Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

to je těžký,pokaždý to někdo bude mít blíž a někdo hafo km...spíš by nebylo špatný se zkusit domluvit a nabrat víc lidí po cestě někam,ať každej nemusí jet solo...co myslíte?

zajimavy napad :-) snad se neco podari :-)

Odesláno

Vsenory-Dobris-Mnisek nejaky traily jeste asi znam. Par let jsem tam bydlel. Je to tam moc pekny. Takze jsem i pro Brdy:). Fotbal uz hrat nebudu:)

Odesláno

Vsenory-Dobris-Mnisek nejaky traily jeste asi znam. Par let jsem tam bydlel. Je to tam moc pekny. Takze jsem i pro Brdy:). Fotbal uz hrat nebudu:)

máš recht...fotbal je pro holky :clap:

Odesláno

Prave jsem se chtel optat jak to vidite s platebnima kartama a uz jdu hledat cash teda.

Ja dnes zase prezbrojil a dokoupil, takze ja byt ready :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Prave jsem se chtel optat jak to vidite s platebnima kartama a uz jdu hledat cash teda.

Ja dnes zase prezbrojil a dokoupil, takze ja byt ready :D

už máš novej plášť?
Odesláno

Pěkně vyladěný Jiřina, dobře ty :clap: Mě ještě čekají dvě důležitá jednání a pak hurá bágl do auta a beru čáru. Už se těším, potřebuji si vyčistit hlavu, tento týden byl velmi pracovně vytížený :frusty: Hurá do lesa, ale jak říkám přijedu v podvečer...

Odesláno

Afri: ja jeste cestou taky dve jednani :)

A uz se tam tesim, uvidim v koik dorazim a mozna to vytahnu uz dnes ;)

P.S.: berete nejake zamky na kola?

Odesláno

Dodělám administrativu, posekám zahradu, lehkej servis na kole a půjdu balit.

Zámek mám takovej sranda odolnej, ale mám ho v báglu furt.

Odesláno

Predek jsem vzal Maxxis High Roller II 2.3 Exo Tr ale kevlar a zadek Maxxis Ardent 2.25 Exo Tr :)

Jinak ja jsem ready ;)

Paráda Jiřino,pěkně sis to nakombinoval... :cheers:

Odesláno

No pěkně pánove už se tesim Já dneska v práci do 17h učení s dcerou pak balení kola a věci a brzo ráno vyrazím počítám tak 6 v 8 bych mohl byt na miste :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...