Klabrdon Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Můj nejoblíbenější závod.Sem zvědavej jak to dopadne:-)
roura74 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Já doufám, že se na oválu potká Štybar se Saganem. To by byl mazec.
Bert Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Mam obavy, ze pokud to bude na ovalu, tak Sagan Stybiho zarizne. Nejaky technicky usek pred koncem by tam nebyl?
obchodnik-o3 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 tento bambusak som nasiel na potulkach po Garmisch-Partenkirchene Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roura74 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Mam obavy, ze pokud to bude na ovalu, tak Sagan Stybiho zarizne. Nejaky technicky usek pred koncem by tam nebyl?Tady máš Boomeho rozpis kde jsou kostky.
Bert Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Bambus? Nebo se vsemu co je ze dreva rika bambusak?
Daemonultimate Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 (upraveno) Táta jezdil hodně závodně, já přestal ve 13 letech, takže: Co vy na to? (omlouvám se, jestli to tu už je, ale tohle mě zajímá, kola ne) http://professionalwatches.com/2016/04/the-worlds-first-analog-gps-speedometer.html Upraveno 10. dubna 2016 uživatelem Daemonultimate
Klabrdon Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Já doufám, že se na oválu potká Štybar se Saganem. To by byl mazec.Mazec by to byl, ale myslim že v tom případě by byl Štyby opět jako loni druhej...lepší bude když ho urve před tim :-)
kupko Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 (upraveno) Posledny dny jsem mel narocne s poradanim cyklo zavodu pocasi bylo opravdu uzasne :-) celi patek i sobotu prselo ale prijelo pomalu 300 zavodniku :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. dubna 2016 uživatelem kupko
Klabrdon Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 To doženou.Vypadá to že jo.Konečně to začalo ze zadu jet.
roura74 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Posledny dny jsem mel narocne s poradanim cyklo zavodu pocasi bylo opravdu uzasne :-) celi patek i sobotu prselo ale prijelo pomalu 300 zavodniku :-)Co to bylo za závod? To musel být masakr po těch rozmáčenejch cestách.
Klabrdon Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Uf to byl závěr.Škoda,že to Tomeke nedal.Přál jsem mu to za ten dnešní výkon.
roura74 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Byla to super podívaná. Bylo mi hrozně líto Sagana, moc chtěl, ale po pádu Cancellary to sám neutáhl. Jsou to borci, ujet takový kiláky s průměrem přes 47 km/h.
Klabrdon Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Jo jo Sagan bojoval , ale bohužel nikdo s nim jet nechtěl nebo z taktickejch důvodů nemohl. Letos má na klasikách splněno,takže ho to zas tak mrzet nemusí:-). Jednou to určitě vyhraje. Smíš mě mrzí Štyby, tomu bych to přál ze všech nejvíc.47 km/h mazec, hlavně neskutečný přes ty kostky. Chtěl bych si jednou hrozně zkusit toto: http://www.sport.be/parisroubaix/2016/fr/Kolo na to mám symbolický, jen na to sehnat čas a hvně odvahu :-)
kupko Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Co to bylo za závod? To musel být masakr po těch rozmáčenejch cestách.Byl to 6 rocnik bolaticke 30 :-) byl to masakr meli jsme prihlasenych neco kolem 500lidi a dorazilo 297 co je v pocasi 6 stupnu tralej dest dost dobre v lese to klouzalo alidi padali :-( prvi dojel za 1.13h a posledni 3.20h byl to masakr jak pro zavodni tak pro nas poradatele preso celej den.
Gustaf Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 tady dnes počasí docela dobrý, tak jsem se byl provětrat...48km. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roura74 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 To nedáš.Ty jsi přející, to se musí nechat.
Doporučené příspěvky