Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zatím to vypadá na Schwalbe Furious Fred nebo Michelin Country Rock, ještě nevím (slicky ne-e, děkuji, až tak velký úchyl nejsem)

Jinak děkuji za optání, jezdí se mi s tím šrotem velmi dobře, ani ty Crossmarky nejsou vůbec "líné", překvapivě jedou jak ďas

s vidlí zatím laboruji resp. hledám optimální tlak (prodavač měl akorát fajn tetování, ale jinak o huštění Manitou moc neprozradil)

včera jsem nastavil SAG na 12 mm, dnes večer to ufouknu na SAG 15 mm a uvidím jak to bude chodit zítra ráno

Odesláno

Pánové opravdu to máte zapotřebí trefovat se do někoho s jiným názorem než je ten jediný správný (t.j. váš?)

Duku, nechapu Tve rozhorceni. Koupils' idealni kolo dle svych predstav, jsi spokojeny, laborujes s plasti a vidli. Tak to ma byt a nad tim, ze Ti nejaky trouba napise, ze Crossmarky byly na kole to nejlepsi, se muzes s klidem pousmat s vedomim, ze Ty vis. Toaletni papir v Tobe mel evokovat budouci radost z ocisty noveho stroje, tedy jinymi slovy z mazleni ;)

A ja jsem osobne rad, ze nemusim zavidet kazde kolo, co si kdo koupi :whistle:

Odesláno

Ano Duku, mám to zapotřebí - ty si jezdíš a já tu koukám na kolo zavěšené na zdi a léčím chřipku.

Všechno, co jsem napsal, myslel jsem vážně - gratuluju k nové hračce a opravdu ti přeju, ať si ji užiješ.

Ale toaleťák, ten jsem si odpustit nemoh. To víš, závist.

Ale ještě si neodpustím:

To máš opravdu zapotřebí, řešit tu nastavení vidle, před kterou tě varovali? ;)

Odesláno

teatime

sorry tak to jsem si ten toaleťák bral zbytečně moc osobně :-) a ve tvém příspěvku jsem viděl ironii která tam nebyla

brzy se uzdrav ať zase můžeš na kolo

aby nedošlo k další mýlce: na vidlu si nestěžuji, laborování s komponenty mě vždy bavilo :-) zítra najdu ideální nastavení a bude vymalováno

Odesláno

A tak zrovna ten toaleťák, ten si klidně trochu osobně ber. Ironie to nebyla, byl to celkem přímočarý šťouch - nevím, jestli to je z té malé fotky vidět, ale ten zásobník na papír nese logo Merida ;)

Odesláno

Pánové, když už jste tady probírali ty vidle, jak se díváte na pevnou karbonovou vidlici, po zkušenostech ze silnice, kde logicky má obrovské opodstatnění, uvažuju, že si ji pořídím i na bika, je mi jasné, že pohodlí bude nižší než na mém starém Rock Shoxu, ale jsem založením silničář, do kopce dám (skoro) všem na frak, ale z kopce stejně jedu tak, že mi nejlepší ujíždějí, vidle nevidle, prostě horáka si užívám jen občas na letní toulky, závodím jenom na silnici a v terénu závodit nehodlám, nebude mi stačit pevná karbonová? Anebo je to slepá vývojová ulička?

Odesláno

A tak zrovna ten toaleťák, ten si klidně trochu osobně ber. Ironie to nebyla, byl to celkem přímočarý šťouch - nevím, jestli to je z té malé fotky vidět, ale ten zásobník na papír nese logo Merida ;)

Je mi šumák, že slovo Merida je vidět na WC...

někdy je dobré podívat se do zákulisí.. např. kola Specialized vyrábí fabrika Merida...

jak to bylo v té reklamě? image je na nic

http://allanti.com/articles/where-was-my-bike-made-pg328.htm

Odesláno

... např. kola Specialized vyrábí fabrika Merida...

Mýho spešla nevyrobila, můj spešl je z doby předglobální. Žádný moje kolo neni z Číny. A ani ze záchodu! :evil:

Ale ve výsledku - ty jezdíš a nemáš problém, já koukam na kolo na zdi.

Ale zase, když si představim, že na tý zdi eště visí kolo ze záchodu... :whistle:

A ja si vcera zlomil malicek o futro :(

A sme vodkopaný, lůůůzři! :crutch:
Odesláno

Není důležité jaké je značky kolo, ale jak na něm umíš jezdit a hlavně aby to člověka bavilo!

Presne tak. Jdu se zrakvit, namontoval jsem vcera naslapy a nikdy predtim jsem je nemel. Posted Image

Odesláno

Mě by to právě na dávkovači na mýdlo nebavilo :)

Tak jako by mě nebavilo šukat blbou...

Hehe, Teatime :D Tve rozpolozeni mi pripomina me v dobe, kdy jsem po operaci kolene pul roku nesedl na kolo a jine sportovni aktivity vysadil jeste na dele. To bude zla chripka! Preji rychle zlepseni kondice. Mne docela pomaha Preventan .

Jinak k tomu kolu... Dukovi opravdu nezavidim zavodni raketu pro chudsi sampiony a nechtel bych zadne obdobne kolo od kohokoli. A muj spesl je cistokrevny Taiwan, ale kvuli tehdejsimu kurzu dolaru dovezeny z USA - takze Cinan-svetak. A vlastne 3 roky stary sirer je uz tez z Taiwanu. Robotizovana vyroba chrlici miliony ramu s dokonalou vystupni QC ve mne vzbuzuje rozhodne vyssi duveru nez nejaky cicmunda svarujici ramy nekde v garazi na kolenu.

Odesláno

pokukuju po nějakým kole okolo 20k , žádný hi-tech profesionální, měl byste někdo tip na značku/model? Mám RockMachine Heatwave a pomalu dosluhuje, potřebuju něco jen na letní ježdení, RockMachine jsem pěkně dodělal za 3 léta celoročního používání :crying_anim:

Odesláno

pokukuju po nějakým kole okolo 20k , žádný hi-tech profesionální, měl byste někdo tip na značku/model? Mám RockMachine Heatwave a pomalu dosluhuje, potřebuju něco jen na letní ježdení, RockMachine jsem pěkně dodělal za 3 léta celoročního používání :crying_anim:

Ahoj, myslím si, že na bike-foru bude takových vláken s podobným obsahem dostatek, koukni tam...já sám mám obyčejné xc od Kellys, vyměnil jsem na něm vidlici a teď i brzdy a slouží mně 5 let velice dobře

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...