mr.BSE Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Odesláno 8. září 2018 Po "sto letech" přihodí fotku Monster. Pořád je mám a pořád je zbožňuju
5etter Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Odesláno 25. září 2018 Oranžová monstra, ty už si asi nechám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ta raketa v pozadí předchozích fotek je tohle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hardslimer Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Odesláno 25. září 2018 Jj, taky jsme byli na jihu Moravy. V lete.Je tam fajn. Sli jste pesky, jeli kocarem nebo pluli lodi?
5etter Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Odesláno 26. září 2018 (upraveno) No dovol! Pěšky samozřejmě. S kočárem a spící starší dcerkou za krkem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. září 2018 uživatelem 5etter
nooski Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 Oranzady jsem hrozne chtel. Druhou verzi se zubatymi indexy. Nez jsem se vul rozhoupal, tak je prestali delat. Tehdy se daly sehnat okolo 180 dolaru, dnes jsou ceny za nove nesmyslne vysoko. Jojo mrzi me to pokazde je vidim..
Michal93 Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Odesláno 30. září 2018 Sent from my iPhone using TapatalkJeště ti tam chybí k tomu červenýmu prošití Draculy :-)
Vajt Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Odesláno 30. září 2018 Dvojkovy me nikdy nelakaly, takhle staci Sent from my iPhone using Tapatalk
5etter Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Odesláno 1. října 2018 Já jsem monstra kupoval v době, kdy byly dostupné obě generace. Hodně jsem uvažoval o dvojkových Drákulech, ale jsem rád, že to dopadlo takhle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Vranovská přehrada Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Svatoslav Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Odesláno 7. října 2018 Dřív jsem to nestihl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ABCDE Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 + Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kupa54 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Moje první opravdové hodinky.Přesvbědčili jste mě, ty oranžády fakt potřebuju Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Po tolika letech a tolika hodinkach mas poprve Monstra?
Kupa54 Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 Ale právě naopak, tyhle M1 se mě, jako snad jediný kousek drží od roku 2005. Později jsem přikoupil ještě jedny a ty nosil donedávna můj syn. Omlouvám se, napsal jsem to zmatečně, potřebuji k nim ještě ty oranžády, ty jsem fakt ještě neměl.
ABCDE Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 Hezka guma, co je to zac?Je to z Ebay za 67 Kč včetně pošty :-) Ale kvalita je výborná. Příjemný a ohebný materiál. Má to tu ?rychlo-stěžejku? a poutko má zevnitř výstupek, tak drží pěkně na místě. https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F282282862548
drejv Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2018 Zdravím chlapi. Postihla mě také Monster mánie.V minulosti nějaká, vždy jen na chvíli.Teď jsem pořídil dvojková, prodal. Jedničková s K, vrátil prodejci přes Ebay.Pořídil jedničková Made in Japan, Black. Chtěl prodat, ale bez zájmu. Tady ne.Omluvil jsem se jim a jsem strašně rád, že je mám.Jen prosím o potvrzení nebo vyvrácení exkluzivity Black Monster SKX 779J1.Že je nikdo nechtěl??
5etter Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2018 Potvrzuji, že černý monstra jsou exkluzivní. Ale podle mě jsou oranžový ještě exkluzivnější.
Hardslimer Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2018 Tak jsem konecne cernochovi sehnal oranzoveho brasku do Monster party Igen.Hlidaji francouzskou mrtvolu Lip uprostred. Omluva za kvalitu. Pouze mobilofka. A jeste k tomu nezaostreno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se