Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Velká gratulace Gustafko, tímto jsi se zařadil mezi chrty :-) Ne opravdu, jsi dobrej, za to já to vedu, smažený, točený, ti Poláci jsou stejně luxusní, jedna hodina a vsichni na sračku, chi chi, tady je prdel :-) Mám je rád.

post-364-0-02121400-1462014658_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Velká gratulace Gustafko, tímto jsi se zařadil mezi chrty :-) Ne opravdu, jsi dobrej, za to já to vedu, smažený, točený, ti Poláci jsou stejně luxusní, jedna hodina a vsichni na sračku, chi chi, tady je prdel :-) Mám je rád.

Polský smażalnie ryb jsou pecka.

Mám v PL pár dobrých kamarádů a to co dokážou vypít je masakr. Trávím tam dost času a zážitků spousta.

Odkaz ke komentáři

tak kluci,mám to za sebou. pecka pecka a ještě jednou pecka. 45km..2:24. lesní výjezdy, náročný sjezdiky...nebylo moc kdy si odpočinout. Snad jen na přejezdech po asfaltu. až bude foto,naky sem hodim.

Gusto jsi borec.

Dej vědět i pořadí.

Odkaz ke komentáři

Ja jel takhle jednou vlakem v 7:30 z Ostravy do Gdansku. A polaci byli na sracku uz o pul devate, pak me presvedcovali abych pil s nima. Ja byl ovsem ve stresu, protoze jsem mel ve Warsave na prestup asi jen dve minuty. No jo ve 14ti jsem mel jeste rozum, dneska bych nedojel :)

Odkaz ke komentáři

Gusta je hustej:)

Afri nicitel. Nevozis nahradni ? :)

Ja do terenu nemuzu, ale bylo krasne, a na kolo jsem chtel, tak jsem si naplanoval takovej xc okruh. Cca 70% les a lesni cesty a zbytek polnacky a silnicky mezi vesnicema, kde jsem potkal asi 5 aut. Pustil jsem si na mobilu pocitadlo, hlasilo to 67km, co si tak pamatuju, kdyz jsem to jel naposledy, bylo to cca 60km, takze mobil trosku keca:) Bylo to pekny, hlavne pocasi. I kdyz rano kdyz jsem vyjizdel byla ve stinu jinovatka. Jsem spokojenej.

post-26281-0-78485100-1462025847_thumb.jpg

post-26281-0-34755700-1462025856_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Guataf super bylo idealni pocasi na zavod

Afri patka tak to je velice caty uraz na kole ale ten odvoz nemel chybu :-)

TL pekne fotky

Ja dneska s holka jen15km :-) ale mala jela jako o zavod

dnes bylo opravdu nádherně... a celkově se mi to moc líbilo... trať parádní... technická
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...