brumko Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Alebo sa zastavit u hodinara na 5 minut a je to vybavene (ak nie je doma vybava + obe ruky lave) - tie osicky su dost male. Pozor - nestratit Píšem ťapkou.Myslím, že bežný hodinár si s tým bezbolestne neporadí a vo väčšine prípadov stratí ten malý vymedzovací krúžok. Nejaké komentáre ohľadne skracovania remienku na monstrách "hodinárom " sa tu niekde nájdu.
wizard-ov Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Vychvaľované drakuly na mňa pôsobia hračkárskym dojmom, s tou červenou obrubou indexov a ručičiek.Já myslím, že ne
McStinger Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Já myslím, že ne Ja myslím, že áno . Jasné, že to je vecou osobnej preferencie. Inak ten link, čo som poslal včera nefunguje, treba z neho odmazať bodku.
Návštěvník Strocek Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 (upraveno) Já taky myslím, že ne Ze všech modelů Monster co jsem viděl in natura, jsou ty drákuly imho nejhezčí. Tady bych upozornil, že z fotek hlavně u Monster nemá cenu dělat závěry, naživo je to trošku jinak. Ale souhlasím, že klasický nový černý budou nejuniverzálnější právě kvůli tý decentnosti, ale jde o to jestli si Monstra pořizuješ proto aby si měl decentní hodinky Upraveno 26. května 2015 uživatelem Strocek
tano Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Ja myslím, že áno . Jasné, že to je vecou osobnej preferencie. Inak ten link, čo som poslal včera nefunguje, treba z neho odmazať bodku.Ja jsem si rikal, ze ten odkaz je nejaky pojeb..y, ale nechtel jsem rypat:), holT stane se, ne?
Markynin Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Já se právě začínám spíše klonit z drákul k těm černým, kvůli té decentnosti. Chtělo by to ale vidět naživo, nikdy jsem žádné monstra na živo neviděl
tano Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Já se právě začínám spíše klonit z drákul k těm černým, kvůli té decentnosti. Chtělo by to ale vidět naživo, nikdy jsem žádné monstra na živo neviděl Tak to radeji Drakula, Monstra jsou vyjmecne, ze to jsou obludy:), cerne hodinky vem radeji skx007.
mr.BSE Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Ani stará černá Monstra rozhodně nejsou decentní :-D Černý MB 190 evo taky není decentní :-D:-D
tano Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Ani stará černá Monstra rozhodně nejsou decentní :-D Černý MB 190 evo taky není decentní :-D:-DJasne, vis jak jsem to myslel:)
wizard-ov Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Markynin neblbni - kupovat černé Monstra kvůli decentnosti ? To je jako by jsi k růžovému saku s flitrama, fialové košili z růžovým fiží a světlemodré buřince vybíral manžetové knoflíčky, aby byly "decentní"
McStinger Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Ja jsem si rikal, ze ten odkaz je nejaky pojeb..y, ale nechtel jsem rypat:), holT stane se, ne? Holt, vložil som odkaz a korektne ukončil vetu Markynin neblbni - kupovat černé Monstra kvůli decentnosti ? To je jako by jsi k růžovému saku s flitrama, fialové košili z růžovým fiží a světlemodré buřince vybíral manžetové knoflíčky, aby byly "decentní" K tomu vohozu, o ktorom píšeš, traba samozrejme zobrať Zamba Monster Já se právě začínám spíše klonit z drákul k těm černým, kvůli té decentnosti. Chtělo by to ale vidět naživo, nikdy jsem žádné monstra na živo neviděl Zase s tou decentnosťou to netreba brať doslova. Písal som relatívne . V podstate to je jedno, ktoré kúpiš. Budú sa Ti páčiť hociktoré (ak nie, predáš ich ľahko). Skôr ide asi o to, čo si ochotný nosiť. Ja napríklad oranžovú na hodinkách moc nemusím, snáď s výnimkou Doxy. A nechcem teda brojiť proti Drakulovi, lebo tu má svojich služobníkov a svojim spôsobom majú niečo do seba. Pripadajú mi už, že skôr zapadajú do "komiksových edícií" typu Golgo, alebo nových SRP643. Ale ja mám celý rebríček Monster postavený úplne inak.
