Návštěvník Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Dneska krasnych 106 km s kamaradem na silnicce a nohy uz mi konecne zase zacinaji jezdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Velká gratulace Gustafko, tímto jsi se zařadil mezi chrty :-) Ne opravdu, jsi dobrej, za to já to vedu, smažený, točený, ti Poláci jsou stejně luxusní, jedna hodina a vsichni na sračku, chi chi, tady je prdel :-) Mám je rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Velká gratulace Gustafko, tímto jsi se zařadil mezi chrty :-) Ne opravdu, jsi dobrej, za to já to vedu, smažený, točený, ti Poláci jsou stejně luxusní, jedna hodina a vsichni na sračku, chi chi, tady je prdel :-) Mám je rád.Polský smażalnie ryb jsou pecka.Mám v PL pár dobrých kamarádů a to co dokážou vypít je masakr. Trávím tam dost času a zážitků spousta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 tak kluci,mám to za sebou. pecka pecka a ještě jednou pecka. 45km..2:24. lesní výjezdy, náročný sjezdiky...nebylo moc kdy si odpočinout. Snad jen na přejezdech po asfaltu. až bude foto,naky sem hodim.Gusto jsi borec. Dej vědět i pořadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Tak už jenom zjistit kde to vlastně jsem a zavolat si o pomoc :-( Při sjezdu jsem chytil klacek, na držku jsem nešel takže good. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Velká gratulace Gustafko, tímto jsi se zařadil mezi chrty :-) Ne opravdu, jsi dobrej, za to já to vedu, smažený, točený, ti Poláci jsou stejně luxusní, jedna hodina a vsichni na sračku, chi chi, tady je prdel :-) Mám je rád.Ja jel takhle jednou vlakem v 7:30 z Ostravy do Gdansku. A polaci byli na sracku uz o pul devate, pak me presvedcovali abych pil s nima. Ja byl ovsem ve stresu, protoze jsem mel ve Warsave na prestup asi jen dve minuty. No jo ve 14ti jsem mel jeste rozum, dneska bych nedojel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Gusto jsi borec. Dej vědět i pořadí.pořadí ještě nevím. odjel jsem před vyhlášením, protože za chvilku zas jedu na fandit Viktorce. jak to budu vědět,tak se pochlubim. ale bylo tam hodně elitě chrtu, takže žádnej zázrak to nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Tak už jenom zjistit kde to vlastně jsem a zavolat si o pomoc :-( Při sjezdu jsem chytil klacek, na držku jsem nešel takže good.No tvl. Hlavně že to je bez úrazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Gusta je hustej:)Afri nicitel. Nevozis nahradni ? Ja do terenu nemuzu, ale bylo krasne, a na kolo jsem chtel, tak jsem si naplanoval takovej xc okruh. Cca 70% les a lesni cesty a zbytek polnacky a silnicky mezi vesnicema, kde jsem potkal asi 5 aut. Pustil jsem si na mobilu pocitadlo, hlasilo to 67km, co si tak pamatuju, kdyz jsem to jel naposledy, bylo to cca 60km, takze mobil trosku keca:) Bylo to pekny, hlavne pocasi. I kdyz rano kdyz jsem vyjizdel byla ve stinu jinovatka. Jsem spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Přijel pro mě Stig a už doma žeru bábovku, to byl ale hezký den :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Afriko,ty ses dabel:). Hlavne ze to dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Super nápad Afri :-D já se včera po návratu z kola stavil na jedno točený a zrovna tam byli i sousedi, tak mi ještě ani teď není úplně nejlépe. Jet na kolo bych nedal, tak jsem ho odpoledne aspoň vypucoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Přijel pro mě Stig a už doma žeru bábovku, to byl ale hezký den :-)Afričan zakladatel MOTOBIKEJÖRINGu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Guataf super bylo idealni pocasi na zavodAfri patka tak to je velice caty uraz na kole ale ten odvoz nemel chybu :-)TL pekne fotky Ja dneska s holka jen15km :-) ale mala jela jako o zavod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Člověk je vždycky rád za to, když se vrátí domů v pořádku :-) Ale krásně dnes bylo, krásně, jen tak dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Guataf super bylo idealni pocasi na zavodAfri patka tak to je velice caty uraz na kole ale ten odvoz nemel chybu :-)TL pekne fotky Ja dneska s holka jen15km :-) ale mala jela jako o zavoddnes bylo opravdu nádherně... a celkově se mi to moc líbilo... trať parádní... technická Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Tak už jenom zjistit kde to vlastně jsem a zavolat si o pomoc :-( Při sjezdu jsem chytil klacek, na držku jsem nešel takže good.to není normální poloha jak tak koukám...jak to řadilo?..DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Potom co se mi povedlo vytáhnout tady ten klacík, tak ještě asi jeden km dobře :-) Při sjezdu jsem jel docela v klidu technický úsek, šel do smyku a dobře to dopadlo, přehazka se naštěstí už utrhla při šlapání do kopce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Tak dneska krásných 60km za 2.15hod :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Včera bylo krásně, tak jsme dali 30km okolo Vltavy směrem na Kralupy. Ale bolí mě zadek jak sviň... nemáte tip na nějaký pohodlý sedlo (i za cenu vyšší váhy)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky