Stevek Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2021 Pěkná, jak je to s výdrží v porovnání s ostatníma Seikama? U monster jsem někde viděl srovnání zelené lumi generací 1-3 s modrou 4 gen. a ta byla výrazně slabší. Nemáš možnost to srovnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2021 Se starýma monstrama to bohužel srovnat nemůžu, ale mám doma pětky a soláry tak to mužů zkusit s něma. Každopádně už jen od pohledu když je nosím mi přijde že ta modrá lumi nevydrží to co ta zelená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Drákula Rh negativ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Ja na svoje prvni Monstriky teprve cekam. Zase jsem se pomat a poslednich par mesicu porad koukam po samych Monstrech. No, Seika neni nikdy dost, ne.. ?! @Prijedou zitra nebo v utery.. potom s dovolenim prispeju i sem. Jsem prvni? SRPG57K1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 fungl nové M4 STO White shark,....ale mají lehčí formu typické nemoci quality control Seika (oni ty lehce šíblé armováky mají i na některých produktových fotkách nebo na fotkách v recenzích/ viz. třeba želvy tady https://monochrome-watches.com/seiko-save-the-ocean-special-edition-2019-turtle-srpd21k1-samurai-srpd23k1-solar-chrono-ssc741p1-hands-on-price/ , ,,,tak nevím a zvažuju že je pošlu dál... Mrzí (sere) mě to, vypadají super (myslel jsem, že pošlu dál nenošenou černou verzi na gumě - viz. str. 168 tohoto vlákna), ale jsem puntičkář, takže asi půjdou tyhle.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 (upraveno) Tak se pridam a dovolim si i kratce shrnout.. Monstra jsem koupil jako “sranda” hodinky, protoze se mi proste dlouho libi. Nic min, nic vic.. Navic jsem mel potrebu nejakych Seiko otloukanek. Ale tohle jsem necekal. Za tech 15tis je to dle meho, kuva hodne muziky. Ten Artic ledovy cifr je naprosta bomba. ( pres den meni barvy dle svetla - hle na foto a hned nekolik barev cifru najednou.. .. ) A odpoustim snad i nesafirove sklicko a tu prisernou sponu. Nejak to jde jako celek dohromady. A navic sorry, vsichni vime, ze ortodoxni Rolexari na ten plech nedaji dopustit a opravdovi fandove ho i vyhledavaji.. Nic jsem od nich necekal, ba naopak - za me, jsem velice mile prekvapen. Snad nezacnu sbirat Monstr modely jako poradni silenci nade mnou.. Tak co jsem tady na foru prvni?? Monster save the ocean - Artic Penguin Ps; jo u me sedi i luneta s indexy, to jsem u Seika uz dlouuuuho nezazil Upraveno 14. října 2021 uživatelem Postal80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 Jó, monstra. Pro mě hlavně oranžády. Taky jsem nad nima tady na začátku kroutil hlavou a nechápal jsem, jak se někomu můžou líbit. Pak to ale nějak uzrálo a rázem jsem je měl na ruce. Ve víru tužeb po dalších hodinkách jsem je tenkrát nakonec prodal kolegovi, abych je od něj o pár let dozadu vysomroval zpět Přemluvil jsem ho sice až napodruhý, ale jsem za to rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 V 14. 10. 2021 v 16:12, Radik napsal: Jó, monstra. Pro mě hlavně oranžády. Taky jsem nad nima tady na začátku kroutil hlavou a nechápal jsem, jak se někomu můžou líbit. Pak to ale nějak uzrálo a rázem jsem je měl na ruce. Ve víru tužeb po dalších hodinkách jsem je tenkrát nakonec prodal kolegovi, abych je od něj o pár let dozadu vysomroval zpět Přemluvil jsem ho sice až napodruhý, ale jsem za to rád. Rozšířit No tak jiste oranzady jsou nej.. Ale ja uz mam zluty Seawolfy jako poradny Godzila hodiny. Monstra jsou kupodivu navic prijemne rozmery. To jsem, nez jsem se o ne zacal zajimat, nevedel. Myslel jsem si Monstra = monstrozni brutalni otesanky. Neni to pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 Postal80, píšeš : Psv; jo u me sedi i luneta s indexy, to jsem u Seika uz dlouuuuho nezažil ... Mně (o pár příspěvků výš na fungl nových STO) sedí taky luneta s indexy, ale armovak se mi zdá že máš podobně lehce posunutý jako na těch mých. ... Ale možná to zkresluje foto, možná jsem přílišný puntičkář,...hodinky jsou to parádní a nechci Ti kazit radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 (upraveno) V 14. 10. 2021 v 17:15, Kamil.K napsal: Postal80, píšeš : Psv; jo u me sedi i luneta s indexy, to jsem u Seika uz dlouuuuho nezažil ... Mně (o pár příspěvků výš na fungl nových STO) sedí taky luneta s indexy, ale armovak se mi zdá že máš podobně lehce posunutý jako na těch mých. ... Ale možná to zkresluje foto, možná jsem přílišný puntičkář,...hodinky jsou to parádní a nechci Ti kazit radost Rozšířit V pohode jj, 0-20, mozna 25 asi trochu jo, tam je to videt nejvic potom na 40.. Ted jsem koukal i nazivo, ale v pohode. To preziju, tady taha oci ten led na cifru. No Seiko, no. 5ty kus doma a stejne porad !! Kdyz ji milujes neni co resit Upraveno 14. října 2021 uživatelem Postal80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 A tak petka jeste +-OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 Máš recht (když jí miluješ...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Co to tam je za kuřecí stopy? jinak ten cifr vypadá barevně hodně zajímavě. Povedl se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 V 15. 10. 2021 v 6:55, Happy88 napsal: Co to tam je za kuřecí stopy? jinak ten cifr vypadá barevně hodně zajímavě. Povedl se. Rozšířit To nejsou kureci, maji byt tucnaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 ten cifr je parádní, ...a lunetou bez černého PVD jsou nejblíže generacím 1,2,3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Vidím, že ani u té pinguin verze nejsou indexy stopro vycentrované. Ch jo. A pak sa má člověk divit, když si našinec radši koupí za třetinu homouže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 ...no právě, ..já ty moje funglovky STO White shark (o pár příspěvků výš) proto nemůžu zkousnout, cifr a jeho sunburst s vlnkami a žraločí ploutví je parádní, ale mám zkaženou radost. ...asi je hodím za devítku do prodeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 ..A uz koncim, omlouvam se, ale moc me bavi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se