Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vypadají fakt dobře, jedinou drobnost bych jim vytkl - tmavá vteřinovka se na černém ciferníku dost ztrácí. Ale to je jen takový drobný nepodstatný detail, který se ovšem v budoucnu dá výhodně zneužít k tomu, abych si zdůvodnil, proč je vlastně zase budu jednou chtít prodat. :-)

• po měsících...
Odesláno

Je možný, že sem přes dva měsíce nikdo nic nenapsal? Že by soumrak monster?

Já jsem si ty svoje tak oblíbil, že je nesundavám skoro vůbec. Dokonce jsem je párkrát zapomněl sundat i při cvičení na bicí. Poprvé jsem je pak furt poslouchal, jestli v nich něco nechrastí a jestli je rotor v pohodě. Když jsem zapomněl poněkolikáté, už jsem to moc neřešil... a teď už je nesundávám vůbec. Uvidíme, co vydržej :-)

Odesláno

Já střídám kombinace tah/guma a monstra sundávám jen když jdu spát. Jinak pořád na ruce. Taky je to na nich vidět, jak s nima sem tam o něco zavadím. Ale tomu se člověk nevyhne :-) jsou to super hodinky.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Návštěvník LukeD
Odesláno

U mě si stále kroutí tu "nejhorší" možnou službu, tj. když zrovna pracuji - přes zimu ovšem jen jednou za tři týdny. :) No, a na lunetě už mám celkem hezkou sbírku podpisů.

Jinak v režimu mimopracovním Monstrům aktuálně těžce nakopává sedací soupravu Samuraj. ;)

Návštěvník LukeD
Odesláno (upraveno)

Edit: Tohle fórum po půlnoci pravidelně nabízí nekonečné možnosti multiplikace příspěvků. Ach jo...

Upraveno uživatelem LukeD
Návštěvník LukeD
Odesláno (upraveno)

Edit: Tripl, kripl.

Pokud sem zabrousí nějaký ten mod, poprosím o smazání přebytků...

Odesláno

Asi moc zběsile klikáš na odeslat :-D A s lunetou to mám stejné jak ty, taky je už slušně podepsaná :-) těmto hodinkám to ale naštěstí sluší.

Návštěvník LukeD
Odesláno (upraveno)

Asi moc zběsile klikáš na odeslat :-D A s lunetou to mám stejné jak ty, taky je už slušně podepsaná :-) těmto hodinkám to ale naštěstí sluší.

<OT> Ne, neklikám. Po půlnoci to tady prostě pravidelně blbne a špatně se načítají stránky. No, a když přidávám příspěvek, tak dám normálně odeslat. Nic dalšího nedělám, ani F5 nemačkám. Pak se podívám do vlákna a příspěvek vložený dvakrát v tom samém čase. Už se mi to stalo minimálně dvakrát. Ovšem tentokrát jsem to, kokot, vložil ještě potřetí, protože jsem se v dalším panelu podíval do Mého obsahu a v tomhle vlákně jsem neviděl sebe jako poslední příspěvek, což mne zmátlo a tak jsem to na obnovené stránce odeslal ještě jednou. </OT>

Ad luneta: Já mám tu nevýhodu, že u těch limitek ta luneta není čistě kovová, ale je na ní nějaký barevný nástřik či jak to nazvat. Tudíž jsou ty "podpisy" ještě markantnější než na té nebarvené. Nejhorší byl první škrábanec. Pak už jsem si zvykl. :) Jsou to prostě pracovní hodinky a k těm to patří...

Návštěvník LukeD
Odesláno

martar: Jo jo, mám ve sledovaných a pravidelně tam čumím. Paprika jim šla k duhu! :)

• po měsíci...
Odesláno

Na ťahu ich mám najradšej.

Což o to, to já taky, ale kdo to má tahat? No proto je to asi tah :-)

Přece jenom tah váží tolik co hodinky a pro běžný den je to na mě moc. Hlavně mě to tlačí do ruky, když píšu na klávesnici.

Odesláno

Což o to, to já taky, ale kdo to má tahat? No proto je to asi tah :-)

Přece jenom tah váží tolik co hodinky a pro běžný den je to na mě moc. Hlavně mě to tlačí do ruky, když píšu na klávesnici.

Čo už. Ale keď ich miluješ musíš niečo obetovať :-).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...