Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na cestě jsou SRP307K1. Chtěl jsem co největší rozměr, líbil by se mě bílý cifr, nicméně kvůli dobrým zkušenostem s nákupem na creationwatches objednán výše uvedený typ (skladem).

Odesláno

Monstra jsou doma. Zatím jen pár prvních snímků mých SRP307K1. Čas na dojmy teprve příjde.

post-35334-0-32134500-1412628007_thumb.jpg

post-35334-0-45911400-1412628013_thumb.jpg

post-35334-0-33222500-1412628025_thumb.jpg

Odesláno

Pěkné jsou, ale stejně nedám dopustit na stará černá - SKX779 :) U těch nových je fajn ta barevná vteřinovka.

Pokud by byly skladem, tak jsem je objednal. Chtěl jsem bezproblémový nákup, proto jsem vybíral pouze z položek "skladem".

Před chvílí jsem poprvé otestoval lumi a je fakt, že takový fičák jsem ještě neviděl.

Odesláno

Dlouho jsem byl spokojený s oranžovými (SKX781), ale nedávno jsem zjistil, že nutně potřebuju i černé (SKX779). Teď nechápu, jak jsem bez nich vlastně mohl žít  :cool02:  Pomalu se mi začínají líbit i nové, tak nevím, kde to skončí... :death:

Konečně jsem se aspoň donutil vytáhnout stativ a vyfotit světlušky.

post-27658-0-87561000-1412637042_thumb.jpg

post-27658-0-75198400-1412637050_thumb.jpg

Odesláno

Ta lumi je uzasna, gratuluji.

Odesláno

Monstra jsou doma. Zatím jen pár prvních snímků mých SRP307K1. Čas na dojmy teprve příjde.

doprkvančic, to jsou super fotky, opravdu moc se Ti povedly :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

ahoj, vcera mi dorazily ze skywatches.com.sg  SRP441K1...uvodni nadseni vsak vystridalo zklamani...objevil jsem vadu na cifru - je to takovy maly odreny pasek jako by to bylo necim chycene ci co...na dennim svetle je to patrne nejvice. Je to u kraje 41. minuty
Vase nazory na takovou vadu?

post-36189-0-15754300-1412688746_thumb.jpg

Upraveno uživatelem roxtidy
Odesláno (upraveno)

Uz to vidim.((

Neni to nic hrozneho a asi to do budoucna vadit nebude, ale nastve to pekne!!

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Alespoň si je poznáš :-) Ne, vážně vím že to zamrzí, ale Monstra asi nejsou o prozkoumávání pod lupou, ale o tom aby jsi s nimi rozbil hubu vzteklému aligátorovi, nebo zatloukl osikový kolík do hrudi krásné vampýrky, prostě Adventure !!!

Odesláno (upraveno)

lepe to nesvedu

jj, cloveka to nastve, je to proste nova vec. Na druhou stranu si je aspon vazne poznam, to mas pravdu :-) A zase je posilat do Singapuru...a cekat...no nevim no

post-36189-0-75527600-1412694610_thumb.jpg

Upraveno uživatelem roxtidy
Odesláno

Je to videt roxtidy.

Odesláno

Dyť to říkám jakou dobu, že ze Seika leze z 50% šmejd. Je mi líto. Schválně, jestli se s tebou budou bavit...

Odesláno

Budou, neboj. Je tu dost spravnych chlapu a nikam to neposilej.

Odesláno

Tak to fakt zamrzí, na druhou stranu to není zase tak hrozné a zvětšené na fotce to nejspíš vypadá hůř než ve skutečnosti. Navíc za pár týdnů, až budeš mít doškrábané sklíčko, na tu rýhu ani neuvidíš a budeš rád, že poznáš kolik je hodin :).

Mimochodem tohle nejsou Monstra, ale Superiory, jen pro upřesnění.

PS: taky čekám na svá Seika ze Syngapuru a stejně jak se na ně těším, tak se třesu strachy, aby byly v pořádku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...