gas Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 (upraveno) Gasi bude ti slušet dik zena bude in black Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. března 2012 uživatelem gas
tombed Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 toz hotovo, oba budou spesl, muj je barevnejsi, musim nakoupit hadriky, at schovam ten pupek diky Gasi na tom bych vůbec nejezdil, jenom bych se s ním vodil po parku
JakubS Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 Jsem ani netušil jak moc můžu ostatní pobuřovat se svejma 125 kilama na kole a to jsem svého času jezdil se 150 Pravda že pohled na chlapce co v tom dresu vypadá jak Harapes, funí jak parní stroj a přes sluchátka ani neslyší, že dejchá opravdu hrozně nahlas není zrovna fajnová Budu to holt muset vydržet, přeci nepříjdu o tak krásnej spůsob jak si udělat parádní žízeň
mondeo2 Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 Gasi tož dobře si rozmysli do čeho jdeš, na tom se musí šlapat
FrantisekH Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 Gasi, ještě si k němu kup dobrej zámek nebo rotvajlera..ať ho nehledáš za tejden po zastavárnách
gas Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 ja na tom slapat nebudu, budu to vodit po parku a balit maminy s kocarkama takove samponske krapy se snad nekradou, ne ?
FrantisekH Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 nevim jak u vás.. tady bych ho nenechal ani pět minut bez dozoru.. a to ani to svoje a to je rozhodně uplně jinej level kola
gas Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 bude to hlidat brutalne vostrej bojovnik Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 (upraveno) ja na tom slapat nebudu, budu to vodit po parku a balit maminy s kocarkama takove samponske krapy se snad nekradou, ne ? kradou ty vole a jak... EDIT: hned si zjisti jestli u vás MP čipuje kola, vyfoť si ho, opiš výr. číslo a... stejně to nepomůže, ale budeš mít klid Mladému ukradli před 2 měsíci z kočárkárny kolo za 40 litrů, i když jsme dodali fotky, ýr. číslo, na koho máme podezření, akorát to svoloč policejní odložila. Upraveno 21. března 2012 uživatelem tombed
gas Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 a pojistit to nejde ? kdyz ti to slohnou, tak mne to cipovani prijde k hownu, co ?
tombed Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 jde, ale nesmíš ho nechat ve veřejných prostorech... prostě paradox, v zabezpečené kočárkárně, kde se dostali bez porušení zámku (tudíž někdo z domu minimálně jako komplic) nedostaneš ani korunu oproti tomu, kdyby to měl v klasickém sklepě, kóji z přeschlých planěk, kde se nemusíš obtěžovat páčit zámek, protože ty plaňky rozkopneš, bys peníze dostal, protože to je součást bytu...při krádeži venku musíš prokázat, žes ho měl zabezpečené, jestli se nepletu
FrantisekH Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 Pojištění proti krádeži jde, teď si nejsem jistej kde a jak já ho k svému kolu dostal, vim že podmínky byly takové, že kolo musí být řádně zabezpečeno a evidováno u MP.. atd atd atd.. standardní záležitost pojišťoven jak nehradit škodu
gas Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 no mne jebne, kocourkov, budu je mit obe v garazi s veteranem, kdyz tam nekdo vleze, tak si treba nevybere kola ale zkusim je pojistit
FrantisekH Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 něco tady, ale moc jsem to nečetl http://www.cyklistikakrnov.com/Bezpecnost/zabezpeceni-kol-a-pojisteni-kol-2.htm
mondeo2 Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 no mne jebne, kocourkov, budu je mit obe v garazi s veteranem, kdyz tam nekdo vleze, tak si treba nevybere kola ale zkusim je pojistit Nó to je řešení, naloží kola do veterána a prostě odjede.Doufám, že necháváš klíčky v zapalování aby nemusel ničit spínačku.
African Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 (upraveno) Tady je něco blíže k pojištění"http://www.mesec.cz/clanky/pojisteni-jizdnich-kol-kdo-pojisti-kolo/Nebo nezbývá než ho pořádně zamykat! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. března 2012 uživatelem African
Hasňa Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 Jezdim XC fulla Canyon, ale Spesl je moje slabost, pred Kanourem jsem ho mel mnoho let, to bylo jeste HT. Gratulace!
gas Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 diky, se tesim jak na hodinky , ve stredu obe vyzvedavam kluci mate nekdo zkusenosti s gps na kolo, jejich mapama a pouzitim ? trasy tu neznam a jezdit jak jitrnica s papirem nebo po okreskach se mne nechce ...
panedge Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 gas-pekny kola sakra,hele a jak teda kdyz se to zamkne,peruje to trosku,nebo je to v pohode na silnici,jestli si teda na tom jel?
panedge Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 ..každý lepší full jde přece zamknout..tak proč by ho měl sr.at..taky na pevném povrchu zamykám z řidítek..nic nekomfortního to není..koupím zase fulla..! Asi jo,nechal jsem se unest kecama znamych,mel jsem napsat,slysel jsem,ze..... Takze sorry
Doporučené příspěvky