matous Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Tak sem taky postnu fotecku z vyjizdky po okoli....Odkud to je ? Pripomina mi to brdy Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 (upraveno) Ja dneska 19km ale zato hutnejch Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 2. května 2015 uživatelem matous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 pěkný fotky...muselo to bejt paradnich 19km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 pěkný fotky...muselo to bejt paradnich 19km Z kopce to svistelo paradne, do kopce drina, holt nemam natrenovano a pres zimu pribylo i nejake to kilicko, a priznavam, jelikoz mam strach z vysek, misty jsem vedl ? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Kde to je Matouši ? Opravdu to tam máte hezké :-) Já dnes taky maximálně spokojen. ...našel jsem i nové cesty, počasí super " Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Gusta: :0D jsem rad, ze jsi rad Matous: o malilinko vic dal, Vysocina - Melechov.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 (upraveno) Afri, Jsou to stredni cechy, Brdy, kolem Jincu.Lobber, no to je sakra kousek dal ale taky tam koukam mate ranec vyvracenych stromu Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 2. května 2015 uživatelem matous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Matousi, to je vyhlidka na kamene pole nad Smaragdovym jezirkem na Plesivci? Krasny fotky.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Pěkné fotecky kluci.......člověk by tam hned vyrazilMy ted dojeli, dali jsme su krasnejch místy blativejch 44km....počasí se odpo vycasilo tak to bylo fajn i když ted zpátky malinko zima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 (upraveno) Matousi, to je vyhlidka na kamene pole nad Smaragdovym jezirkem na Plesivci? Krasny fotky.tl jojo, je to vyhlidka nahore nad jezirkem, tusim se to jmenuje Fabianova vyhlidka , znas to tam ? Edit: ted na to koukam a jmenuje se to Certova kazatelna Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 2. května 2015 uživatelem matous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 kuciiii jak já vám zavidim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Matous, trosku jo. A Fabianovo je loze, taky pekny misto.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 tak kuciiii...Obr je pryč..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 tak sláva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 tak kuciiii...Obr je pryč.....gratulaceA taky at je spokojenej novější majitelHlavně taky ty at ti vosa sedne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 díky...kua, bylo to parádní kolo..ted me čeká nova výzva v podobě 29er kluk byl nadsenej, jak vypadá paradne a je lehoucky...tak snad mu bude delat radost jako mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupkic Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 Gustave super, gratulace a těším se na fotky nového Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 Dnes krásných 47 Prahou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 (upraveno) peknej kanyonek krupkic, díky...taky se nemůžu dočkat Upraveno 3. května 2015 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 Tak jsem to kvuli tobe Gusto sundal :0D TLD: kde jezdis, uvital bych spolecnika. kolem me jsou lidi linejsi jak vsi :0D... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky