kupko Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 tak kratasy dnes dorazily...jsou peckovy. jediný co mě udivilo, že jsou za ty prachy bez vložky. nevím jestli je to u am kratas normální. Teď ještě dres a bude to komplet...ten snad taky dorazí do konce týdne...Jo jo jsou bez vložky :-) ale opravdu jsou dobre dokup si endura vlozku :-)
Gustaf Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 tak já vložku mám, takže ji budu točit do obou kratasu...není problém
TLD Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 Dneska jsem si udelal radost. Vyzkousel jsem asi 7 helem a nakonec vybral tu, co jsem chtel od zacatku. Sedi nejlip, libi se mi a je celkem slusne hodnocena. Jedine minus co jsem objevil, ze chybi sitka na prednich dirach.tl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 já na svy cratoni terrox taky síťku nemám....dá se bez toho zit pěkná helmicka, ale na můj vkus až moc uzavrena
TLD Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 Ja sem prave chtel neco uzavrenyho s ochranou zatylku. Moc se mi libila Urge AM, to je design peklo, ale vubec nesedela. Tadle je bozi:)tl
Gustaf Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 tak to potom jo.... já mám radeji dírky...
TLD Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 Ma 16 vetracich otvoru, tak snad bude OK. Mel jsem nutkani koupit kombinaci cerne a nejakou modni barvicku - orange, red, yellow, ale nakonec sem vzal bilou at me nepere slunce na sisku:)tl
Gustaf Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 ja se letos barev nebojím...po nudnem černobílém giant období do toho jdu :D
TLD Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 Neumim sem dat primej odkaz na video, tak posilam odkaz na stranku. Martynovi videa mam moc rad, ale todle jeho posledni je strasna pecka. Je to fakt borec.tlhttp://adventure-journal.com/2015/07/defying-the-odds/
African Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 Dneska jsem si udelal radost. Vyzkousel jsem asi 7 helem a nakonec vybral tu, co jsem chtel od zacatku. Sedi nejlip, libi se mi a je celkem slusne hodnocena. Jedine minus co jsem objevil, ze chybi sitka na prednich dirach.tlPěkná belina :-) Já taky nemám na Cannodale helmě síťku a trochu to nechápu, často se mě po hlavě promenáduje různá havěť ..
spineshank Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 Neumim sem dat primej odkaz na video, tak posilam odkaz na stranku. Martynovi videa mam moc rad, ale todle jeho posledni je strasna pecka. Je to fakt borec.tlhttp://adventure-journal.com/2015/07/defying-the-odds/neuvěřitelný co předvádí i přes jeho stav..respekt
spineshank Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 Dneska jsem si udelal radost. Vyzkousel jsem asi 7 helem a nakonec vybral tu, co jsem chtel od zacatku. Sedi nejlip, libi se mi a je celkem slusne hodnocena. Jedine minus co jsem objevil, ze chybi sitka na prednich dirach.tlvypadá dobře kámoš si teď taky pořídil novou od Alpiny,ještě jsem ji live neviděl ale nemůže si ji vynachválit jak mu sedla
roura74 Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Dnes jsem místo oběda na chvíli vyrazil do lesů a trošku silnice. Měl jsem po třech dnech na služebce bikový absťák. Aspoň 28 km a 660 výškovejch na mojí "osmičce". Na víc nebyl čas. :-( Sent from my iPhone using Tapatalk
spineshank Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 tak se nám snad už blíží rozumnější počasí co se dívám na další dny já mám od včera vyměněnej novej olej tak to bude zase
TLD Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Taky se na to trepu. Ted me krome vedra strasne se.ou hovada. Uz jsem zkusil treti druh repelentu a jako kdyby je to vabilo tl
African Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Používám tento a funguje na 100% http://www.hudy.cz/repelenty/care-plus-anti-insect-deet-loiton-50,100038234.html Taky se na to trepu. Ted me krome vedra strasne se.ou hovada. Uz jsem zkusil treti druh repelentu a jako kdyby je to vabilo tl
TLD Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Afri diky, asi zainvestuju. Chodim i 2x den se psama, tak se to vyuzije. Ja mel neco z Lidl, Kauf, DM? za cca tretinovou cenu. Klistata to asi odradi, zatim jich bylo jen par:), ale hovada ne.Zkusim.tl
African Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Tady to je dost drahý, ale dává se toho dost málo a dlouho vydrží, takže se to nakonec vyplatí :-) je to dělané do extrému, takže naše vyhublá hovada s toho mají dost hrůzu.
horal Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 (upraveno) já na svy cratoni terrox taky síťku nemám....dá se bez toho zit pěkná helmicka, ale na můj vkus až moc uzavrenaVčera vosa, bodanec, zastavit, strhnout bzučící přilbu - boule jak hrom - pěkně se pod ní prolétla.. Upraveno 24. července 2015 uživatelem horal
Dali Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Já mám zkušenost s komárama a ovádama, že když jedu tak dobrý a nejdou po mě, ale nesmím zastavit. Nedávno jsem vyjel kopec asi 6 km a nahoře jsem si říkal, že vydechnu, vyčůrám a napiju se. Než jsem stačil vyndat pindika tak na mě sedělo 5 ovádů. Vyhodnotil jsem to, že až tolik se mi nechce a napiju se cestou :-) . Skočil jsem na kolo a mazal dál.
Doporučené příspěvky