v cíli pivečko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joejog Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 Já dneska teda zmoknul, jak už dlouho ne. Kolo mi spadlo na zem a praskla mi ližina sedla. To byl teda den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 Ja dneska z Bolky na hrad Kost a zpet. Vse po asfaltu asi 3 km polnacka. Hodne jsem ztracel na uzkoprofilace ale za to peknych 60km s peknym pocasim. Poprve jsem zkusil platformy s pinama a musim je vychvalit. Noha drzi jak pribita. Priste uz bych radeji nekam na lesni cestu s trochou adrenalinu. Na asfalt bych musel prezout na uzsi gumaky. A cestou zpet do Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 Dneska odpoledne nahoře na kopci nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 Nadhera... Zitra musim vytahnout kolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 tommas4 - to je parada.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Dnes jenom 56km, nastoupáno 1140, střihnul jsem to i přes stoupák Oderské mlýnice, začínají se tam na cestě objevovat super hlášky , bohužel jsem zjistil, že moje kondice je v prcce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 tak já dnes odpo dojel z výletu,na bike bohužel jsem se nedosta ani dnesl...v krku knedla,hlava bolí tak se lečím....navic dorazila pěkná přeháňka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Dnes jenom 56km, nastoupáno 1140, střihnul jsem to i přes stoupák Oderské mlýnice, začínají se tam na cestě objevovat super hlášky , bohužel jsem zjistil, že moje kondice je v prcce.když jsme byli na chatě v Klokočůvku tak jsem si to zkusil vyjet ....no jako kdo to nenzažil tak nepochopí jakej je to kopec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Dneska plánovaných 45 se smrsklo na 30, po patnácti kilometrech nás chytl chcanec. Nejdřív jsme tomu dali šanci malou přestávkou u piva, nakonec za mokra cesta domů. A chčije doteďDneska se to moc nepovedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2014 když jsme byli na chatě v Klokočůvku tak jsem si to zkusil vyjet ....no jako kdo to nenzažil tak nepochopí jakej je to kopecNa to je jednoduchý recept: nečum nahoru a šlapej! Jinak si tam pokaždé připadám jako na konci filmu ,,Koně se přece také střílejí" . Všichni ti fandí, mají z toho psinu,moderátor hecuje, a ty se tam můžeš poblejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Tady je nějáké video z víkendových Rallye Sudety, strašnej závod a velcí borci tam, rovní dal 120km pod pět hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Paradni závod, jsou to drsnaci. Klobouk dolu.A co Vy? Jak jezdite? Ja od servisu zatím každý den, o vikendu okolo 70km, včera cca hodku v lese a teda nic moc. Mokro, blato a slizky koreny:). Dneska od rana strasne prsi, takze nic nebude:(. Naslapy jsem včera sundal a dal tam platformy. Když nebude prset, tak tu hodku si chci najit a vypadnout do lesa.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Tady je nějáké video z víkendových Rallye Sudety, strašnej závod a velcí borci tam, rovní dal 120km pod pět hodin tak to muselo být slušný peklo místama když to vidím jinak toto je ale jinej lvl..hodně vostrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Paradni závod, jsou to drsnaci. Klobouk dolu.A co Vy? Jak jezdite? Ja od servisu zatím každý den, o vikendu okolo 70km, včera cca hodku v lese a teda nic moc. Mokro, blato a slizky koreny:). Dneska od rana strasne prsi, takze nic nebude:(. Naslapy jsem včera sundal a dal tam platformy. Když nebude prset, tak tu hodku si chci najit a vypadnout do lesa.tltak u mě teď špatenka....pá a so jsem byl mimo domov,v neděli návrat a viroza takže se tak nějak za pochodu v práci se léčím...no jsem zvědavej kdy vyrazím,docela mám chuť,ale nevím co bych ušlapal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 JJ, něco si psal, ze se necejtis. A ono toto počasí je na hov.... Doufam, ze se ještě vratej pekny dny a něco najedem:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 JJ, něco si psal, ze se necejtis. A ono toto počasí je na hov.... Doufam, ze se ještě vratej pekny dny a něco najedem:)tltaky pevně věřím že bude ještě hezky,u nás včera celej den nádherně bylo,ale kolem 16,30 chcanec ...dnes se znatelně ochladilo a vypadá to že něco spadne asitak aspoň koukám na shopy co kde mají zajímavé na kolo za nějaké zajímavé ceny,zatím jsem objevil rukavice tak asi objednám ještě do zásoby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Nemyslim, ze to je blbost. A docela se me to kolo i libi. Nevim jak to je s cenama v této kategorii, ale prijde mne i slusne osazeny. Na to co chces bych řekl, ze dobry.tl jo? Tak že bych do toho šel...já vůbec nevim, co chtít...všichni řikaj, že mám brát celopéro, že dneska je to jedno už...tak nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 tady dlouhá verze,některý věci fakt mazec co tam jezdí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 vanderB, hele cca 2roky zpet jsem resil něco podobnyho s rodicema - mají nejaky cross kola GT a jsou spokojeni. Na co celopero na okresky a kochani? Chces aby to trosku jelo a predpokladam si se ,,nenadrel´´ Ja bych sel do crossu. Samo, ze fs kola dneska jsou jinde nez drive, a ty ztraty při slapani jsou male, ale proc se tahat s ,,odpruzenim´´, když to neuzijes. A i naklady na provoz jsou vetsi. Nejlepsi budes mit si vse zkusit a pak se rozhodnout.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky