African Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 toz hotovo, oba budou spesl, muj je barevnejsi, musim nakoupit hadriky, at schovam ten pupek diky Tak na takový pěkný kolečko bych se také těšil jak malý kluk" Gratulace k dobrémeu výběru Pupek schová volné tričko, neboj, znám to ze svých zkušeností
gas Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Tak na takový pěkný kolečko bych se také těšil jak malý kluk" Gratulace k dobrémeu výběru Pupek schová volné tričko, neboj, znám to ze svých zkušeností dik, sice mam na 180cm 88kg, ale na spravnych mistech, na brise ma misto speku pouze buchty
gas Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 gas-pekny kola sakra,hele a jak teda kdyz se to zamkne,peruje to trosku,nebo je to v pohode na silnici,jestli si teda na tom jel? spesl ma reseni nejakeho senzoru - valecku, ktery se stara sam proste jedes asfalt, kolo je tvrde jako hardt, prejedes nerovnost a zadek odpruzi, nemusis nic zamykat rucne, kolo se postara
quaero Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 dik zena bude in black Sobě fulla a ženě jenom HTčko jo? Styď se!
gas Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Sobě fulla a ženě jenom HTčko jo? Styď se! stydim
B.F.G. Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 spesl ma reseni nejakeho senzoru - valecku, ktery se stara sam proste jedes asfalt, kolo je tvrde jako hardt, prejedes nerovnost a zadek odpruzi, nemusis nic zamykat rucne, kolo se postara Specialized používá na některých typech fullů, tzv. Brain, to je mechanický systém, pevně spojený tlumičem, který je umístěn v blízkosti zadního kola (osy). Celé to zjednodušeně funguje tak, že na základě pohybu kola (vzhledem k zemi) se mění průtok oleje v tlumiči a ten je buď uzavřený (nepruží) nebo částečně či plně otevřen (pruží). Celé se to děje bez zásahu jezdce, dá se částečně nastavit. Je ot trochu složitější, podle mě je to u takového kola skoro na h...o. Mě to osobně v minulosti spíš sralo, ale je fakt, že to pořád vyvíjí. Každopádně se Brainy loni a předloni docela sraly, na druhou stranu to měnili kus za kus v případě závady. Osobně, čím míň blbostí na kole, tím líp. Tady máš ten krám v řezu
gas Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 no, to je ta kravina co mam na kole u speslu to ma kazdy full, takze si nevyberes, prej jsou ty 2012 modely ok, uvidime, v pripade problemu Jarek poresi pouziva nekdo tohle: http://www.alza.cz/holux-funtrek-130-pro-d231720.htm
panedge Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Kurnik jste mě s těma celopérama nahlodali.Co třeba tahle Merida(značku mám rád,doteď mám 6 let Meridu a sedne mi),je to jen navoněný kolo,nebo slušný kolo pro amatéra,kterej se jede dvakrát tejdně projet.Hlavně mě zajímá to zamykání,jezdím dost i po silnici,tak,abych nedřel jako mezek zbytečně.Nebo takhle,je reálný koupit celoodpružený kolo do 30-35 tisíc,který bude fungovat?Díkyhttp://www.cykloworld.eu/zbozi/kct000003-merida-one-forty-800-d-2011
gas Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 ja to resil stejne a nakonec vzal fulla, treba zacnu vice v terenu, chytne me to a nebudu litovat, ze jsem chtel usetrit, jinak na asfaltu se to chova jako hardt, takze proc ne
Hasňa Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 panedge: Z celopera uz neni cesty zpet. Kdo jednou zkusil uz nechce jinak. U dobrych fullu se nenadres ani pri nezamknutem tlumici. Ja to kdysi zamykal, dokonce chvili predek i zadek a ted uz na to kaslu a jezdim porad s odemknutym. Je to lahoda. Zadek jsem zamknul naposled pri Kuvajtu napadeni. Merida je megamasovka s vybornym pomerem cena kvalita. Je to takove Seiko. Klidne do nej bez. Za 35 uz jde dobry full koupit. Ten, co jsi postnul vypada dobre, takove skoro enduro, ja chtel XC. Ja jsem chtel vidlici a tlumic od Foxe, tady neporadim, tyhle neznam.
