roura74 Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Jinak dotaz do pléna: poradíte nějakou pěknou zadní blikačku, co mi nebude kazit dojem na novém? Já si teď koupil Ilumenox přední i zadní. Malá mrcha, ale svítí dobře a je na nabíjení přes usb. http://www.kola-online.cz/blikacka-predni-ilumenox-slash-5d-2f-bila/d9072 http://www.rattler.cz/zadni-svitilny/zadni-usb-dobijeci-blikacka-ilumenox-slash-4932.html Bacha na kopie z Aliexpress. Vypadají podobně, ale nemají výklopnej usb slot jen nabíjení přes kabel.
kupko Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Já si teď koupil Ilumenox přední i zadní. Malá mrcha, ale svítí dobře a je na nabíjení přes usb. http://www.kola-online.cz/blikacka-predni-ilumenox-slash-5d-2f-bila/d9072 http://www.rattler.cz/zadni-svitilny/zadni-usb-dobijeci-blikacka-ilumenox-slash-4932.html Bacha na kopie z Aliexpress. Vypadají podobně, ale nemají výklopnej usb slot jen nabíjení přes kabel.Knog ne jina cena ale nesrovnatelne lepsi.
kupko Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Gustaf pekne kolo at dela dceri radost :-)
Gustaf Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Gustaf pekne kolo at dela dceri radost :-)díky, myslím že bude mít radost velikou. když jsme byly zkoušet kvůli velikosti rámu tady Ghosta, tak už na něm chtěla odjet ale ty 16" se mi moc nelíbily...
spineshank Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Bobisek: tk to mne vazně mrzi. Já měl možná štěstí, a nebo to bylo vážně tím jejich stěhováním a už se to uklidnilo. Jak psal TLD, kola mi to příjdou krásné za tu cenu Jinak dotaz do pléna: poradíte nějakou pěknou zadní blikačku, co mi nebude kazit dojem na novém? jestli můžu doporučit vozím toto a opravdu to sedí pěkně pod sedlem,ale hlavně to svítí a seš viděthttp://www.adroit.cz/cyklo-doplnky/blikacka-moon-comet-r-usb-black
schrapnel Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 (upraveno) Jazdim toto a spokojnost. Svieti to ako blazon plus nepravidelne, cize super. Upraveno 24. února 2016 uživatelem schrapnel
Jiřina Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Tak já mam ještě jeden problém, musí to i vypadat Takže zatím vítězi Knog a nebo ti od spineshsnka Sent from my iPhone using Tapatalk
spineshank Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Nevozíš podsedlovku?ee na teleskopu by to moc nešlo
Jiřina Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Spine: proč ne? Malou tam dostaneš, ne? Sent from my iPhone using Tapatalk
TLD Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Jirino, to je jako kdyz si das na gsx-r plastovej top case
spineshank Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Spine: proč ne? Malou tam dostaneš, ne? Sent from my iPhone using Tapatalkmalou pak dostaneš od někoho z nás né samo dělám prdel,každej ať tam vozí co potřebuje,ale do malé se ti toho moc nevleze stejně,takže ideální je to dát na hrb
Jiřina Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 malou pak dostaneš od někoho z nás né samo dělám p...l,každej ať tam vozí co potřebuje,ale do malé se ti toho moc nevleze stejně,takže ideální je to dát na hrb Si zahraváš chlapče. Já vozil jednu origo Merida, duše, náhradní spojka řetězu a malé nářadí se tam vleze . Byt Canyon asi půjde rovnou na bezdušák Sent from my iPhone using Tapatalk
Marty35 Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 ...duše, náhradní spojka řetězu a malé nářadí ...úplně přesně můj obsah a eště vlastně lepidlo a pár flastrů, jak je čas a chuť tak si pohraju s lepením
spineshank Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 jj bezduše pořád taky plánuju,vše mám na to nachystaný jen koupit vetilky a mlíko....ale nějak se pořád k tomu nemůžu rozhoupat jestli tam tu tašku dáš tak seš u mě mrtvej Homolka Jiřino
Jiřina Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Spine: proč, se ti to tam nelíbí? Já dostal ventily pribalene ke kolu, tak doufám ze jsou nachystané i ráfky Sent from my iPhone using Tapatalk
spineshank Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 pokud si měl i ventilky tak bys to měl mít předchystaný si myslím hele každej má jinej vkus,takže být tebou neřeším co se líbí jinejm a vozím co se líbí mě na mém kole, já ji na začátku vozil taky,koupil jsem od Meridy super tašku,nebyla moc velká,vešlo se tam toho vcelku dost.......ale prostě baťoh je mnohem lepší,víc se tam vleze,upnu na něj přilbu když není třeba
Jiřina Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 (upraveno) Tak to já taky jezdím skoro pořad s batohem ale říkal jsem si jako pohotovostní, uvidíme jak to posoudí mé oko designéra. I svůj crazy bližním jsem zavrhl A samo přilba, platformy a boty jsou další na radě Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 24. února 2016 uživatelem Jiřina
spineshank Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 tak platformy mám taky v plánu,mám už vybraný,jen to objednatdo jakých jdeš ty?
Jiřina Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 No to pravé ještě vůbec netuším stejně jako boty. Mas nějaký typ? Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky