Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tady už všichni jezdí, hezký fotky kluci.

Přidam pár fotek z prvních jarních švihů... jde to po zimě trochu ztěžka :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

maama.

Hele, kilo sem, kilo tam. Das si pivko a mas to kilo hore :) :)

Ja koukal o vikendu a rikala predpoved, ze ma ..... Sorry. Je to skoda. Vis jak, todle je problem, jak se ma domluvit vice lidi. Na pristi tyden bych rad Stvoridla, tak pokud to nemas daleko...

Poya, zrovna jsem si na Tebe nedavno vzpomel, Tvoje pekny fotky tu dlouho nebyly. Fajn ze zase jezdis, moc pekny to mas. Novej bike?

Upraveno uživatelem TLD
Odesláno

TLD, njn...však olmauntyn mno...:D

poya, super fotky...uzivej jízdy. Už se těším, až to zase bude všechno zelený a rozkvetly..to zas bude kochacka :(

maama: myslím, že to kato zas tolik vážit nebude ;) ac rozdíl 26 a 27,5 je prd a nic :D

Odesláno

Gusto, az to rozkvete, tak to bude krasny a ja budu jako alergik par tejdnu uplne v pr.eli :) Uz to o vikendu zacalo... :(

Odesláno

Gusto, az to rozkvete, tak to bude krasny a ja budu jako alergik par tejdnu uplne v pr.eli :) Uz to o vikendu zacalo... :(

Zobneš Zyrtec, foukneš do rypáku, dvě tři kapky do oka a frčíš :-) Jsem těžký alergik co se týká všeho barevného co kvete na louce od narození. První polibek jsem dostal od kočky asi v pěti letech na seníku kam mě zavedla, pak jsem opuchnul jak ropucha, kámoška se rozbulela a mrcha utekla :-) Málem jsem tam tenkrát zhebnul a pak jsem se léta bál líbat holky.

Odesláno

Afri,tak to mame podobny. Vzdycky kdyz to zaclo,tak me nejlip bylo v metru:).

Ja nezobu nic,jak zyrtec tak a ted si nevzpomenu na nazev me strasne utlumujou. Bych usnul:).

Odesláno

vysokozdvihaři a "ólmauntýňáci", kdyby někdo chtěl, tak kámoš, co tu vlastní cyklo obchod, tak prodává tohodle Ghosta Kato FS 8. Je to v podstatě novej bajk...teď jsem na něj narazil na stránkách obchodu. Třeba by to pro někoho mohla bejt slušná nabídka.

http://www.vipceny.eu/testovaci-kola-bazar/ghost-kato-fs-8/

chtěl jsem ho koupit a stránka neexistuje...D
Odesláno

Afri,tak to mame podobny. Vzdycky kdyz to zaclo,tak me nejlip bylo v metru:). Ja nezobu nic,jak zyrtec tak a ted si nevzpomenu na nazev me strasne utlumujou. Bych usnul:).

Tak si ho ber na noc tak jak se má brát :-) Vezmu ti na králíkárnu nějaké africké léky, co jsem tam koupil bez předpisu, pokud máš už děti a neplánuješ další, budou ti pouze ku prospěchu. Kytky nemají šanci :-)

Odesláno

Člověk chvilku vyrazí na kolo a nestíhá číst co tu přibylo příspěvků.

To počasí dnes bylo parádní, až na ten vítr. Vyrazil jsem do kopců a pak sjel do Pomoraví. Měl jsem v plánu aspoň 60 km a nakonec z toho byla první letošní 100. Sice mám odřenou prd...., ale dal jsem to v podstatě s jednou 5ti minutovou pauzou na Corny tyčku+foto a dvěma stop&go kvůli telefonátům. Zpátky na kopec už mě vezla žena, to už bych jel ve tmě.

36d992a67088052203ac51bd816685a4.jpg

18d5db354b580c059d721dc1b5d35387.jpg

Ten profil je srandovní.

1098b00114603c6221ef29f42440174f.jpg

Odesláno

Asi máte s tím držákem pravdu, v lese by to nevydrželo a byl bych pak víc nas*aný než tahat občas mobil z kapsy.

Mám Quad Lock a není lepšího držáku. Měl jsem ho na 5s a teď i na 6. Dokoupíš jen case na telefon a vodotěsnou šprcku a držák je pořád stejnej. Najezdil jsem s iphonem na řidítkách víc jak 6000 km a absolutně bez problémů při pádech, v blátě a v dešti. Jestli chceš tak ti ho můžu půjčit na test, co jsem koupil Garmina tak mi leží v šuplíku. Chci si ho ale nechat, co kdyby někdy.

Odesláno

Pánové oživuji Králičák ať to nezapadne. Necháme to do neděle a pak to nejspíš bude chtít booknout ubytko. Co vy na to?

Akce Kolovna Králičák 20-22.5.2016.

1. TLD

2. Jiřina

3. Afričan

4. Gustaf???

5. Roura74

6. Michelin

7. Kupko

8. Mira188

9.

10.

Odesláno

Mám Quad Lock a není lepšího držáku. Měl jsem ho na 5s a teď i na 6. Dokoupíš jen case na telefon a vodotěsnou šprcku a držák je pořád stejnej. Najezdil jsem s iphonem na řidítkách víc jak 6000 km a absolutně bez problémů při pádech, v blátě a v dešti. Jestli chceš tak ti ho můžu půjčit na test, co jsem koupil Garmina tak mi leží v šuplíku. Chci si ho ale nechat, co kdyby někdy.

Díky za nabídku, ale nakonec na to kašlu :-) to občasné bloudění má taky něco do sebe  :lol2:

Odesláno

Dnešní výlet do Proseče a ježdění po Toulovcových maštalích. Moooc fajn,kdo jste váhali můžete litovat... Nájezd cca 25Km, průměrnou rychlost a čas kvůli šťouralům vynechám :-D Bo jsme se kochali a nejsme chrti. Fotky dodá Honza (TLD)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...