emef Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Do tmavýho cifru ji zatim nejsem schopnej ukecat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 (upraveno) Jsem zvědavý, co moje lepší polovička řekne ve středu na tyhle Citizeny Za mě dobré, WR200, šroubovací korunka, otočná luneta, odlišená minutovka - regulerní potápky EDIT: a ještě docela slušně svítí Upraveno 21. prosince 2014 uživatelem Jörg8X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Vcera pribyly k Nomos Tangente tyhle fesne Fortisky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 To bolo a stále je radosti Az pri postromcekovom skusani na ruke mojej milovanej som si vsimol ze spona je "trhacia". Chce to trošku grif pri rozopinani kedze je motylkova. Skratka šperk nesmie kaziť výčnelok poistky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Král klenotníků, klenotník králů. Krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Král klenotníků, klenotník králů. Krása. dakujem! Ked opadne naval radosti a bazne a moja najdrahsia sa rozhodne strhnut folie , pridam aj nejake wristshoty. Tie hodinky su skutocne nadherne, fakt z nich mam radost ako keby boli pre mna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 nadherny cecka. hod sem vic fotecek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Filo: ty Fortisy jsou prudce elegantní záležitost, moc dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Nemam poriadny fotak a navyse fotit neviem z asi 30 fotiek je tato jedina za ktoru sa hanbim znesitelne.Tie hodinky si moje przniace fotky nezasluzia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Filo: ty Fortisy jsou prudce elegantní záležitost, moc dobrý...Diky. Jo,jsou fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Docela si je oblíbila. A nikdo jí nechce věřit, že jsou 50 let starý... btw, problematiku nošení náramků společně s hodinkami jsem už vysvětlil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 nadherny ivane....Nemam poriadny fotak a navyse fotit neviem z asi 30 fotiek je tato jedina za ktoru sa hanbim znesitelne.Tie hodinky si moje przniace fotky nezasluzia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maker Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Tohtorocna akvizicia, v reale Seiko Velatura velmi prekvapili. Parada a spokojnost. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Vcera pribyly k Nomos Tangente tyhle fesne Fortisky. IMG_1457.JPG Parada. Vzdy tak skoro kupujes vianocne darceky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Guma je moc dlouha:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Parada. Vzdy tak skoro kupujes vianocne darceky?Vubec ne. Tohle byla vyjimka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Pošťák před chvilkou. K SKX013 jsme na Seiya našli tyhle.Pro porovnání se SARB017 a SKX007. Líp jsem to vyfotit nedokázal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Dnes na výletě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Moja priatelka nosi tieto vintage Timex ktore som jej daroval za dokoncenie MUC. Su to Timex takeho army stylu z roku tusim 1975. Maju zvlastny strojcek ktory namiesto rubinovych kamenov pouziva blocky z nejakej specialnej zliatiny (ucel je rovnaky). Strojcek sa da opravovat len smerom od cifernika. Vyrobene boli v UK. Maju stale pekne zivu lumi a su dost presne. Len datum nema rychloposun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Pritelkyne vystrachala ze susplete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se