Klabrdon Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 TLD to RB bude asi fajn, pokud sneseš to to jak vypadá. Mě se nelíbí ani trochu-což samozřejmě neni vůbec důležitý :-)Ale osazení za ty prachy rozumný, takže asi Ok. To GT Grade bylo na BF- celkem chválený,koukni tam. Jinak já mám za sebou druhou testovací vyjížďku po zranění a dobrý. Dneska sem vytáhl pro změnu silničku a šlo to. Krásnejch 30 km. Nohy celkem fungovaly, srdce chtělo jet dál, ale hlava a rameno mě poslali domů :-)Ale musim v klidu,v pohodě a s pokorou.... myslim že na MTb do terénu si ještě nějakej čas netroufnu:-( Ale i tak jsem nekutečně rád, že už jsem zpět v sedle :-))
mamut Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Zdravim rad navstevuju tento topic a tak jsem si rekl ze bych mohl pri vyjizdce taky neco cvaknout a tak prispet aspon par fotkama. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TLD Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Klabrdon, co se Vam na tom RBcku nelibi ? To GT je pecka, bral bych ten hlinik, se Shimanem 105. Chvalej ho naprosto vsude. Problem je, ze ty kola nejsou. Na predvadecce novejch modelu melo GT dalsi kola tohoto tipu, prodava se to super po celem svete.Rekl bych , ze to je dalsi trend... Asi modni zalezitost, uvidime. Je dobre, ze ses zpet v sedle:) At je to jen lepsi a lepsi.Mamut, moc pekny.tl
tommas4 Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 @TLD:jestli hybrid, tak když jsem bydlel na severu u baltu, kde mají vymazlený cyklostezky okolo městaa potom za městem lehké polňačky tak jsem jezdil Specialized Sirrus, mrkni na něj, nemá sice "berany", alena tento účel bych si ho vzal znova, dělají ho i v karbonu za rozumný peníze, sloužil bez sebemenšího problému.
TLD Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Tak na nej koukam, a vypada pekne. Moc pekne. No zase me prijde, ze to pojede stejne jako moje stary am kdyz zamknu vidlu a dam spravne pneu... Zacinam mit pocit, ze vymyslim blbiny:) Asi pujdu na kolo..tl
Klabrdon Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 No mě to rb přijde takový jako nakopnutý...neumim to přesně popsat :-) prostě nějak nelahodí mému oku :-)S tím grade je to škoda, vypadá to že s tímhle kolem trefili díru na trhu.Mě se to teda taky docelí líbí, kdybych měl uvažovat o jednom univezálnim kole zdálo by se to jako ideál..A co nějakou endurance silničku s uvolněnějším posedem? Třeba mě hodně bere Canynon Endurace...dokonce ho mám jako kandidáta na příští sezónu.Klabrdon, co se Vam na tom RBcku nelibi ? To GT je pecka, bral bych ten hlinik, se Shimanem 105. Chvalej ho naprosto vsude. Problem je, ze ty kola nejsou. Na predvadecce novejch modelu melo GT dalsi kola tohoto tipu, prodava se to super po celem svete.Rekl bych , ze to je dalsi trend... Asi modni zalezitost, uvidime. Je dobre, ze ses zpet v sedle:) At je to jen lepsi a lepsi.Mamut, moc pekny.tl
TLD Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Klabrdon, ano endurance silnicka. to je asi to co bych rad:) Proste aby to kolo pekne mazalo, neleklo se rozbitejch silnicek ctvrte tridy a ani polni spojky mezi vesnicema nebo cesty na rozhlednu. A nemelo uplne zavodni geo, aby na tom clovek vydrzel celej den.Presne. Ten canyon je peknej, i ceny slusny. Pockam, zda se nekde objevi to GT, rad bych ho videl na zivo, kouknu i na RBcko a v klidku to rozmyslim:) Sem rad, ze si presne trefil co bych rad:) Uz sem si zacal myslet, ze si vymyslim kraviny.tl
Klabrdon Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Já jsem taky rád, že jseš rád, že jsem trefil co bys rád :-))Já teda jezdim na silničce výhradně na silnici, ale taky u toho nepotřebuju úplně ležet...závodník nejsem a nebudu a se svojí postavou aero neřešim takže endurance silničky jsou přesně kola který mě zajímaj..Nejvíc mě bere Spec Roubaix, ale při dobrym osazení cena nesmysl.. ještě jsem si vzdpomě na Gianty Defy,taky kandidát na příští sezónu - pěknej test je na http://www.supercycling.cz/technika/testy/test-giant-defy-kanalobijec/#.Vbi1mUZRJ2oRozmějšlej rozmejšlej, to se nesmí uspěchat :-)
