Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak kratasy dnes dorazily...jsou peckovy. jediný co mě udivilo, že jsou za ty prachy bez vložky. nevím jestli je to u am kratas normální. Teď ještě dres a bude to komplet...ten snad taky dorazí do konce týdne...

Jo jo jsou bez vložky :-) ale opravdu jsou dobre dokup si endura vlozku :-)

Odesláno

Dneska jsem si udelal radost. Vyzkousel jsem asi 7 helem a nakonec vybral tu, co jsem chtel od zacatku. Sedi nejlip, libi se mi a je celkem slusne hodnocena. Jedine minus co jsem objevil, ze chybi sitka na prednich dirach.

tl

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ja sem prave chtel neco uzavrenyho s ochranou zatylku. Moc se mi libila Urge AM, to je design peklo, ale vubec nesedela. Tadle je bozi:)

tl

Odesláno

Ma 16 vetracich otvoru, tak snad bude OK. Mel jsem nutkani koupit kombinaci cerne a nejakou modni barvicku - orange, red, yellow, ale nakonec sem vzal bilou at me nepere slunce na sisku:)

tl

Odesláno

Dneska jsem si udelal radost. Vyzkousel jsem asi 7 helem a nakonec vybral tu, co jsem chtel od zacatku. Sedi nejlip, libi se mi a je celkem slusne hodnocena. Jedine minus co jsem objevil, ze chybi sitka na prednich dirach.

tl

Pěkná belina :-) Já taky nemám na Cannodale helmě síťku a trochu to nechápu, často se mě po hlavě promenáduje různá havěť ..

Odesláno

tl

vypadá dobře  :clap:

kámoš si teď taky pořídil novou od Alpiny,ještě jsem ji live neviděl ale nemůže si ji vynachválit jak mu sedla

Odesláno

Dnes jsem místo oběda na chvíli vyrazil do lesů a trošku silnice. Měl jsem po třech dnech na služebce bikový absťák. Aspoň 28 km a 660 výškovejch na mojí "osmičce". Na víc nebyl čas. :-(

1d739b7ddd6f7dca793edad98572776c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Taky se na to trepu. Ted me krome vedra strasne se.ou hovada. Uz jsem zkusil treti druh repelentu a jako kdyby je to vabilo :)

tl

Odesláno

Afri diky, asi zainvestuju. Chodim i 2x den se psama, tak se to vyuzije. Ja mel neco z Lidl, Kauf, DM? za cca tretinovou cenu. Klistata to asi odradi, zatim jich bylo jen par:), ale hovada ne.

Zkusim.

tl

Odesláno

Tady to je dost drahý, ale dává se toho dost málo a dlouho vydrží, takže se to nakonec vyplatí :-) je to dělané do extrému, takže naše vyhublá hovada s toho mají dost hrůzu.

Odesláno (upraveno)

já na svy cratoni terrox taky síťku nemám....dá se bez toho zit :) pěkná helmicka, ale na můj vkus až moc uzavrena

Včera vosa, bodanec, zastavit, strhnout bzučící přilbu - boule jak hrom - pěkně se pod ní prolétla.. :mummy:

Upraveno uživatelem horal
Odesláno

Já mám zkušenost s komárama a ovádama, že když jedu tak dobrý a nejdou po mě, ale nesmím zastavit. Nedávno jsem vyjel kopec asi 6 km a nahoře jsem si říkal, že vydechnu, vyčůrám a napiju se. Než jsem stačil vyndat pindika tak na mě sedělo 5 ovádů. Vyhodnotil jsem to, že až tolik se mi nechce a napiju se cestou :-) .  Skočil jsem na kolo a mazal dál.  

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...