Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Asi me budouci nove kolo je to krasavec kompletne na XT-8000 bomba :-)

Doma bude az prodam ducha ktereho mam asi pul roku :-)

si nech polepit do stejný barvy svoje co máš a ušetřiš za stejný jen jinak barevný kolo :lol2: 

Odesláno

si nech polepit do stejný barvy svoje co máš a ušetřiš za stejný jen jinak barevný kolo :lol2:

taky řešení...jak sou ty fólie na auto, tak by měli jít i na bajk,ne? to chce zkusit :D

btw, dnešní hokej 10 : 1...a já hattrick a 3 asistence....kua se dařilo :D

Odesláno

taky řešení...jak sou ty fólie na auto, tak by měli jít i na bajk,ne? to chce zkusit :D

btw, dnešní hokej 10 : 1...a já hattrick a 3 asistence....kua se dařilo :D

Jak tak ctu  tak ses dnesk radne zapotil :-) super skore

Odesláno

zejtra mame oslavu, tak dam jen spinner ;) příprava na chrta :D

My máme oslavu od soboty až do pondělního rána. Pořád je co slavit.

Odesláno (upraveno)

Jak tak ctu tak ses dnesk radne zapotil :-) super skore

Jj, pecka to bylo...jsme řádili :D

roura, to zase jo...ale jsem v hubnoucim programu, tak stejně chlemtam jen vidu ;) akorát včera po hokeji sem se odměnil jedním prazdrojem :)

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Gustiku, sesti bodovej vecer z deseti golu..., to vypada na play off za Indiany:) Ja jdu zitra, tak se tesim.

Dneska pohoda, trosku pripadlo...

tl

post-26281-0-46025900-1453031123_thumb.jpg

post-26281-0-80773600-1453031129_thumb.jpg

post-26281-0-14723400-1453031139_thumb.jpg

post-26281-0-72664300-1453031145_thumb.jpg

Odesláno

roura, to zase jo...ale jsem v hubnoucim programu, tak stejně chlemtam jen vidu ;) akorát včera po hokeji sem se odměnil jedním prazdrojem :)

Taky se snažím srazit vánoční kila. Ale jsem zase o rok starší, tak je to potřeba pořádně zajíst a zapít.

Odesláno

Pekne LT ja misto kola sel s zenou do lesa na prochazku a byla docela sranda par metru pred nama asi tak 10m probehlo 7 divocaku zlekli jsme se poradne zena mela jeste par kikometru nez jsme z lesa vysli strach naslapano 8km :-)

Odesláno

Diky. Jj, v lese je krasne. Rano jsem byl se psama sam. A odpo jsme taky vyrazil cela rodinka a pak jsem jeste prcky vzal na chvilku autem. Je tu moc pekne.

Tl

Odesláno

Jo v lese je krásně:-) Dneska mi to taky nedalo.Sice moc sněhu nemáme...ale co už. Na rozježděnech polňačkách bylo i dost bláta, tak to byl takovej mix :-)

post-13715-0-15330600-1453047666_thumb.jpg

Odesláno

Hoši, prosím, držte mi dnes palečky. Budu dražit jednu silničku. Mám totiž takové nutkání po deseti letech opustit "Šírera na Kampě" .... Nová akvizice by měla být "straaašně rychlá, celá carbónová, tak trochu aero, šaltrovat skoro sama, atd .... :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...