TLD Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Jak rikas, nesmi se to uspechat:) Mam ted kola dve, slusny, takze je na cem jezdit. Laka me ta rychlost a moznost vetsich vzdalenosti. Necham to do podzima ulezet a pak to rozseknu:)tl
Gustaf Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 TLD prostě mě to přijde až moc syrový...rovný lesenarsky trubky bez nepadu...hnus prostě. ale 100lidi 100 chuti... jinak už mě dnes dorazil dres a sedí...hned ho s kalhotama pojedu provetrat
Gustaf Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 mamut, moc pěkný fotky....cvakej klidně dal
spineshank Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Dneska mě potěšil doktor na kontrole, rameno se zdárně hojí, příští týden pokud bude vše cajk mi sundaj ortézu a budu moc trochu fungovat(hlavně řídit auto). Do vyndání drátů do 7.7 teda budu moc ruku používat jen do horizontální polohy takže kolo asi ještě počká ale aspoň něco :-) Musim to oslavit novym cyklocomputerem, tak teď vybírám a trochu se v tom jako vždy plácám.-)Požadavky:Na dvě kola(MTB 29 a silnička)Bezdrát, Výškoměr,měřění sklonu (nutně:-),kadence,převýšení,tepák(časy, průměry a tak nepíšu proto maj všechny..)Nejlíp aby se nemusel furt nabíjet a aby šly data stáhnout do kompu.Cena do 5 tis, ideálně 3-4 tis.Aktuálně koukám naVDO M6 WLCateye AdventureSigma ROX 8.1,9.1,10.0Nějaký nápady nebo osobní zkušenosti?tak co si vybral nakonec?já teď někde narazil na tu Sigmu 10 a vypadá vcelku zajímavě
African Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Kluci, co ten chronosraz v Rychlebkách? Tento a příští víkend budu mít asi čas, tak vás trochu oťukám :-)
tommas4 Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Kluci, co ten chronosraz v Rychlebkách? Tento a příští víkend budu mít asi čas, tak vás trochu oťukám :-)Teď jsou na příští dva týdny Jeseníky úplně narvaný lidma, nech to na druhou půlku srpna.
African Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Teď jsou na příští dva týdny Jeseníky úplně narvaný lidma, nech to na druhou půlku srpna.Ok,já jen že je trochu času :-) ale je pravda, že lidí je všude jak much...
tommas4 Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 (upraveno) Na turistiku to docela jde, lidi jsou zdechlý všeobecně, takže třeba na Keprník je to pohoda, počet lidí v normě.Ale Ovčárna - Praděd? Asfaltová zóna kde to vypadá jak na Václaváku kolik je tam lidí, to mi hlava nebere - jako model autem nebo busem, pak 2km po asfaltu na vysílač a zpět a "byli jsme na horách" Upraveno 29. července 2015 uživatelem tommas4
African Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Přesně :-) Já teď sedím ve skalách na pivku,před sebou kaluže a s překvapením sleduji kolik dětí už dostalo přes držku, když do nich skočili. Nechápu to...Říkám si v duchu, jste na dovolené sakra, tak si to trochu užívejte.
TLD Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Afri, kluci, na sraz bych se rad pridal. A co nejakou atraktivni, ale mene proflaklou lokalitu? Mastale, Zdarske vrch, Novohradky, Ceska Kanada.... je toho spousta.Ja se ted vratil. Zase mam pekne cistou palici tl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Klabrdon Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 tak co si vybral nakonec?já teď někde narazil na tu Sigmu 10 a vypadá vcelku zajímavěNo zatim je ve finále ta sigma 10 a Polar CS 500 CAD.Nic jsem nekoupil, protože jsem nejezdil a tak by mě štvalo, že bych to nevyužil. ...Takže zatim tam mám ještě stále bezdrát sigmu a aktuálně jsem nakloněj spíš na ten Polar, ten se mi líbí a má jako bonus pěknej design :-))
kupko Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Jasně že ne, psychologie prodeje hurá dostal jsem za 250 něco, co má hodnotu 300. :-) Kolik ta nádhera váží ? za ty peníze musí mít 7 kilo.Nema to hodnotu ani 150 :-)
Doporučené příspěvky