FrantisekH Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 jo a ty druhýale to bych sel pesky..
323GT Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Neřekl bych, záleží na terénu, maratóny klidně, ale na vyblbnutí v technicky těžších terénech je to na prd" Většina známejch, kteří mají rádi terén co já přešli z 29 na 27,5 a jsou spokojenější Jak říkám, musíš mít vícero kol v garáži Je to tak. Kazdy rozmer ma sve + a -. Budme radi, ze je z ceho vybirat.
African Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Když ty to bereš moc profesionálně, já jsem laik, jezdec pro potěšení" Co je prosím tě 650B?na 650B
spineshank Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 jj je to v technických pasážích naprd, proto letos ve sjezdu světového poháru dojel borec tuším třetí nebo čtvrtý.....na 29"u nich je to ale oproti nám rozdíl,oni mají skill ...my jsme hobíci dobrej borec zajede po nějakým tréninku dobře na všem
wave ceptor Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Afri já to neberu vůbec profesionálně, já kolům jenom fandím (a to všem disciplínám). A nejvíc mne nebaví je pořád opravovat.....
wave ceptor Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 u nich je to ale oproti nám rozdíl,oni mají skill ...my jsme hobíci dobrej borec zajede po nějakým tréninku dobře na všemsouhasím
African Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Jo, jo, když příjde borec, udělá krásné bejkoviny i na silničce, párkrát jsme tu toho byli svědky
kloubik Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 (upraveno) Pokud se jeste bavime o necem pro Z.Paula, tak samozrejme at si idealne zkusi 2-3 kola, aby mu sedla geometrie a at vezme co se mu bude zdat nejlepsi. Ale ja osobne bych do vyberu 29" urcite zahrnul. U celo-odpruzeneho kola to mozna neni tak evidentni, ale prave u hardtailu mi prijde ze 29" je lepsi volba, hlavne treba pro nekoho kdo chce zacit vic jezdit a chce obycejny kolo: vetsi pohodli diky objemnejsim kolum, snazsi prostupnost obycejnym terenem - lepsi odvalovani pres prekazky, lepsi stabilita.Neprepokladam ze nekdo kdo roky nejezdil a chce kolo za 15tis, ma za cil okamzite jit do narocnych uzkych technickych pasazi, kde nakonec rozdil v obratnosti kola 26 vs 29" je stejne dany spoustou dalsich faktoru nez jen velikosti kol. Upraveno 10. listopadu 2014 uživatelem kloubik
Frantik Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Přesně tak. Navíc 27,5 je víc marketing nez účel :-)
wave ceptor Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 http://vimeo.com/111230911
Z. Paul Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Pokud se jeste bavime o necem pro Z.Paula, tak samozrejme at si idealne zkusi 2-3 kola, aby mu sedla geometrie a at vezme co se mu bude zdat nejlepsi. Ale ja osobne bych do vyberu 29" urcite zahrnul. U celo-odpruzeneho kola to mozna neni tak evidentni, ale prave u hardtailu mi prijde ze 29" je lepsi volba, hlavne treba pro nekoho kdo chce zacit vic jezdit a chce obycejny kolo: vetsi pohodli diky objemnejsim kolum, snazsi prostupnost obycejnym terenem - lepsi odvalovani pres prekazky, lepsi stabilita.Neprepokladam ze nekdo kdo roky nejezdil a chce kolo za 15tis, ma za cil okamzite jit do narocnych uzkych technickych pasazi, kde nakonec rozdil v obratnosti kola 26 vs 29" je stejne dany spoustou dalsich faktoru nez jen velikosti kol. Děkuji za rady, určitě budu na to pamatovat.
African Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Děkuji za rady, určitě budu na to pamatovat. Už jsi vybral nějakou značku? Na jaře probíhá dost testování, prijedeš, půjčíš si kolo na občanku a jedeš :-) to by ti možná s rozhodováním mezi velikostí kol mohlo pomoct' taky čekám na testování..
Z. Paul Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Už jsi vybral nějakou značku? Na jaře probíhá dost testování, prijedeš, půjčíš si kolo na občanku a jedeš :-) to by ti možná s rozhodováním mezi velikostí kol mohlo pomoct' taky čekám na testování..Ou tak toto jsema ni nevěděl, že to tak někde probíhá. O tom si budu muset zjistit víc No značku zatim asi Merida. Jako kolega lezec víš, že lezení leze i do peněženky kolo chci jako doplněk, lezení pro mě bude pořád No.1 !!!
kupko Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Panove nemate nahodo nekdo kontakt nedo zkušenost kde dat na provereni proc praskl karbonovy ram znamemu praskl ram a neuzali mu reklamaci tak zjistuje kde to poslat .Doky za kazdou rozumnou :-) radu :-)
African Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Ou tak toto jsema ni nevěděl, že to tak někde probíhá. O tom si budu muset zjistit víc No značku zatim asi Merida. Jako kolega lezec víš, že lezení leze i do peněženky kolo chci jako doplněk, lezení pro mě bude pořád No.1 !!! Super, příští rok plánujeme chrono cyklo sraz v Ryhlebkách, tak se tam potkáme doufám :-)
Z. Paul Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Super, příští rok plánujeme chrono cyklo sraz v Ryhlebkách, tak se tam potkáme doufám :-)Když čas i vše okolo dovolí, zůčastním se rád
FrantisekH Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Panove nemate nahodo nekdo kontakt nedo zkušenost kde dat na provereni proc praskl karbonovy ram znamemu praskl ram a neuzali mu reklamaci tak zjistuje kde to poslat .Doky za kazdou rozumnou :-) radu :-)soud s nadnarodni korporaci?good luck..
TLD Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 afri, na srazik do Rychlebek bych se rad prijel podivat. bude se i bikovat, nebo jen teorie u pivka? dej vedet termin alespoň mesic předem.tl
Doporučené příspěvky