Bushman Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 To si zvykneš. Když jsem měl první monstra, tak mi pak všechny ostatní hodinky přišly nějak divný, lehký, prostě nijaký. Teď už tahám půl roku monstra a jsem za ten kus železa na ruce rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Ruty šuty arizonky monstra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 leštenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Majú niečo do seba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Je to kus. Poriadneho železa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 pohodička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Zase ta Monstra. Po roce a něco mi to nedalo a koupil je znova. A mám z nich stejnou radost, jako tenkrát. Monstra jsou prostě super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Par mobilovek pro fandy Monster . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Par mobilovek pro fandy Monster .Nejsem sice fanda Monster, ale tyto fotky se ti moc povedly. Pro oranžády mám přece jen trochu slabost. Ta barva mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Nejsem sice fanda Monster, ale tyto fotky se ti moc povedly. Pro oranžády mám přece jen trochu slabost. Ta barva mě baví.Dekuji Marku, souhlas oranz barvu miluji. Pozitivni a vesela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Par mobilovek pro fandy Monster .Hezký Tano! Uvažoval jsem původně o oranžovejch Sumech, ale vzal jsem modrý, protože v oranžový jsou ty Monstra hezčí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Diky. Udelal jsi dobre, ze jsi nevzal ty Sumo v oranz barve. Nevim proc, ale u Sumo mi tam ta oranz barva uplne nesedi. Je to zajimave, ale nevim proc to tak je. Naproti tomu Monstra v pomeranci jsou super. Si vzdy rikam, za ty penize jsou to naprosto bozi hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Celý víkend na ruke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Par rychlocvaku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 Jenom taková demonstrace toho, jak vypadá lumi na starých Monstrech :-)(sorry za špatné zaostření, bohužel to kamerka tak blízko nezvládne) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 Dobra lumi , to tam hraje Sepultura? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Lumi je špičková :-) hraje Artas ;-) Odesláno z mého YOGA Tablet 2-1050F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Lumi je špičková :-) hraje Artas ;-) Odesláno z mého YOGA Tablet 2-1050F pomocí TapatalkJasne diky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 A oranžová k oranžovej a jeden tombed k západu slnka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Dnesni nejplavka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se