Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hlavně aby se aspoň trochu oteplilo. U nás dnes bylo 6 stupňů. Když už jsem se konečně odhodlal vyjet, tak začalo pršet.

Jinak pánové super fotky.

Odesláno

Posledni dobou me z kola zacala hrozne bolet zapesti. Jako fakt je to dost neprijemne, hlavne to prave, mam treba problem odemykat dvere atd... Trochu jsem doufal, ze to po chvili prejde a ruce si zvyknou. Mam uz najeto nejakych 3500km a porad se to spis horsi. Nemate nejaky typ ? Jezdim hlavne silnici posledni dobou.

Jo a rady typu,ze si mam najit pritelkyni neberu ,uz mi to radili v praci :)

Odesláno

Trocha inspirace pred Kralicakem

Sent from my iPhone using Tapatalk

jako wow efekt parádní video,ale fun z takový jízdy žádnej,když člověk domyslí co by se mohlo stát
Odesláno

Posledni dobou me z kola zacala hrozne bolet zapesti. Jako fakt je to dost neprijemne, hlavne to prave, mam treba problem odemykat dvere atd... Trochu jsem doufal, ze to po chvili prejde a ruce si zvyknou. Mam uz najeto nejakych 3500km a porad se to spis horsi. Nemate nejaky typ ? Jezdim hlavne silnici posledni dobou.

víc honit.....D

Pak budeš mít zápěstí pevný jak Zekon....DDD

Odesláno

Na bike ergonomický gripy, ty mi pomohly, ale na silničku nevím.

Odesláno

Je to špatný posed cela váha těla jde do dlaní změna posedu.

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

A jak se neco takoveho zmeni ? Treba skolenem sedla ?
Odesláno

víc honit.....D

Pak budeš mít zápěstí pevný jak Zekon....DDD

Njn, problem je, ze na tom mojem 2cm zilnatem hovadu toho clovek moc nenatrenuje :-D
Odesláno

Njn, problem je, ze na tom mojem 2cm zilnatem hovadu toho clovek moc nenatrenuje :-D

tak další možnost říct nějakému kámoši jestli nepůjči treninkovej nástroj....DDD
Odesláno

A jak se neco takoveho zmeni ? Treba skolenem sedla ?

Nech si posed nastavit ve Spešlu. Sice to stojí nějakou kačku, ale mělo by ti to pomoct.

Odesláno

tak další možnost říct nějakému kámoši jestli nepůjči treninkovej nástroj....DDD

Dobry napad, treba mi to i vydela na rolexky :-D

Mimochodem dost me to stve, protoze mi potom vadi hodinky na zapesti a treba v praci je sundavam. Navic moc nemuzu nosit tahy, protoze mi z toho natekaji ruce :)

Odesláno

Nech si posed nastavit ve Spešlu. Sice to stojí nějakou kačku, ale mělo by ti to pomoct.

Ja si prave nejsem jisty, jestli je to ten problem, protoze to kolo mam uz asi 7 let a najel jsem na nem uz mraky kilometru, kdyz jsem jeste zavodne delal triatlon a cyklistiku, tak jsem jezdil podstatne vic a nikdy nic, tak nevim. Je fakt ze jsem mel kvuli kolen ctyri roky uplnou pauzu, tak to mozna jen prehanim ted.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...