Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Fakt je full taková pecka ? U Felta mají i tyhle bike, moh bych ještě přehodnotit objednávku. Pořád jsem zamrzlej na hardtail a na full odmítám dokonce jen vlést. 

Já jsem na tom stejně. Většinou jezdím po cyklostezkách, polních a lesních cestách. Terén, kde by jsem fulla využil dělá asi max. 10%.
Odesláno (upraveno)

Cyklostezky, polni a lesni cesty jsou naprosto idealni teren na XC fulla. Ze full je jen na sjezdy v kamenolomu je hruby omyl lidi neznalych veci. Full jde samo I zcela zamknout, ale ja to nedelam ani kdyz jedu pro chleba pres most na protejsi ostrov. I na sterkovane ceste je poznat rozdil. Psal jsem to uz mockrat, kdo jednou zkusil, uz nechce jinak. Plno duvodu, proc jako ze ne, maji jen HardTejlaci. Nez si taky koupi fulla. Neznam nikoho, kdo by sel opacnym smerem.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Já jsem na tom stejně. Většinou jezdím po cyklostezkách, polních a lesních cestách. Terén, kde by jsem fulla využil dělá asi max. 10%.

Simtebe, máš na autě pružiny a tlumiče? :) Nebo máš pocit, že by auto třeba po městě jezdilo dobře i bez nich? To co píšeš je strašně zakořeněný nesmysl.

Full za 30 je celkem v pohodě, prakticky kažeá značka má nějaký v nabídce. Záleží spíš na preferencích. Mrkni třeba Gianty, klidně i Felty, GT, Haibike, Pells...

Odesláno

Cyklostezky, polni a lesni cesty jsou naprosto idealni teren na XC fulla. Ze full je jen na sjezdy v kamenolomu je hruby omyl lidi neznalych veci. Full jde samo I zcela zamknout, ale ja to nedelam ani kdyz jedu pro chleba pres most na protejsi ostrov. I na sterkovane ceste je poznat rozdil. Psal jsem to uz mockrat, kdo jednou zkusil, uz nechce jinak. Plno duvodu, proc jako ze ne, maji jen HardTejlaci. Nez si taky koupi fulla. Neznam nikoho, kdo by sel opacnym smerem.

Naprostý souhlas.

Sám jsem se velmi rychle přeučil a změnil názor :-)

Odesláno

Nádherné 3 dny v Hostýnkách, dnes na rozloučenou: Grapy, sv.Hostýn, Teasák, Troják na stará kolena se já kluk z Polabské nížiny začínám v těch kopečkách víc a víc lepšit :smile_anim: Jenom s tím pivem by tady měli něco dělat, a jak to točej lepší ani nekoukat.

Už se těším za měsíc na opáčko, mám to tady moc rád.

Odesláno

nevali se doma nekomu stare komponenty campagnolo record?uvital bych taky stare berany a predstavec cinelli......

Stavis si fixku ?:-)
Odesláno

spise klasickou retro silnicku....nostalgie....

Taky premyslim ze bych si neco podobneho postavil, neco na zpusob fixka/retro- rozhodne bych tam nechal cvrcka, a jednu brzdu, proto jsem se ptal :-), campa a cinelli, na tom bych prave stavel taky
Odesláno

Dnes bych šel taky jedině do Fulla, brách si ho koupil nedávno a když si ho půjčím jsem úplně unešenej. Není nad to když přesedneš z kola na kolo, pak poznáš výhody. Dnes je full pro mě číslo 1.

B.F.G. nemáš nějaký zkušenosti s tímhle Scottem - http://www.kola-scott.cz/kola-scott/rady-kola-scott-2012/kola-scott-spark/panske-celoodpruzene-horske-kolo-scott-2012-spark-35 , kámoš ho chce koupit a schání info. Mě se líbí moc, ale neměl jsem čest se na něm projíždět. Předem díky všem za info.

Odesláno (upraveno)

Dík za typ, vypadá docela dobře, btw. je v PLZ nějaký slušný bike centrum kde by se dalo vidět a project se na něčem lepšim? tady na Mariánskolázeňsku nic

mno já myslím že CykloPoint nebo Šilhavý Ramala http://www.silhavy-ramala.cz/ (tam mají spíše Meridy, Felty atp). Ale slušnej výběr.

Upraveno uživatelem Gustaf
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...