bedja Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Z celopera uz neni cesty zpet. Kdo jednou zkusil uz nechce jinak. ..moje řeč..a pěkně mě s.rete s tou debatou tady..mám model 2010 a od včera mám neskutečné roupy koupit nové..
pavel23 Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Mám pevňáka, brácha si teď koupil celopéro a mě to štve, že jsem si ho před vánoci nekoupil taky. Takže zamě jasná volba celopéro, sám bych šel taky do Epica.
gas Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 ..moje řeč..a pěkně mě s.rete s tou debatou tady..mám model 2010 a od včera mám neskutečné roupy koupit nové.. http://www.kursport.cz/produkt/7254-specialized-epic-comp-29-2012/
bedja Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 http://www.kursport....c-comp-29-2012/ ve značce mám jasno.. http://www.obchodni-dum.cz/kolo-scott-cyklo-genius-30-2011-vel-l/z250569/
FrantisekH Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Odesláno 24. března 2012 lehce jsem i po obědě vyrazil do kopců no nakonec jsem skončil na 22 km.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FrantisekH Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Odesláno 25. března 2012 Help chlapi, jak správně našroubovat kufry na boty?
jdx Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Odesláno 25. března 2012 (upraveno) Kurnik jste mě s těma celopérama nahlodali.Co třeba tahle Merida(značku mám rád,doteď mám 6 let Meridu a sedne mi),je to jen navoněný kolo,nebo slušný kolo pro amatéra,kterej se jede dvakrát tejdně projet.Hlavně mě zajímá to zamykání,jezdím dost i po silnici,tak,abych nedřel jako mezek zbytečně.Nebo takhle,je reálný koupit celoodpružený kolo do 30-35 tisíc,který bude fungovat?Díky http://www.cykloworl...orty-800-d-2011 Fulla doporučuji vyzkoušet. Pořádný obchod Ti kolo na víkend zdarma půjčí. I špičkové kolo Ti nemusí ergonomicky sednout, u fullu to platí dvojnásob. Zkus 3 kola a udělej si názor. Vlastní zkušenost. Co se týče ceny, tak full pod 50k není to pravý ořechový. Doporučuji koupit minulo-roční model, kde je výrazná sleva. Za stejný prachy koupíš o třídu lepší kolo. Upraveno 25. března 2012 uživatelem jdx
Gustaf Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Odesláno 25. března 2012 Help chlapi, jak správně našroubovat kufry na boty? já myslím, že je to hodně subjektivní. Záleží jak si zvyklej šlapat. Já je dal na první řadu šroubků a posunul je více ke špičce....ale než jsem to poladil k dokonalosti, tak jsem provedl hodně testovacích jízd a pohybů kurfů
Duke650 Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Odesláno 25. března 2012 Co se týče ceny, tak full pod 50k není to pravý ořechový. Doporučuji koupit minulo-roční model, kde je výrazná sleva. Za stejný prachy koupíš o třídu lepší kolo. nebo: http://www.merida-bike.cz/prodej/NINETY-SIX-CARBON-3500-D-20-----2009
B.F.G. Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Odesláno 25. března 2012 Help chlapi, jak správně našroubovat kufry na boty? Teoreticky nejsprávnější je poloha osy pedálu v zákrytu s kloubem palce. Nezní to moc profesionálně, prostě na noze máš na palci dva kluby tak ten mezi nártem a palcem . Případně posouvat směrem ke středu chodidla. Čím víc ke špičce, tím víc šlapeš lýtkem. Podélná osa je věda, to záleží na tom jak máš máš ve zvyku vytáčet špičky ven při chůzi. Osobně doporučuju na začátek dát osu boty souběžně s kolem.
Doporučené příspěvky