kupko Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 Poya pekne fotky kde to je foceno :-)
Gustaf Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 pěkně kluci jezdíte....a hezký fotky k tomu. Je fakt, že poslední dobou hrozně fouká...to se pak jezdí na hovno
spineshank Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 Hezký jste to měli kluci :-)To Leviathan: K čemu je prosím tě ten bazmek, nějaká dotace EU? :-)to je určo pro turisty na dirt jumpy
Jiřina Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 Trocha inspirace pred Kralicakem Sent from my iPhone using Tapatalk
roura74 Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 Hlavně aby se aspoň trochu oteplilo. U nás dnes bylo 6 stupňů. Když už jsem se konečně odhodlal vyjet, tak začalo pršet. Jinak pánové super fotky.
kupko Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 (upraveno) A sakra tak to nevim krasa ale to je pro me o usta :-) to poletim dolu jak zhnile jablko :-( Upraveno 15. května 2016 uživatelem kupko
roura74 Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 Ideální terény na SPDčka. :-) Budete tam všichni s platformama?
Klabrdon Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 Trocha inspirace pred Kralicakem Sent from my iPhone using Tapatalk S mym strachem z vejšek bych se tam bál jít i pěšky:-) Ale borci dobrý.
Návštěvník Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 Posledni dobou me z kola zacala hrozne bolet zapesti. Jako fakt je to dost neprijemne, hlavne to prave, mam treba problem odemykat dvere atd... Trochu jsem doufal, ze to po chvili prejde a ruce si zvyknou. Mam uz najeto nejakych 3500km a porad se to spis horsi. Nemate nejaky typ ? Jezdim hlavne silnici posledni dobou. Jo a rady typu,ze si mam najit pritelkyni neberu ,uz mi to radili v praci
kupko Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 Je to špatný posed cela váha těla jde do dlaní změna posedu. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
spineshank Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 Trocha inspirace pred Kralicakem Sent from my iPhone using Tapatalkjako wow efekt parádní video,ale fun z takový jízdy žádnej,když člověk domyslí co by se mohlo stát
spineshank Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 Posledni dobou me z kola zacala hrozne bolet zapesti. Jako fakt je to dost neprijemne, hlavne to prave, mam treba problem odemykat dvere atd... Trochu jsem doufal, ze to po chvili prejde a ruce si zvyknou. Mam uz najeto nejakych 3500km a porad se to spis horsi. Nemate nejaky typ ? Jezdim hlavne silnici posledni dobou. Jo a rady typu,ze si mam najit pritelkyni neberu ,uz mi to radili v praci víc honit.....DPak budeš mít zápěstí pevný jak Zekon....DDD
roura74 Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 Posledni dobou me z kola zacala hrozne bolet zapesti. Jako fakt je to dost neprijemne, hlavne to prave, mam treba problem odemykat dvere atd... Trochu jsem doufal, ze to po chvili prejde a ruce si zvyknou. Mam uz najeto nejakych 3500km a porad se to spis horsi. Nemate nejaky typ ? Jezdim hlavne silnici posledni dobou. Jo a rady typu,ze si mam najit pritelkyni neberu ,uz mi to radili v praci Na bike ergonomický gripy, ty mi pomohly, ale na silničku nevím.
Návštěvník Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 Je to špatný posed cela váha těla jde do dlaní změna posedu. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkA jak se neco takoveho zmeni ? Treba skolenem sedla ?
Návštěvník Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 víc honit.....DPak budeš mít zápěstí pevný jak Zekon....DDDNjn, problem je, ze na tom mojem 2cm zilnatem hovadu toho clovek moc nenatrenuje :-D
spineshank Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 Njn, problem je, ze na tom mojem 2cm zilnatem hovadu toho clovek moc nenatrenuje :-Dtak další možnost říct nějakému kámoši jestli nepůjči treninkovej nástroj....DDD
roura74 Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 A jak se neco takoveho zmeni ? Treba skolenem sedla ?Nech si posed nastavit ve Spešlu. Sice to stojí nějakou kačku, ale mělo by ti to pomoct.
Návštěvník Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 tak další možnost říct nějakému kámoši jestli nepůjči treninkovej nástroj....DDDDobry napad, treba mi to i vydela na rolexky :-DMimochodem dost me to stve, protoze mi potom vadi hodinky na zapesti a treba v praci je sundavam. Navic moc nemuzu nosit tahy, protoze mi z toho natekaji ruce
Návštěvník Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 Nech si posed nastavit ve Spešlu. Sice to stojí nějakou kačku, ale mělo by ti to pomoct.Ja si prave nejsem jisty, jestli je to ten problem, protoze to kolo mam uz asi 7 let a najel jsem na nem uz mraky kilometru, kdyz jsem jeste zavodne delal triatlon a cyklistiku, tak jsem jezdil podstatne vic a nikdy nic, tak nevim. Je fakt ze jsem mel kvuli kolen ctyri roky uplnou pauzu, tak to mozna jen prehanim ted.
Poya Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 Poya pekne fotky kde to je foceno :-) Dík Okolí Rabštejna nad Střelou. Hezký terény, dá se tam toho pojezdit hodně
Doporučené příspěvky