Lucky Lucaso Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 Na chrono24 je tu samostatne vlakno. Staci trochu pocist.... A jestli je tu nekdo pusti...tot otazka Jedna vcerejsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stevek Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 Díky, projel jsem to a pochopil jsem to tak, že přes ten "svěřenecký účet" by to mělo být v pohodě, člověk odklikne zaplacení poté, co hodinky obdrží a vyzkouší. No, zase, prodejce je z Hongkongu, takže clo a dph... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 V 11. 7. 2021 v 14:07, ABCDE napsal: Tak to je hodně podařená kombinace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 (upraveno) @Pavel87 Díky Mám pár gum a hadrů s oranžovou barvou, ale tento řemen k nim zatím sedí nejlépe Upraveno 17. července 2021 uživatelem ABCDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 (upraveno) . Upraveno 17. července 2021 uživatelem ABCDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 23. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2021 Skládačka, mod každý tomu říká jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 SRPE27K1, aneb barevný Dukovany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 A na novém řemenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stevek Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 Tak jsem "zmáčkl kohoutek" a svatá monstrózní trojice je konečně pohromadě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 Máš to pěkné - pro mě je svatá trojka - jedničkové oranžády SKX781, dvojkové drákuly SRP313, a trojkové korály SBDC067. A jako čtvrtý mušketýr by mohly být letošní tlapky tučnáků.... No ale všechny jsem pustil takže budu muset začít od nuly a s ohledem na ceny už to možná ani realizovat nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 @Violoncello tyhle čtyřky jsou parádní… @Stevek pěkná sbírka! Já bych to teda poskládal úplně stejně. No a já si na svoje první monstra počkám do zítřka. Těším se jak malej Jarda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stevek Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 Před hodinou, Snekofon napsal: Máš to pěkné - pro mě je svatá trojka - jedničkové oranžády SKX781, dvojkové drákuly SRP313, a trojkové korály SBDC067. A jako čtvrtý mušketýr by mohly být letošní tlapky tučnáků.... No ale všechny jsem pustil takže budu muset začít od nuly a s ohledem na ceny už to možná ani realizovat nebudu Díky, tvoje trojka je taky zajímavá, drákuly jsou pro mě nejvíc psycho monstra vůbec:-) a u trojek jsem váhal jestli korál nebo smaragd. Nakonec vyhrál smaragd. A souhlas, ze čtyřkových se mi opravdu líbí jen tučňáčí tlapky. No, tak třeba jednou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stevek Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 před 57 minutami, Kalisport napsal: @Violoncello tyhle čtyřky jsou parádní… @Stevek pěkná sbírka! Já bych to teda poskládal úplně stejně. No a já si na svoje první monstra počkám do zítřka. Těším se jak malej Jarda Díky a jaký to budou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 V 17. 7. 2021 v 7:17, Pavel87 napsal: Tak to je hodně podařená kombinace! Doteraz čo som videl na monštrách remene, asi sa mi najviac zahováral tento štýl. Videl som aj kombináciu Green Monster a zelené prešitie, neviem to nájsť. Pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Jsou doma! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 A jedna už na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Myslim že si rozumíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stevek Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Test lumi (asi tu už byl, ale opakování je matka monstří moudrosti) Chystal jsem se na to už nějakou dobu, ale teď, když jsem si obstaral i jedničky jsem mohl konečně provést srovnání lumi monster generace 1-3. Pro zajímavost jsem přidal zbytek své skromné kolekce, SKX 007 (zcela vlevo) a Laco flieger (zcela vpravo). Krátce po nasvícení všechny hodinky celkem šajní, po necelých dvaceti minutách (foceno při stejné expozici) již monstra vyhrávají na celé čáře. To se dalo čekat, ale v reálu výsledky tak rozdílné nejsou. I Lacíčka mají krásnou lumi, která je v pohodě čitelná až do rána. Zajímavostí je velmi malý rozdíl mezi generacemi monster, který je ukázán zcela dole (krátce po nasvícení). Co do intenzity, dvojky možná o malý chloupek vítězí a také mi přijde, že 1 a 3 svítí více zeleně a 2 lehounce do modra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 Ještě jsem sem nedával lumi. Na všech Seikách mám zelenou, jen tyhle monstra mají modrou a to krásnou modrou. Příjemný překvapení a palec hore pro Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se