Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 28. 5. 2016 v 19:05, roura74 napsal:

Příště vem kolo. Holky pokecají a my se projedem.

To není špatný nápad někdy o prázdninách se domluvíme :-) však me to dneska mrzelo ze jsem si ho nedal na střechu ale byl to den pro rodinu a počasí vyšlo parádní začalo pršet az v Bruntálu :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno

včera jsem na tom viděl jet borce v Ostravě,vypadá to zajímavě....asi se ti na tom docela dobře pojede přes poušť nebo sněžné pláně :-)

Odesláno

No ja si hovorím že keď zaberie moj chlpatý motor tak to bude mať lepšiu stabilitu na štrku a kamienkoch.Zdá sa mi možno sa pletiem že tie široké gumy sa nebudú tak boriť do terénu.

Odesláno

Jeste jsem ani nevyjel a uz mne 2 krasne zenske rikaly zemi to slusi a jak jsem skvele sladeny:D

To rikam porad, kdyz uz hivno jedu, aspon u toho musim dobre vypadat :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

To máš dobrý :-D mně to hovno jede taky, ale pochvala žádná :-(

Upraveno uživatelem Rifik
Odesláno
  V 29. 5. 2016 v 10:09, ivan613 napsal:

No ja si hovorím že keď zaberie moj chlpatý motor tak to bude mať lepšiu stabilitu na štrku a kamienkoch.Zdá sa mi možno sa pletiem že tie široké gumy sa nebudú tak boriť do terénu.

fat bike modni vastrelek uz jsem jezdil na nekolika kusech je to kolo jen na hrani doma jako 3kolo je pomale jeko prase clovek ho mmuze pouzivat jako na posilivani slapes slapes slapes a kolo stoji zase je to suprovni stroj do snehu na plaze nebo z kopce dolu po korenech a kamenesch perfektne tlumi ale ja ho v garazi nikdy mit nebudu jsou to totalne vyhozenen penize z okna.

Odesláno
  V 29. 5. 2016 v 11:00, Jiřina napsal:

Jeste jsem ani nevyjel a uz mne 2 krasne zenske rikaly zemi to slusi a jak jsem skvele sladeny:D

Máš to zmáklý.

Já jsem lese potkal jednu zpocenou běžkyni a nepochválila mě. A to jsem u přílezitosti svěťáku oblékl komplet Multivan Merida.

Ale byl jsem po těch deštích jako prase a včera vyleštěný kolo jakbysmet.

Odesláno
  V 29. 5. 2016 v 11:00, Jiřina napsal:

Jiří dobře ty :-)

Odesláno

Tak dnes jen asi 22km, ale objevil jsem novy trail. Jel jsem ho asi 3 a na potreti jsem ho dal docela v plnem svunku, takze kdyz to ustrelivalo na korenech a v zatacce v bahne to letelo obema koly kontrolovane smykem ven tak jsem byl uplne v transu. Takze prozatim za mne MAXISS naprosto v poradku

Odesláno
  V 29. 5. 2016 v 13:21, kupko napsal:

Jiří dobře ty :-)

No jedna byla Tvá žena :-) a druha dcera to se nepočítá ty ti vždycky řeknou že jsi fešák :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...