Jackie Treehorn Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2023 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Manželka odmítá vše kromě AW. Jak mi říká...Mě na nic jiného nezlomíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty223 Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 Jak jste naučili nosit ženskou hodinky jinak než jako náramek? Už mi to leze na nervy. A vrchol je když k nim ještě přihodí nějakej náramek a náramně je doškrábe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Já dnes Seiko a manželka své tradiční AWčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května Tohle vlákno vidím asi prvně a vychází mi z toho 2 věci, zaprvé dámy většinou nic levného nenosí. Zadruhé je zajímavé jak jim sluší pánské modely, kolikrát i to co by na chlapovi s malou rukou vypadalo komicky a na ještě menší ruce ženské to jako pěst na oko nepůsobí. Třeba ty Aqualandy nebo želvy. O skvěle na ženské ruce vypadajících SKX ani nemluvě. Baby jsou prostě hezčí než my, ať si vezmou na sebe cokoli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 2. července Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července Společná se synkem 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radasw Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července Jak se stavíte k tomu pokud Vaše drahá polovička preferuje designové hodinky a spíše značku než mechanické hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července Nijako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července Jak se stavíte k tomu pokud Vaše drahá polovička preferuje designové hodinky a spíše značku než mechanické hodinky?Pamatuju si, když jsme bývalé kupovali noťas. Vybíral jsem rychlý, s dobrou obrazovkou, hodně portů...nakonec jsme koupili malou, pomalou plečku, ale byl bílý, takže byla maximálně spokojená. Čím dřív to přijmeš, tím líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července před 5 hodinami, radasw napsal: Jak se stavíte k tomu pokud Vaše drahá polovička preferuje designové hodinky a spíše značku než mechanické hodinky? Předpokladem pro pochopení je fakt, že se musí pohybovat také v jiné sociální skupině (bublině), kde jsou formální a neformální požadavky na její postavení v hierarchii dané skupiny odlišné od požadavků a preferencí se kterými se setkáváš Ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července Co by nosila, no přeci moje hodinky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července Manželka jedině AW... ¯\_(ツ)_/¯ 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července Toto je kvalitni nazor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xasthur Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července Double wrist shot s přítulkyní (tělo je její; mi piercing v pupku nesluší) 1 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se