vrcan Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Nove sklo s AR rovnako ako stare ma rovnake proti oslintacie vlastnosti v pripade cumenia po husickach, mam skusenosti :-)
long Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Nove sklo s AR rovnako ako stare ma rovnake proti oslintacie vlastnosti v pripade cumenia po husickach, mam skusenosti :-) To já vím. Je to jen boj proti nudě. A popravdě si už ani nepamatují jestli bylo stejné jako na Samurai a kde jsem ho kupoval.Hlava už mi neslouží a fakt mi asi zbývá jen to koukání po těch husičkách.
Návštěvník LukeD Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Stejně mě nepřestává fascinovat, že si někdo jedny a tytéž hodinky koupí třikrát čtyřikrát (a to ještě možná není konec) za sebou, byť tedy s jistými časovými prodlevami. Že je člověk střelí jednou a pak zjistí, že udělal chybu, načež si je koupí znovu, to bych ještě pobral. Ale opakovaně vstupovat do téže řeky... to už je mimo hranice mého chápání.
vrcan Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Mne sa to stalo tri krat. Mal som 3x omega SMP, uz ani jedny. Mal som troje halios bronze, ostali jedny ale asi predam. A mal som troje steelfishe, vsetky fuc. Nuz nie je sa cim chvalit... ale tak to chodi... dnes by som castokrat uvital hodinky ktore som predal nejaky cas dozadu...
long Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Stejně mě nepřestává fascinovat, že si někdo jedny a tytéž hodinky koupí třikrát čtyřikrát (a to ještě možná není konec) za sebou, byť tedy s jistými časovými prodlevami. Že je člověk střelí jednou a pak zjistí, že udělal chybu, načež si je koupí znovu, to bych ještě pobral. Ale opakovaně vstupovat do téže řeky... to už je mimo hranice mého chápání. A to nic není. Monstra jsou slabý odvar. Omega Seamaster jsem měl asi 6x. Jo a každé byli o kus dražší. Ty poslední od Jezucha už tak o 15 litrů.Jo a abych mluvil pravdu. Jeden druh Béček jsem mel také čtyřikrát. Jo a ještě Monstra. Neboj když jsem kupoval a prodával střídal jsem vždy obě barvy
Jörg8X Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Já to dřív taky nechápal... Ale teď už jen tiše šoupu nohama
Beet Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Já to dřív taky nechápal... Ale teď už jen tiše šoupu nohama Ja naštěstí stále nechápu. :-)
long Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 (upraveno) Tak je to jak v sekci PRIM. Tady taky o uchyla nezavadíš Jo a s těmi opakovanými nákupy a prodeji Říkám já : Cvik dělá mistra. :-) Upraveno 28. ledna 2015 uživatelem long
Návštěvník LukeD Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 6x jedny hodinky? Ó, můj bože! Nicméně čím víc to tu čtu, tím víc je mi jasné, že tou nevyléčitelnou nemocí (prozatím) ještě stále netrpím. Díkybohu! Někdo mne volal ? Fuj, měl jsem tendenci se pokřižovat, když jsem tě tu viděl, ty chrono satanáši.
long Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Výhodou je když si kupuješ jedny hodinky vícekrát, ze každý další obchod Ti nezabere mnoho času. Je to jako když se potkáš s holkou kterou už jsi měl. Odpadnou takové ty tanečky ty večeře, procházky a můžeš jít rovnou na věc protože víš co můžeš čekat. Zase to není moc pro romantiky no, ale jisté je že se na pošťáka těším stále stejně intenzivně. Jo a možná ne nadarmo se říká ze nejlepší manželky jsou kur.y! I když mimo hodinové postižení a návraty ke stejným modelům hodinek si tohle já nemyslím a nešel bych do toho.
vrcan Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Idealne je nepredavat hodinky ktore prestali bavit a pockat... akurat problem ze som sa podla tejto rady este zial neriadil :-)
Bushman Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Mně to povídej... Jsem si nedávno prodal svoje druhý monstra a teď jsem pomalu zralej koupit třetí. Ještěže ty, které jsou teď v prodejním vlákně mají toho hnusnýho kyklopa, jinak jsem byl zase o rance peněz lehčí a doma hromy a blesky...
Návštěvník LukeD Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Výhodou je když si kupuješ jedny hodinky vícekrát, ze každý další obchod Ti nezabere mnoho času. Je to jako když se potkáš s holkou kterou už jsi měl. Odpadnou takové ty tanečky ty večeře, procházky a můžeš jít rovnou na věc protože víš co můžeš čekat. Zase to není moc pro romantiky no, ale jisté je že se na pošťáka těším stále stejně intenzivně. Jo, tak s tím souhlasím, tomu rozumím a dovedu to pochopit. Nicméně já si prostě k některým věcem vytvářím jistý vztah, obzvláště pokud jsou kvalitní a dobře slouží. Takže je mi pak logicky líto se jich zbavovat. Zatím si zkrátka a dobře nedovedu představit, že bych sbíral "střelivo" na nové hodinky tím, že budu rozprodávat ty aktuálně vlastněné (neberu v potaz případ, kdy přes net zakoupím hodinky, které mi z jakéholikov důvodu nesedí, což už se mi jednou stalo). Ale co já vím, možná to na mne také jednou přijde. Tady na Chronomagu jeden fakt nikdy neví...
