Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Karloss napsal:
Když komplikace, tak ukazatel měsíční fáze a rezervy chodu. Obojí krásně splňuje věčný kalendář na IWC Portuguese. Fotky jsou z TimeZone a pomyšlení na to, že bych je měl na ruce mi taky docela komplikuje život :)

http://xs113.xs.to/xs113/07134/IMG_0828a.jpg

http://xs113.xs.to/xs113/07134/IMG_0844.jpg

Ty mi přesně zkomplikovali život dneska. Po velkém vnitřním boji jsem došel k závěru, že bych se spokojil i s touto komplikací :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol:

• Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

V dnešní době informačních technologií , mikroelektroniky a blalbla.. jsou mechanický hodinky naprostá hovadina, takže i všechny komplikace v podobě rezervy, data, fází...blabla2 atd. Naštěstí někteří z nás mají rádi věci s duší. A jaké hodinky mají pro mne duši duší, hodinky s turbillonem. Právě proto, že je to ta "nejzbytečnější" věc na náramkovejch hodinkách :)

Odesláno
  hciq napsal:
V dnešní době informačních technologií , mikroelektroniky a blalbla.. jsou mechanický hodinky naprostá hovadina, takže i všechny komplikace v podobě rezervy, data, fází...blabla2 atd. Naštěstí někteří z nás mají rádi věci s duší. A jaké hodinky mají pro mne duši duší, hodinky s turbillonem. Právě proto, že je to ta "nejzbytečnější" věc na náramkovejch hodinkách :)

pod tohle bych se klidne podepsal....

Odesláno
  grga_pitic napsal:
  hciq napsal:

pod tohle bych se klidne podepsal....

:) :)

Odesláno

Takze to uzavru, zda se ze nikdo dalsi se nepripoji:

Z celku 28 respondentu (prvne doufal jsem ve vyssi cislo aby to bylo trosku reprezentativnejsi) nejvyssi oblibe se tesi datum (8) z cehoz ctyri dotazani ho preferuji se dnem, chronograf (7), rezerva natahu spolecne s tourbilonem jsou treti nejpopularnejsi komplikace (4). Dva respondenti preferuji minimalsticke pojeti, zadne komplikace. Rovnez dva by radi meli nebo maji Big Date a konecne jeden dotazany ma rad mesicni faze.

Resume:

datum 35%

chronograf 25%

tourbilon 14%

rezerva natahu 14%

Big Date 7%

mesicni faze 3.5%

zadne komplikace 7%

Mimostrenda vterinovka nebyla brana jako samostatna komplikace. Rovnez vodotesnost svitivost nebyly brany v potaz.

• po 2 týdnech...
Odesláno

biggrin.gif:D:D gamblerova zlatá dávka smile.gif

Klobadýsku zařaď tam i mě, prosím: Já mám rád následující komplikace - ručičkové datum, velké datum, rezerva chodu (jen u automatu), pak mám rád vodotrysk jen tak po ránu na ostříknutí a taky musím vědět, kdy zítra vyjde slunce, abych nezapomněl - na přitažlivost a její vlivy na druhou stranu povýšenecky kašlu - nás nedostane, nebudeme přízemní!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...