kupko Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Beru slivovici, mám stejný rituál, když se mi povede zdolat nějaký kopeček, tak si nahoře cvaknu. Bude dost pro všechny, tak klidně vemte i něco jiného. Poslední dobou moc nepiju, takže jsem na tom podobně jako kupko :-)JA JSEM JESTE NEZAL PIT A ANI NEZACNU :-) ASI VEZMU KAPITANA TO JE PITI CO JESTE SNESU :-) NEBO TEN KONAK :-)
Gustaf Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 já sem potřeboval koupit jen zadní...přední je v pohodě. Zadní už byla po stranách vorvaná a proříznutá (už čuměly vlákna)...tak sem pořídil jen jednu...
moco Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Ano, je to tak. Do roku 2015 ještě výrobci tak nějak drželi cenu. Ale 2016 je už přelomový a tam je v průměru zdražení o 20% - 30%. Pokud kolo, tak shánět poslední kusy modelů 2015 (velmi omezený výběr) a nebo se prostě smířit s vyšší investicí :-)Ja kupoval jeste kdyz asi bylo dobře , na jaře 2014 Canyon Nerve Al 29 komplet na XT a tohle mi snad vydží dlouho :-)
spineshank Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Tak před chvilkou návrat...malinko kosa byla,ale jízda po tmě paráda....
spineshank Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 já sem potřeboval koupit jen zadní...přední je v pohodě. Zadní už byla po stranách vorvaná a proříznutá (už čuměly vlákna)...tak sem pořídil jen jednu...abys prošel na stk když máš každou gumu jinou....D
spineshank Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 njn,tak mě vyhodej....jinak pěkně te fotili,supr fotečky ze závodu
Gustaf Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Jj, provedli se...díky aspoň památka na tu dřinu
Jiřina Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Tak i ja jsem dnes na chvili vyrazil Sent from my iPhone using Tapatalk
vzduch Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 No jo, Zlíňák. Ale máš to nějak moc čisté , já jsem větší prase. Už aby tu kavárnu otevřeli.
Jiřina Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Vzduch: sem to musel minuly tyden umyt, jinak by me vyhodili z domu Tam myslim nikdy kavarnu neotevrou Sent from my iPhone using Tapatalk
spineshank Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 nezkoušel někdo v reálu tyto kousky?
spineshank Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Vzduch: sem se musel minuly tyden umyt, jinak by me vyhodili z domu Tam myslim nikdy kavarnu neotevrou Sent from my iPhone using Tapatalkjj tak to všichni chápem že ti to doma řekli
odjinud Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Teď jsem přítelkyni vybíral na kupkolo nějaké doplňky na kolo aby následně si ona koupila v Lídlu naprd zámek, pumpičku i světla... :-( K té pumpičce - neměli byste něj. tip?Malou nechce - stejně píchlé kolo vyměnit neumí a já ji mám, takže spíš něco, co bývalo dříve (ne ty dnešní velké na auto). Mám doma takovou klasickou, ale auto ventilek, co tam má ona, se s ní zrovna pumpuje blbě (nemá to ten středový trn)...
spineshank Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Teď jsem přítelkyni vybíral na kupkolo nějaké doplňky na kolo aby následně si ona koupila v Lídlu naprd zámek, pumpičku i světla... :-( K té pumpičce - neměli byste něj. tip?Malou nechce - stejně píchlé kolo vyměnit neumí a já ji mám, takže spíš něco, co bývalo dříve (ne ty dnešní velké na auto). Mám doma takovou klasickou, ale auto ventilek, co tam má ona, se s ní zrovna pumpuje blbě (nemá to ten středový trn)...myslíš něco takové?https://www.mall.cz/pumpicky-kolo/parktoolusa-pumpa-professional-pt-pfp-7?gclid=CO-L_Z20xcwCFVIYGwodw-MFQA
kupko Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Pumpy SKS :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
odjinud Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 myslíš něco takové?https://www.mall.cz/pumpicky-kolo/parktoolusa-pumpa-professional-pt-pfp-7?gclid=CO-L_Z20xcwCFVIYGwodw-MFQAJo, tu myslím jako že pro ni ne.
spineshank Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 takže chceš nějakou větší mobilní jo,z toho co si psal jsem toto nějak nepochopil když si psal že ji máš a vozís.tak pak něco takové asihttp://www.mojekolo.cz/sks-hustilka-injex-t-zoom
Akam Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Konečně už nemusím jen sledovat by Scalar
Doporučené příspěvky