havran Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Odesláno 29. března 2007 Karloss napsal: Když komplikace, tak ukazatel měsíční fáze a rezervy chodu. Obojí krásně splňuje věčný kalendář na IWC Portuguese. Fotky jsou z TimeZone a pomyšlení na to, že bych je měl na ruce mi taky docela komplikuje život http://xs113.xs.to/xs113/07134/IMG_0828a.jpg http://xs113.xs.to/xs113/07134/IMG_0844.jpg Ty mi přesně zkomplikovali život dneska. Po velkém vnitřním boji jsem došel k závěru, že bych se spokojil i s touto komplikací :lol: :lol: :lol:
Honza49 Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Odesláno 30. března 2007 2Havran Kdyby tam nebylo datum, bylo by to lepší. Ale ty hodinky mají jednu velikou chybu NEMÁM JE NA RUCE, BA ANI V ŠUPLÍKU.
VS Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Odesláno 30. března 2007 Odpočet minut se signalizací count-down. Existuje to u mechanických hodinek? Nemyslím minutky ve vajíčku
acmik Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Odesláno 30. března 2007 me se treba hodne libi ukazatel rezervy chodu... ten bych nekdy na hodinkach mel mit, idealne na kapesnich
African Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Odesláno 30. března 2007 A co tato lahůdka, která není určena pro normální smrtelníky:) Ani nechci vědět cenu" Patek Phillipe- Grand compilation 2000
acmik Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Odesláno 30. března 2007 mas nekde link? nedari se mi googlit...
hciq Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Odesláno 30. března 2007 V dnešní době informačních technologií , mikroelektroniky a blalbla.. jsou mechanický hodinky naprostá hovadina, takže i všechny komplikace v podobě rezervy, data, fází...blabla2 atd. Naštěstí někteří z nás mají rádi věci s duší. A jaké hodinky mají pro mne duši duší, hodinky s turbillonem. Právě proto, že je to ta "nejzbytečnější" věc na náramkovejch hodinkách
grga_pitic Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Odesláno 30. března 2007 hciq napsal: V dnešní době informačních technologií , mikroelektroniky a blalbla.. jsou mechanický hodinky naprostá hovadina, takže i všechny komplikace v podobě rezervy, data, fází...blabla2 atd. Naštěstí někteří z nás mají rádi věci s duší. A jaké hodinky mají pro mne duši duší, hodinky s turbillonem. Právě proto, že je to ta "nejzbytečnější" věc na náramkovejch hodinkách pod tohle bych se klidne podepsal....
hciq Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Odesláno 30. března 2007 grga_pitic napsal: hciq napsal: V dnešní době informačních technologií , mikroelektroniky a blalbla.. jsou mechanický hodinky naprostá hovadina, takže i všechny komplikace v podobě rezervy, data, fází...blabla2 atd. Naštěstí někteří z nás mají rádi věci s duší. A jaké hodinky mají pro mne duši duší, hodinky s turbillonem. Právě proto, že je to ta "nejzbytečnější" věc na náramkovejch hodinkách pod tohle bych se klidne podepsal.... :)
klobadysek Odesláno 7. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2007 Takze to uzavru, zda se ze nikdo dalsi se nepripoji: Z celku 28 respondentu (prvne doufal jsem ve vyssi cislo aby to bylo trosku reprezentativnejsi) nejvyssi oblibe se tesi datum (8) z cehoz ctyri dotazani ho preferuji se dnem, chronograf (7), rezerva natahu spolecne s tourbilonem jsou treti nejpopularnejsi komplikace (4). Dva respondenti preferuji minimalsticke pojeti, zadne komplikace. Rovnez dva by radi meli nebo maji Big Date a konecne jeden dotazany ma rad mesicni faze. Resume: datum 35% chronograf 25% tourbilon 14% rezerva natahu 14% Big Date 7% mesicni faze 3.5% zadne komplikace 7% Mimostrenda vterinovka nebyla brana jako samostatna komplikace. Rovnez vodotesnost svitivost nebyly brany v potaz.
VS Odesláno 19. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2007 Taky jedna zajímavá komplikace http://gadgets.zive.cz/?q=node/2301#comment
cigi Odesláno 19. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2007 :D gamblerova zlatá dávka Klobadýsku zařaď tam i mě, prosím: Já mám rád následující komplikace - ručičkové datum, velké datum, rezerva chodu (jen u automatu), pak mám rád vodotrysk jen tak po ránu na ostříknutí a taky musím vědět, kdy zítra vyjde slunce, abych nezapomněl - na přitažlivost a její vlivy na druhou stranu povýšenecky kašlu - nás nedostane, nebudeme přízemní!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se