(Miloš) Posted April 12, 2022 Report Share Posted April 12, 2022 Jedny holčičí eco Citizen Link to comment Share on other sites More sharing options...
pesnoaar Posted April 26, 2022 Report Share Posted April 26, 2022 Tohle sem musim dat https://www.synestesis.com/post/proc-hodinky-kradou-zenam-zenstviSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted April 26, 2022 Report Share Posted April 26, 2022 Tvl jsem to zkusil, ale asi nemám svůj den, prostě jsem to nedal. K tématu, žena od soboty spokojeně tyto: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karussell Posted April 26, 2022 Report Share Posted April 26, 2022 Tak to jsi ten článek zhodnotil ještě velmi kultivovaně Maxbilly v modré kombinaci moc krásný Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted April 26, 2022 Report Share Posted April 26, 2022 Dík, já už s tím prudil v jinejch vláknech, tady bylo fajn, že jsem celkem věděl, že se jí líbí, takže ve finále byly ve hře jen tyhle a pak ještě červený. Nakonec vyhrály modrý, jako přeci jen asi univerzálnější. Ale jsou to fajn hodinky, sám o nich začínám uvažovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anela Posted April 26, 2022 Report Share Posted April 26, 2022 Před hodinou, pesnoaar napsal: Tohle sem musim dat https://www.synestesis.com/post/proc-hodinky-kradou-zenam-zenstvi Sent from my iPhone using Tapatalk tvl to je material!!! to se fakt povedlo. ctu nahlas manzelce a bavime se u toho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karussell Posted April 26, 2022 Report Share Posted April 26, 2022 (edited) @warannNedivím se, taky se mi moc líbí, ty chrona jsou strašná klasika…už jsem je tady dlouho neviděl… Edited April 26, 2022 by Karussell Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted April 26, 2022 Report Share Posted April 26, 2022 @Anela No nevím ;-). Zkusím to, až se žena vrátí, šla někam na víno, tak třeba bude mít "otevřenejší mysl", ale já to fakt nedal ani jako srandu. @KarussellPřesně, ty chrona jsou pecka, je vlastně zvláštní, že tady o ně človek nezavadí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted April 26, 2022 Report Share Posted April 26, 2022 Tak jsem neuspěl. Přečetl jsem ženě asi dvě věty, načež mě utnula s dosti kategorickým pokynem, ať jí ty sračky nečtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xbraj19 Posted April 26, 2022 Report Share Posted April 26, 2022 No tvl, nevím co ta paní hulí, ale asi je to dost silné....nejlepší je věta: Žena, která uvěří, že porodit - nejen dítě - je třeba v čase stanoveném výpočtem, rodí stylem muže tvl rodit stylem může a to nejen dítě Link to comment Share on other sites More sharing options...
cubic Posted May 4, 2022 Report Share Posted May 4, 2022 Někde je viděla jak jsem kdysi brouzdal po eBayi, tak jsem na narozeniny musel splnit přání. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panchart Posted May 4, 2022 Report Share Posted May 4, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potkan Posted May 6, 2022 Report Share Posted May 6, 2022 (edited) V 26. 4. 2022 v 23:23, xbraj19 napsal: No tvl, nevím co ta paní hulí, ale asi je to dost silné....nejlepší je věta: Žena, která uvěří, že porodit - nejen dítě - je třeba v čase stanoveném výpočtem, rodí stylem muže tvl rodit stylem může a to nejen dítě Taky jsem se dozvedel, ze "Hodinky voní jako barbershop". Super clanek! Edited May 6, 2022 by Potkan Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerhard Posted May 7, 2022 Report Share Posted May 7, 2022 Cooky 37mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarylVanHorne Posted May 7, 2022 Report Share Posted May 7, 2022 V 26. 4. 2022 v 19:52, pesnoaar napsal: Tohle sem musim dat https://www.synestesis.com/post/proc-hodinky-kradou-zenam-zenstvi Sent from my iPhone using Tapatalk Takže: Anoushka Shankar má perfektní byt milenky = Anoushka je něčí milenka. Hodinky nepatří do ženského světa, ale do světa mužů. Anoushka nosí hodinky = Anoushka je milenka nějakého gaye, protože kdo píchá Anoushku, ten píchá chlapa! Nosí přece hodinky, že jo...? Whatthafuck? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted May 7, 2022 Report Share Posted May 7, 2022 před 5 hodinami, gerhard napsal: Cooky 37mm Pekne sladeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr4612 Posted May 10, 2022 Report Share Posted May 10, 2022 Od té doby co žena objevila "polochytre" Kronaby, tak se jí nic jiného na ruku nedostane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted May 10, 2022 Report Share Posted May 10, 2022 Zena je aktualne celkem spokojena s Max Bill. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil.K Posted May 22, 2022 Report Share Posted May 22, 2022 Jsem trochu off topic, jednak ne protějšek (ale dcera), jednak nenosí (neví o nich). Dceři k promoci jsem objednal u českého AD hodinky, na základě vlastních zkušeností se značkou Certina a zlákán produktovými fotkami, např. zde https://www.helveti.cz/certina-ds-8-lady-c0330512211800 Když přišly, byl jsem lehce rozčarován a zklamán... rozměry (dcera,"hodinkově nepolíbená", nosí smartwatche na střídačku s velkými šmuky zn.Storm), i srovnáním s produktovými fotkami. Jsem blboň, a váhám jestli je s omluvou nevrátit obchodu. Nebo byste to neviděl i tak "tragicky" a předali jí je, přátelé? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil.K Posted May 25, 2022 Report Share Posted May 25, 2022 ...odpovím si sám (nevydržel jsem to a dceři hodinky ukázal...a hodinky vrátím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts