Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já si nemůžu pomoct, ale vidím v tom pouzdro z LLD a ručky (nebo teda spíš ručku) z PO.

Ale jako docela to funguje. :)

Odesláno

celkem vypadají zajímavě, ale jak s logem orientu nemám problém, tak zrovna na těchhle mi teda děsně vadí. A taky ty ručičky mohly být delší...

Odesláno

Co je to tam na šetce-i,asi jo,celkově se mi líbí (ten náznak podobnosti s LLD tam vidím také),zabíjí je logo a strojek,vlastně strojek je opět od Seika nebo už mají i vlastní quartz?Pokud se nepletu,tak v minulosti používali baterkáče od Seika a mechaniku (automatiku) měli svojí.

Odesláno (upraveno)

Mě se líbí, ale... Jak nemají hodinky rozdílné indexy u 6,9 a 12, tak si pletu, kolik je hodin. Taky mi chybí datum.

Upraveno uživatelem ggrand
Odesláno (upraveno)

pekne su, ja by som odstranil tie zbytocne gulicky a pridal datum a strojcek, a bolo by :)

nejake tie parametre :

A drive type: Quartz
?????: RH500
Case materials: Stainless steel
Glass materials (list): Spherical surface crystal glass
Lumi eggplant light: Available
Band materials (surface treatment): Stainless steel
Band width: 22mm
Nakatome: Three pushes fold type
Precision: Within +-20 moon difference seconds
Waterproofing: 10 standard atmosphere
??: One kind
Battery life: Approximately four years
Weight:
Thickness: 13.3mm
A diameter long: 48.0mm
Transverse diameter: 42.0mm
Other characteristics: Interior decoration turn ring

50134886.jpg

333333iy.jpg

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

Co je to tam na šetce-i,asi jo,celkově se mi líbí (ten náznak podobnosti s LLD tam vidím také),zabíjí je logo a strojek,vlastně strojek je opět od Seika nebo už mají i vlastní quartz?Pokud se nepletu,tak v minulosti používali baterkáče od Seika a mechaniku (automatiku) měli svojí.

To je jenom stín na okrajích indexu, takže vypadá jako tiskací I. Taky mě to nejdřív trklo. Jinak hodinky pěkný, ale kdyby byly v automatu.

Odesláno (upraveno)

To je jenom stín na okrajích indexu, takže vypadá jako tiskací I. Taky mě to nejdřív trklo. Jinak hodinky pěkný, ale kdyby byly v automatu.

Je to hra odlesků na obdélníkovém kovovém podkladu bodů indexu.Na jiných obrázcích je to skvěle vidět.Ale ty ,, i-informce " mě tam přišly jako humorný prvek.souhlasím,škoda quartzu,vždytˇ mají za danou cenu dobrou automatiku,třeba bude ještě auto-verze.Nejvíc mě mrzí ty cigára na cifru.

2724700_243_D_500.jpg

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

pěkné potápky, co to je za typ?

zkus se podívat do názvu tohoto vlákna...

Odesláno

Veľmi podarené hodinky,elegantné,jedine čo by sa im dalo vytknúť je,že to nie  sú automaty.

Fakt nechápem,čo máte stále s tým logom.Mne sa páči,to logo robí Orienty Orientami.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...