Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Beru slivovici, mám stejný rituál, když se mi povede zdolat nějaký kopeček, tak si nahoře cvaknu. Bude dost pro všechny, tak klidně vemte i něco jiného. Poslední dobou moc nepiju, takže jsem na tom podobně jako kupko :-)

JA JSEM JESTE NEZAL PIT A ANI NEZACNU :-) ASI VEZMU KAPITANA TO JE PITI CO JESTE SNESU :-) NEBO TEN KONAK :-)

Odesláno

Ano, je to tak. Do roku 2015 ještě výrobci tak nějak drželi cenu. Ale 2016 je už přelomový a tam je v průměru zdražení o 20% - 30%. Pokud kolo, tak shánět poslední kusy modelů 2015 (velmi omezený výběr) a nebo se prostě smířit s vyšší investicí :-)

Ja kupoval jeste kdyz asi bylo dobře , na jaře 2014 Canyon Nerve Al 29 komplet na XT a tohle mi snad vydží dlouho :-)

Odesláno

já sem potřeboval koupit jen zadní...přední je v pohodě. Zadní už byla po stranách vorvaná a proříznutá (už čuměly vlákna)...tak sem pořídil jen jednu...

abys prošel na stk když máš každou gumu jinou....D
Odesláno

Vzduch: sem se musel minuly tyden umyt, jinak by me vyhodili z domu :D

Tam myslim nikdy kavarnu neotevrou :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

jj tak to všichni chápem že ti to doma řekli :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

Teď jsem přítelkyni vybíral na kupkolo nějaké doplňky na kolo aby následně si ona koupila v Lídlu naprd zámek, pumpičku i světla... :-(

K té pumpičce - neměli byste něj. tip?

Malou nechce - stejně píchlé kolo vyměnit neumí a já ji mám, takže spíš něco, co bývalo dříve (ne ty dnešní velké na auto). Mám doma takovou klasickou, ale auto ventilek, co tam má ona, se s ní zrovna pumpuje blbě (nemá to ten středový trn)...

Odesláno

Teď jsem přítelkyni vybíral na kupkolo nějaké doplňky na kolo aby následně si ona koupila v Lídlu naprd zámek, pumpičku i světla... :-(

K té pumpičce - neměli byste něj. tip?

Malou nechce - stejně píchlé kolo vyměnit neumí a já ji mám, takže spíš něco, co bývalo dříve (ne ty dnešní velké na auto). Mám doma takovou klasickou, ale auto ventilek, co tam má ona, se s ní zrovna pumpuje blbě (nemá to ten středový trn)...

myslíš něco takové?

https://www.mall.cz/pumpicky-kolo/parktoolusa-pumpa-professional-pt-pfp-7?gclid=CO-L_Z20xcwCFVIYGwodw-MFQA

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...