Jörg8X Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Díky.Vypadá to super, i spona vypadá dobře
obrbobr Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Včera jsem se byl konečně podívat v Koscomu na Poříčí a viděl jsem tam pro mě zatím neznámé asi Monstra v bronzu.Znáte je? Jsou to SEIKO SRP.Docela zajímavé, až na tu datumovku :-( Ale vteřinovka je dobrá.nějaké foto http://www.flickr.com/photos/jiehonglim/14967323719/in/photostream/lightbox/https://www.flickr.com/photos/45269490@N08/14967323659
5etter Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Zajímavé, i když na ruku bych to asi nedal, není to zrovna můj styl. Co mě štve, tak je ta záliba seika číslovat na indexech minuty a ne hodiny. Pak má člověk pocit, že není čtvrt na jedenáct, ale čtvrt na padesát pět. Já teda raději bez číslic.
Jörg8X Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 A to je fakt bronz? Není to jen nějaká PVD úprava? Jinak špatné nejsou, ale taky to neberu jako Monstra
brumko Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 A to je fakt bronz? Není to jen nějaká PVD úprava? Jinak špatné nejsou, ale taky to neberu jako Monstra Nie je to bronz. Je to len úprava.
obrbobr Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Zajímavé, i když na ruku bych to asi nedal, není to zrovna můj styl. Co mě štve, tak je ta záliba seika číslovat na indexech minuty a ne hodiny. Pak má člověk pocit, že není čtvrt na jedenáct, ale čtvrt na padesát pět. Já teda raději bez číslic.souhlas s těma indexama, ale naživo vypadaj docela dobře
roxtidy Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 Dobrý večer, zdá se, že jsem se rozhodl pro field montra SRP441... Jen je celkem problém je sehnat.Mohl by mi prosím někdo doporučit nějaký ověřený shop, který je bude mít skladem? Díky moc
karel hb Odesláno 19. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2014 Ahoj, dle mého soudu se sice nejedná o Monstra v pravém slova smyslu, ale pokud Ti nevadí shop v zahaničí, hodím Ti odkaz na ověřený shop. U nás je asi budeš shánět těžko a pokud ano, tak asi za nesmyslnou cenu. http://www.skywatches.com.sg/reviews/catalogsearch/result/?q=+srp+441
roxtidy Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 Ahoj,diky. Nejdena, ale jsou o neco malo vetsi a o to mi jde.Jj, shopy v zahranici jsou OK - jen se nemuzu na tom skywatches dopidit nejakych obchodnich podminek - cena dopravy atdNasel jsem je jeste na jomashop.com
tano Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 (upraveno) Take si myslim, ze to nejsou Monstra, maji jen wr 100m. Edit: zkus azwatch.cz Upraveno 19. září 2014 uživatelem tano
tombas Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 (upraveno) V tom označování je někdy zmatek, jsou to Superiory (samostatná řada), proti monstrům mají právě nižší vodotěsnost a myslím, že nemají šroubovací korunku. Upraveno 19. září 2014 uživatelem tombas
wizard-ov Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 Je fakt, že je to spíše i o tom jak si hodinky pojmenuje komunita a jak se to ujme...
Návštěvník Strocek Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 Monstry velikostí docela zkreslujou, protože mají silnou lunetu a o to menší cifr, ale zas takový prckové to nejsou. Já byl ze začátku taky fanda větších cifrů, ale pak jsem zjistil, že 42mm je naprosto univerzální. Samozřejmě když má někdo velkou ruku tak 44mm je taky OK.
Návštěvník Strocek Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 (upraveno) Je fakt, že je to spíše i o tom jak si hodinky pojmenuje komunita a jak se to ujme...Já bych řekl, že označení Monster vychází už z fabriky, ale u prvních modelů v začátcích si nejsem jistej. Každopádně tak byly oficiálně označovány limitky prvních sérií a teď už nový i starý modely. Upraveno 19. září 2014 uživatelem Strocek
wizard-ov Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 A co Sumo, Tuna, Darth Tuna, Emperor Tuna ? To jsou imho produkty komunity (mmch zábavné s přesně sedící).
Jörg8X Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Já myslím, že už se to tu někde řešilo... Seiku to docela trvalo, než přijalo pojmenování "Monster"
Jörg8X Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Černé už mám asi měsíc na ZULU a pořád se mi to líbí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se