gathol Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Jaky mas obvod ruky? Vypadaji na te tvoji ruce docela male. Ale jinak chvalim a taky na ne jednou dojde. Dík Mám asi 20,5 cm, většinou mám problém najít dost dlouhý řemen. Proto mám rád NATO strapy a Isofrane je v tomto ohledu taky fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 (upraveno) este som nasiel watchadoo tah doma. Ten im, ale perfektne sadol. Upraveno 14. května 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin3333333333 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Přesedlal jsem na NATO, a jsem nadšený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Černé mě moc nebraly,ale tohle se mi moc líbí.Zrovna mám na ruce stejnou variantu,ale oranžovou.Pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Strocek Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Mě se hrozně líbí ty drákulové a kdo je má je KING a až budu velkej, tak si je jednou taky koupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Přesedlal jsem na NATO, a jsem nadšený Pěkné To já jsem taky, už mi tah nepřijde jako to nejlepší řešení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Nato je fakt překvapivě pohodlný,teda mně nějak bere ten černo-oranžovej kousek z reklamní fotky s oranž prošitym řemenem.Ty kontrasty jsou perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Treba zase pro me byly Monstra na natu nepohodlne oproti gume, protoze celkem macate hodinky jen na 20mm hadru neni to prave. Uz 22mm nato u skx007/stargate je vyrazny rozdil v pohodli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Ja monstra nosím na koženým natu a maximální spokojenost. Normální nato tak na grilovačku a gumu k vodě. Tah nosím na jiných hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Strocek Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 ty vole já si ho snad koupím abych si ho taky zkusil... . Mě moc nato neláká a dovedl bych si ho představit na traserech/G-shocky k maskáčům, ale jinak moc ne. Ale zase musím říct. že takhle na fotkách je to docela hezký, ale na fotkách jsou hezký i fangy PVD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Zkus to, k červené jich koupíš spoustu a na ebay jich najdeš hrozně moc v ceně kolem 100,- Kč. Na nošení je to hodně pohodlné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin3333333333 Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Jojo, já ho mám za 80 Kč a pošta free...stejně nechápu kdo to zaplatí třeba České poště, která mi to zdarma přiveze až pod nos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Strocek Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Docela jsou pěkný ty tlustý kůže s tím barevným prošíváním. Jako že jsem kůži nějak nechtěl (z praktičnosti), tak jako pro prdel bych je možná vyzkoušel, když by teda nebyly za nesmysl. Nikde jsem je na internetu nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Já jsem si NATO vysloveně oblíbil, mám jich ke každým hodinkám několik. Střídám podle nálady, líbí se mi, jak pokaždé vypadají jinak. Přijdou mi pohodlné, rychle schnou a hlavně jsou dost dlouhé na moji silnější ruku. Zkrátka samá pozitiva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Mě ty hadrový řemínky nějak neoslovily, i když na fotkách některý kombinace vypadají suprově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 a zase ta Monstra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 srovnávací foto starých a nových v jednom lumi vláknězdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1KeNnY1 Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Ja mam tiez Orange A chcem aj cierne, proste neviem opisat ten pocit, CHCEM ICH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 ty voe, to je pracka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Strocek Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 K monstrům patří monstří ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se