Návštěvník Strocek Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 (upraveno) Přesně tak. Když ti to nesedne ze startu, což je samozřejmě klidně možný a asi každý měl tu zkušenost, tak je střelíš, ale prodávat monstry po nějaký době ano, ale zase je kupovat no nevím. Zrovna monstra jsou takový specifický hodinky, jakože ty asi ničím nenahradíš ve smyslu posunu někam výš. A hlavně kolik za ně dostaneš... ty už prodávat nemá cenu, zvlášť když sis je pořídil jako nový EDIT: ten posun výš myšleno jako né Rolex, Omega, aj. ale že za takový peníze neseženeš prostě lepší hodinky. Upraveno 29. ledna 2015 uživatelem Strocek
Jörg8X Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Hlavně za ty peníze neseženeš nic, co by mělo takové koule
instant Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Výhodou je když si kupuješ jedny hodinky vícekrát, ze každý další obchod Ti nezabere mnoho času. Je to jako když se potkáš s holkou kterou už jsi měl. Odpadnou takové ty tanečky ty večeře, procházky a můžeš jít rovnou na věc protože víš co můžeš čekat..Tak zase ist na to stylom "...pod yebat" aj hned na prvykrat nie je zla strategia, i ked povedzme si na rovinu, postrada to trochu styl. Tak sest-sedem oslovenych dam z desiatich ti nafackuju alebo predvedu volajaky zmateny vyraz, ale trikrat si urcite zasantis. A vo finale je to stale efektivnejsie ako dlhe tyzdne tokat a nakoniec zistit ze chce mat pri tom zhasnute svetlo a pocuvat madonnu.. no, takze SKX som mal 3x a monstra minimalne 2x
petr_cha Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 (upraveno) Tak ono to asi neni tak, ze by clovek mel hodinky (treba ty monstra), strasne se mu libily, pak se mu najednou vubec nelibily, tak je clovek prodal, a pak nejakym prozrenim se mu zase strasne libily, a tak je koupil zpatky.. A tohle cele ctyrikrat, ode zdi ke zdi... Alespon moje prodeje byly vzdycky v nejake souvislosti.. Clovek posuzuje hodinky v kontextu tech dalsich, ktere aktualne ma...a bud mel prijit novy kousek, a ten se treba posleze neosvecil.. Nebo tech hodinek bylo v krabicce najednou moc, a co ted.. A pak nekdy ten prodej zpetne uz nevypada, ze to byl dobry napad.. :-) Anebo jak rika Long, mam chut si neco koupit, tak jdu narychlo najisto... Ale to mi prijde, ze prichazi o tu uplne nejhezci cast "vybirani" ... a pak ten pocit, '"kdyz to vyjde !" :-)) P.s. mel jsem klasicke oranzady jednicky, umim si predstavit, ze bych si nekdy koupil monstra znovu, akorat pri tom mnozstvi modelu uplne stejne uz ne.. Upraveno 30. ledna 2015 uživatelem petr_cha
long Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Tak ono to asi neni tak, ze by clovek mel hodinky (treba ty monstra), strasne se mu libily, pak se mu najednou vubec nelibily, tak je clovek prodal, a pak nejakym prozrenim se mu zase strasne libily, a tak je koupil zpatky.. A tohle cele ctyrikrat, ode zdi ke zdi... Alespon moje prodeje byly vzdycky v nejake souvislosti.. Clovek posuzuje hodinky v kontextu tech dalsich, ktere aktualne ma...a bud mel prijit novy kousek, a ten se treba posleze neosvecil.. Nebo tech hodinek bylo v krabicce najednou moc, a co ted.. A pak nekdy ten prodej zpetne uz nevypada, ze to byl dobry napad.. :-)Anebo jak rika Long, mam chut si neco koupit, tak jdu narychlo najisto... Ale to mi prijde, ze prichazi o tu uplne nejhezci cast "vybirani" ... a pak ten pocit, '"kdyz to vyjde !" :-))P.s. mel jsem klasicke oranzady jednicky, umim si predstavit, ze bych si nekdy koupil monstra znovu, akorat pri tom mnozstvi modelu uplne stejne uz ne..Hoj, hele přečti si co píše kolega Instant. Ma pravdu předseda.To je prostě o pocitu že ti něco malého chybí. Bavime se o pár korunách a relativním uspokojení. Jo a to vybírání a čekání funguje i u mně, ale v jiných cenách a značkách. Na modelku si také někdy pockáš i když jak zase píše Instantní nevíš co z toho bude.No a potom RO může být na furt. Jo a kolik je pro Tebe v krabičce dost hodinek. ??? To je také relativní. Někdo má krabici od lednice a někdo od doutníků.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se