Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 18. 4. 2015 v 9:39, Gustaf napsal:

heleť já to nikdy neměl...jestli to klapne, tak toho teď využiju poprvý...a bajka co mám vybranýho, tak zase taková raketa oproti tomuto Giantu není...směs deore, slx a xt...a to nemluvím o ostatním....ale prostě na něj mám chuť ho zkusit

i kdybys to dělal co měsíc , je po tom každýmu prd. Je potřeba si dělat radost.

Já začínal na jetým kole z bazoše, jak mě to chytlo, furt se dá posouvat nahoru. 

Odesláno
  V 18. 4. 2015 v 9:48, wave ceptor napsal:

i to, ale já bych bral ten pevný carbónek

ten už právě není....a ani nebude...bohužel...původně jsem chtěl klasický XC AMR lc 7, ale to už je za raketa..ta cena. Musí se udělat kompromis...

Odesláno
  V 18. 4. 2015 v 7:14, Gustaf napsal:

to amr ma víc XC rám...a v ty žlutý je dobrej...

jej to ma a žlutá vypadá super s tou černou,........ taková vosicka
Odesláno (upraveno)

Tak předmin. pátek jsem taky neodolal (nějakých 25°C v Praze) a vyrazil na oblíbené kolečko z Proseka do Vysočan. Foto je v pěšinky nad tratí nad Vysočanským nádražím. V březnu jsem ji prošel s nůžkama na stromy a prostříhal ji, ale furt to místy ještě není ono.

Jinak kolo po výměně všech bowdenů a lanek a taky brzd. špalíků jezdí skoro jak nový. :-)

post-22024-0-83547400-1429353680_thumb.jpg

Upraveno uživatelem odjinud
Odesláno

Tenge, asi záleží kam na tom chceš jezdit..... mě se cruisery líbej moc,konkrétně Red Baron je boží. Na ježdění do kavárny super stylovka, ale mě teda jízda na cruiseru moc nedadchla.Je to pořeba asi zkusit a třeba by se ti to líbilo.Ale  u mě to asi zůstane jen u toho obdivu tvarů :-)

Odesláno
  V 18. 4. 2015 v 9:48, financ napsal:

i kdybys to dělal co měsíc , je po tom každýmu prd. Je potřeba si dělat radost.

Já začínal na jetým kole z bazoše, jak mě to chytlo, furt se dá posouvat nahoru. 

To je jak s hodinkama ,furt je jít kam výš :-)

Odesláno
  V 18. 4. 2015 v 18:22, wave ceptor napsal:

tak akce kulový blesk začala. držím palce.

jj...vlitnul jsem na to, snad se to nějak povede rychle  :clap:  :clap:

Afri, jasný...už bude počasí, tak jsem jí konečně hodil na vodu... :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

Panove to pocasi vam zavidim. Ja dnes vyjel kolem pate, mel jsem doma 7 stupnu. Bydlim v Jizerkach, kdyz jsem jel pres Rejdice, zacal poletovat snich, teplota byla 2,2 stupnu, to jsem pekne litoval, ze jsem vyjel, byla fakt kosa. Nakonec jsem dal necelych 34 km, ale pak jsem hodinu rozmrzal. Uz aby bylo teplo, tohle se fakt neda.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...