Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dik :notworthy: cloveku to tak rozveseli den, ked ma nejaku tu pestru farbu na ruke :clap:  skoda len, ze Landmonstery som zohnal len cierne :frusty:

Odesláno

Ono by to chtělo nejlépe něco, na co se prach pokud možno nelepí. Mám ten pocit, že mi kdysi kdosi říkal, že profesionální cyklisté používají grafitový prášek. Ale jestli by to fungovalo i na lunetě hodinek, toť otázkou...

Jinak jiný borec psal, že se mu tu lunetu po olepení páskou kvůli ochraně sundat nepodařilo, protože do té příliš úzké spáry zkrátka a dobře žádný nůž nenarval, tak do ní kápl právě trochu WD-40, párkrát s ní zatočil a luneta se prý točí jako nová.

Taky jsem tam tu kudlu nenarval, jenom jsem si zbytečně vorval pouzdro. Ale vyčistit by to už chtělo...

Odesláno

měřil jsme to měrkama a já tam mám vůli 0,25mm, 

Tak to asi taky v práci zkusím spároměrkou. Každopádně tam nemůžu doma dostat ani list papíru.

Návštěvník Strocek
Odesláno

Taky jsem tam tu kudlu nenarval, jenom jsem si zbytečně vorval pouzdro. Ale vyčistit by to už chtělo...

Vem to tím WDéčkem to je na všechno, je dobře viskózní (tekutej)  a používá se i jako penetrační na zatuhlý závity a kam nevleze WD, tak už nevleze nic a když to párkrát prostříkneš a zatočíš, tak se ti vyplaví i bordel. 

V lunetě by obecně mazivo stejně nemělo nějak víc figurovat, protože si myješ ruce, jdeš s nimi do vody (když jsou to potápky, že jo B) ) atd., takže by měla fungovat i bez nějakýho spešl maziva, ale tím WD bych to občas promáznul a uvidíš jaký to umí divy  ;)

Odesláno

Pánové, tak už vím, proč se říká, že Monstra mají duši. Co jsem se začal odhodlávat ty mrchy prodat (už podruhé), jdou mi už týden s přesností 1 sekundy!!! od času na Rangemanech, který je radiem řízený. Ve dne je nosím, na noc odkládám a beru G shocky.

No řekněte, můžu já prodat takový hodinky???

Odesláno

To nevím, ale já mam asi krizi :) Mám už jen dvoje Monstra a přemýšlím, že bych ty jedny zkusil prodat... A černá to nejsou  :helpsmilie:

Návštěvník Strocek
Odesláno

To nevím, ale já mam asi krizi :) Mám už jen dvoje Monstra a přemýšlím, že bych ty jedny zkusil prodat... A černá to nejsou  :helpsmilie:

ty voe.. co to ?  Ty černý jsou víc praktický?

Odesláno (upraveno)

Možná to je divné, ale černé nosím radši a o dost častěji :)

EDIT: praktičnost neřeším, to bych měl asi jen jedny hodinky a nechodil sem :D

Upraveno uživatelem Jörg8X
Návštěvník Strocek
Odesláno

Jako praktičnost jako ve smyslu univerzálnosti, že ty černý jsou na tom trochu lepší. A třeba si i sněhule podvědomě šetříš a pak zjistíš, že je vlastně vůbec nenosíš, takhle to mám občas s Fortiskama... Já jsem prostě zjistil, že musím mít u ručičkových černej nebo tmavej cifr, že se mi líp odečítá. U digitálek taky, tam jsem měl jednou ten negativní a to se nedalo číst. Jinak obecně mít hodně hodinek je podle mě blbost, protože je stejně neunosíš a brát je jednou občas jako, že je máš je blbost. Ale je to můj názor, každej to má jinak a někdo si užívá každej den jiný hodinky. Já sem teď pořídil Rangemany a od tý doby jsem neměl nic jinýho na ruce krom 1x monstery na focení lumi.

Odesláno

Tak je pravda, že když jsem teď mírně zredukoval stavy, tak se cítím výrazně líp, víc v pohodě  :) Já šetřím každé hodinky, tím to asi nebude... ale nevím, zatím to neřeším a uvidím, jestli to přejde :D

Návštěvník Strocek
Odesláno

Já bych ti přál aby to přešlo bylo by to škoda, myslím, že jsou jediný na fóru. :)  Ale líbí se mi tady na fóru hláška "ale co už" takže ono by se to taky nepo... kdyby jedny šly do světa  ;)   

Odesláno

Tak je pravda, že když jsem teď mírně zredukoval stavy, tak se cítím výrazně líp, víc v pohodě  :) Já šetřím každé hodinky, tím to asi nebude... ale nevím, zatím to neřeším a uvidím, jestli to přejde :D

Čím víc mám hodinek, tím mám větší dilema, které vzít. A navíc nemám vrtič a nějak nemám to srdce nechat monstra zastavit. Takže ráno monstra, po práci vyměním za rangemany, ráno zkontrolovat synchronizaci... Vyměnit za monstra... vlastně ne, ty jsem měl včera, dneska vezmu vyvětrat baterkáče od casia... snad jsou monstra natažený, radši s nima budu chvilku třepat.....  :frusty: Magořina... a to jsem si říkal, koupím si monstra, jediný hodinky na všechno... 

Odesláno

Ale néééé, já jsem úplně v pohodě... Akorát jsem teď zjistil, že mi jdou monstra o 5 sekund pozadu, tak to musím srovnat, než se vypravím na oběd... :lol2:  :lol2:  :lol2:

Návštěvník Strocek
Odesláno

Mě by stačili jenom Monstra a Rangemany. Mám ještě, do doby než jsem pořídil Rangemany, hodně využívaný Pro Treky (taky podle toho vypadaj) ale šlapou pořád bezchybně, ale vím že už je stejně na roku asi jen tak nevezmu a kdybych je chtěl střelit, tak mi za ně nikdo nic nedá a tenkrát stály asi 9tis, takže mi zůstanou jako náhradní. Napadlo mě, že bych i střelil Fortisky, ale byly to moje první pořádný hodinky a vím, že jiný pořádný bych si stejně nekoupil a tak si je nechám na nějaký slavnostní příležitosti, pořád to sou pecka hodinky, ale jako by si je šetřím... Pointa je v tom, že jedny pořádný digitálky a jedny automaty, bohatě stačí.  

Odesláno

No to je hezká pointa, jenže mě se nějak nedaří ji dodržet. To si takhle jdu koupit do Alberta zeleninovou šťávu, projdu kolem hodinek... A nějakou záhadou se mi octnou na ruce aspoň obyčejný casia... když už nic jinýho... přitom vím, že je NEPOTŘEBUJU, NEUNOSÍM, vzhledem k tomu, že jde o baterkáče Edifice, tak ani neprodám, páč nad tím každej ohrnuje nos...  A doma že budou narážky.. a stejně si nedám pokoj.

A to bylo moje předsevzetí jasný - monstra a rangemany a dost...

Odesláno

Co chceš od borca, kterej chlastá zeleninovou šťávu :cheers:

Taky mám problém vzít si nějaké jiné hodinky, aby se monstra nezastavily. Kdo se má pak jebat s tou šroubovací korunkou a trnout, aby nestrhl závit...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...