Kid_A Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Jeji Icka a moje Tecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Milostivá fajn, ale ty t-touche na natu je děs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Tak prijdeme s pritelkyni do hospody, je tu teplo, tak si vyhrne rukavy a co nevidim, taky slusne postizena True story Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 K našemu výročí jsem své lepší polovičce pořídil Hamilton Khaki Field Officer Auto. Jsou to její první mechanické hodinky. Měl jsem obavy, aby mi je neomlátila o hlavu, ale je z nich nadšená. Doufám, že jí budou stačit jedny . Je podstatně rozumnější než já, takže předpokládám, že budou.Jen mi bylo nenápadně naznačeno, jaké barvy kožených řemínků si k hodinkám ještě představuje. Alespoň mám co vybírat k narozeninám, svátkům a Vánocům .Přesnost chodu je 16s/týden. Takže pohoda i v tomto směru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 (upraveno) Přítelka nosí tyhle Guessy, který jsem jí koupil ještě jako student. Ačkoli to naživo nějak extra vidět,jsou už plný mikroškrábanců, na fotce při umělým světle to vypadá dost děsivě, tak jsem je raději ani nefotil a fotku si vypůjčil z webu Navíc hodinář při pokusu o výměnu baterie hodně poškrábal víčko, které z boku i rozpáral (wtf?). Brzy tedy nastane čas výběru nástupce, takže oživím téma 'co koupit přítelce'. Bude to ale boj, protože jejím jediným kritériem je design - kdyby nefungovaly, je jí to fuk. Upraveno 1. září 2015 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 drobny posun...uz ne invicta diver ale omega seamaster (automat midsize). dokonaly kousek a velka spokojenost:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Posledny pol rok sa snazim edukovat a vysledkom su: Casio Baby-G /testovane dva tyzdne v Chorvatsku/, Seiko 5- automat, keramicke baterkove Rado, solarne Citizen s diamantami a koruna zbierky Maurice Lacroix Masterpiece Croneo zakupene na fore od vazeneho clena/tie si zasluzia samostatnu lepsiu fotku- doplnim/. Do buducna by polovicka chcela Omega Constellation a na atestaciu Rolex. Obcas rozmyslam, kto z nas dvoch je chronomagor (vzhladom na to, ze ja tocim troje hodinky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Stevo, zaostavas...mal by si popracovat aj na svojej kolekcii :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 takhle jsem nasel vcera vodpoledne drahou polovicku na zahrade.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Stevo, zaostavas...mal by si popracovat aj na svojej kolekcii :-) Plne si uvedomujem zavaznost stavu. Chcelo by to este jedny promocie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Radim drzet hodinky od drahych polovicek dal a prehlizet, kdyz prijdou pozde. Me stezovani si na to, ze chodi pozde me pripravilo o jedny Panerai. A draha sranda byla, kdyz jsem vzal manzelku rici mi nazor na PP Aquanaut, ktere se mi nakonec na ruce nezdaly a dopadlo to jinak, nez jsem planoval... Ale musim rici, ze jsem hezci damske hodinky od te doby nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 pockej, ted tomu nerozumim. to napravo nejsou fejky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 (upraveno) Listuji katalogem i na internetu, ale nic takového jsem taky nenašel. Upraveno 28. října 2013 uživatelem st1g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Bohuzel nejsou :-) PP Gondolo Gemma. Tenhle model se uz 2-3 roky nevyrabi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Pro presne vyhledani model 4980 WG. Vyjimecne se jeste daji nekde sehnat nove/nenosene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Přiznám, že PP bych v quartzu nekoupil. Nikomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Bohuzel nejsou :-) PP Gondolo Gemma. Tenhle model se uz 2-3 roky nevyrabi. omlouvam se ti, ta fotka je tak hrozna, ze tam neni ta kvalita PP videt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Sobe bych quartz take nekoupil, ale manzelka je kvuli detem nosi jen obcas a nechtelo se ji porad nastavovat cas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 pockej, ted tomu nerozumim. to napravo nejsou fejky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 11tis. ? za quartzky je teda pěkná raketa, ale musií se nechat, že ty hodinky jsou fakt krásný, prostě PP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se