farbakp Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Chlapci, dakujem za reakcie.. asi pojdem do originalu Isofrane.. uz len kvoli pocitu.. poradite odkial by ho bolo najlepsie objednat..?
tano Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Chlapci, dakujem za reakcie.. asi pojdem do originalu Isofrane.. uz len kvoli pocitu.. poradite odkial by ho bolo najlepsie objednat..?Ja mel to stesti, ze jsem ho sehnal novy zde na foru.
Radik Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 (upraveno) Přesně, Isofrane se mi celkově na monstrách z těch všech oranžovejch líbí nejvíc. Ono i na Strapshopu bych něco oranžovýho vybral, ale je to takový jednolitý nemastný neslaný. Edit: a ze zahraničí se mi objednávat nechce - proto taky somruju tady Upraveno 24. listopadu 2016 uživatelem Radik
Lukyn77 Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Ráno vylezu a zase padá nějakej hnus za krk ... tak hned jak sem dorazil do práce sem jedny oranžády objednal ... něco veselého do tohohle počasí :-)
tano Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Ráno vylezu a zase padá nějakej hnus za krk ... tak hned jak sem dorazil do práce sem jedny oranžády objednal ... něco veselého do tohohle počasí :-) :clap: NEJEN NA LETO ALE I NA DEPRE POCASI
farbakp Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Dnes prvy krat u mna na oceli a musim povedat, ze az teraz maju hodinky ten spravny "vyraz".. robia mi radost..[emoji3] Odoslané z môjho iPhone 7 Plus cez Tapatalk
kotuc20 Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Vyzerajú super. Keby som nemal nové oranžády tak by som zháňal tieto.
farbakp Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Jedine co mi na hodinkach vadi je to, ze kotuc s nazvom dna je sice v anglictine a spanielcine, ale vacsinu dna ukazuje v spanielcine..[emoji22] anglictinu ukazuje tusim len od 01.00 do 03.00. S tym sa asi neda nic urobit..? Odoslané z môjho iPhone 7 Plus cez Tapatalk
pebe Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 vyšroubovat korunku a v první povytažené poloze se na jednu stranu mění datum a na druhou stranu den. Takže si nastav den jaký potřebuješ, Po půlnoci se automaticky kotouč posune o dvě polohy=zůstává nastavený stejný jazyk.
clovenhoof Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Jasně že dá. Odšoubuj korunku, dej do první polohy a přetoč korunkou od sebe na angličtinu. Pak Ti bude cca od 01 do 03 ukazovat tu španělštinu. ;-)
farbakp Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Dakujem chlapci.. Dal som tam anglicku stredu.. uvidim, co to spravi po polnoci..[emoji6] Odoslané z môjho iPhone 7 Plus cez Tapatalk
Fade Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Ideálně si toč ručkama v druhé poloze korunky tak dlouho, až přejdeš přes půlnoc a dále až na 4 ráno až cvakne nový den a datum. Potom víš jaký máš jazyk a korunkou v první poloze si nastav přímo ten daný den, který chceš
farbakp Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 Chlapci dakujem velmi pekne.. dobre ste mi poradili, datum od polnoci funguje v anglictine podla mojich predstav..[emoji1303][emoji1305] Odoslané z môjho iPhone 7 Plus cez Tapatalk
Návštěvník Strocek Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 (upraveno) Pánové prodávám tenhle super gumák na monstry. Monstry už nemám, tak se mi tu válí a je to škoda za 3 kilíčka a ještě s origo stěžejka . Párkrát na ruce spíš jenom vyzkoušenej, měl jsem těch gum dost, tak se na něj moc nedostalo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. prosince 2016 uživatelem Strocek
Bushman Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Tak já nevím. Mám ultra přesné Rangemany, které měří kdeco. Mám INOXy, které může přejíždět tankem, mrazit, ohřívat, házet na zem a nic se jim nestane. A stejně vždycky se mi na ruce objeví ta nepřesná, ošklivá monstra. jak to, kurva, dělají? To je mám hodit do hlubin Hory osudu, abych se jich zbavil? :-))))
Bushman Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Ty moje monstra se mě snaží nas.at... :-) Ráno je seřídím na vteřinu, večer, po cca 12 hodinách nošení mají tak -4 sekundy. Ok, s tím nemám problém. Pak jdu spát, ráno vstanu, zkontroluju odchylku... -20 sekund. Když je na noc odložím na dýnko, budou ráno kolem nulové odchylky, ty denní -4 s zase doženou. Takže jim zjevně vadí nějaká poloha na ruce, když spím. Ale přece je nebudu na noc sundavat z ruky... :-)
Xenomorfus Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 To monstra delaji :-). Od toho jsou to monstra.Ja se jednech zbavil a ted uvazuju, ze i jednickove oranzady pujdou!
odjinud Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Jaká je ta guma pocitově na ruce? Taky ji zvažuju (na igeny). Pánové prodávám tenhle super gumák na monstry. Monstry už nemám, tak se mi tu válí a je to škoda za 3 kilíčka a ještě s origo stěžejka . Párkrát na ruce spíš jenom vyzkoušenej, měl jsem těch gum dost, tak se na něj moc nedostalo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se