Návštěvník Strocek Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 jedna starší do placu aby řeč nestála
j.e.n.i.k.82 Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Ja poridil 307 a nelituji.. Nastesti to bylo jeste pred tim, nez jsem nekde nazivo narazil na Drakuly, takze mam ted klid, ze nevim, o co jsem prisel :-) A k tomu zkracovani tahu - hodinar to sice zvladne za 5 minut, ale ze bych mu za to chtel pokazdy nechat 250Kc, tak to radsi zkusim kancelarskymi sponkami :-)
bobrjak Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Mě přivezla DHLka hodinky, odpoledne bych se nikam nedostal a byl jsem hnán touhou nasadit monstra na ruku.Tak jsem se podíval na video, popisy a hurá na to. První zkrácení mě trvalo chvilku dýl, než jsem si to osahal. Odebíral jsem 3 dílky. Pak jsem zase jeden vrátil a nakonec mi to vyšlo tak, že jsem vracel ještě jeden. Vypadá ten popis šíleně, ale zkoušel jsem, jestli nechat odebraný dílky a povolit tah posunutím ve sponě. Nakonec jsem teda došel k výsledku jednoho odebranýho dílku z celýho. Jsem taky do té doby netušil, jak moc mi ruka mění obvod během dne při různých činnostech.Teď je jakákoliv úprava monstrtahu otázka chvilky.
Markynin Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 Pánové stalo se vám někdy něco co mě dnes? Byl jsem přesvědčen o Monstrech už jsem je měl v košíku, stále jsem řešil jestli drákuly nebo černé, tak jsem si říkel ještě nejsem přesvědčen, tak chvíli počkách a zabrousil jsem do vlákna Seiko 5 a najednou jsem přestal myslet na Monstra a chci tyto:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/40362-seiko-5/page-46&do=findComment&comment=1055484 Jde z toho nějak ven? Co mám dělat? Hlavně né, kus si obě, mají stejný kalibr, ale SRP165 mě nějak více zaujal. Ach jo, a ta cena:http://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-5-sports-automatic-watch-srp165k1-srp165k-srp165.htm
3RYCK Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 Pánové stalo se vám někdy něco co mě dnes? Byl jsem přesvědčen o Monstrech už jsem je měl v košíku, stále jsem řešil jestli drákuly nebo černé, tak jsem si říkel ještě nejsem přesvědčen, tak chvíli počkách a zabrousil jsem do vlákna Seiko 5 a najednou jsem přestal myslet na Monstra a chci tyto:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/40362-seiko-5/page-46&do=findComment&comment=1055484 Jde z toho nějak ven? Co mám dělat? Hlavně né, kus si obě, mají stejný kalibr, ale SRP165 mě nějak více zaujal. Ach jo, a ta cena:http://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-5-sports-automatic-watch-srp165k1-srp165k-srp165.htm Wow, sú krásne! Normálne si mi dal nákupnú slinu Osobne by som asi neváhal radšej tieto SRP165 kúpiť.Škoda, že sú na skywatches aj creationwatch vypredané, našiel som ich zatiaľ len na Amazone... (http://www.amazon.com/Seiko-SRP165-Stainless-Steel-Analog/dp/B005UPT65U)
Markynin Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 Taky jsem si vsiml, na amazonu jsou ale pekne drahe
Napoleon Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 (upraveno) Řemínek hlavně zkracovat spis ze spodní části řemínku. Při odebrání více článků odebírat z obou stran řemínku a dbát , aby spona byla po zapnutí vycentrovana a délky pásku obou stran podobně dlouhé. Upraveno 28. května 2015 uživatelem Napoleon
Markynin Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 Tak jsem objednal SRP165 odtud:http://www.timeshop24.de/seiko-5-srp165k1-herrenuhr-automatik.html Je to snad poslední možnost. Takže se loučím ale ne na dlouho a přesouvám se do vlákna Seiko 5
5etter Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 TVL tak my ti tady týden radíme, jestli drákuly a nebo obyč černý a ty si na konec koupíš pětky. Přiště se na tebe vyprdnu Stejně si ty monstra dřív nebo později koupíš. Taky jsem si myslel, že mi budou stačit jedny hodinky, ale je toho tolik, co by se člověku líbilo a nejhorší je, když to pak začne skupovat...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se