Jörg8X Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Tak mám kuci nový pecky .Určitě jsou více pro mě přehledný než oranžády. Je to tak jak jsem čekal, střed mezi klasikou a úletem. Druhej jazyk mám asi ve španělštině, chtěl jsem ty římský škoda. Docela mě příjemně překvapil ten origo gumák, čekal jsem ho horší. Na časté nošení bych viděl spíš tah, na léto, do vody a drsnější aktivity samozřejmě ten gumák. Jak jsem viděl ty PVD s tím oranžovým gumákem, tak mě napadlo co na Drákuly zkusit červený http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p4846h254s1470-Watch-band-Atlantis-.html Nějaký foto, ale jsem jalovej fotograf a ten foťák je jeden z prvních digitálů... Dal jsem něco zblízka něco z trochu vetší dálky.Pěkné to máš Na gumě jsou super, o tom žádná, na tahu jsou taky docela dobré. Ta červená guma mi přijde trochu moc divoká, ale proč ne... A přijdou mi v reálu o dost hezčí než ty 311, co koupil Karel
Jörg8X Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 To je špatný, člověk by si ušetřil hodně času a asi i peněz i když já jsem na tom v důsledku vydělal gumák navíc . Jako ale když vidíš, že u nás jdou za dvojnásobek na e-shopech, tak ti nic jiného nezbývá. Jenom pro zajímavost kolega co ode mě koupil ty oranžády, tak jsme zapomněli, že mají tlusté osičky a že bude asi nejlepší objednat ten gumák Z20 z ebay. Před tím jsme volali do zastoupení SEIKO pro ČR v Praze, jestli nemají ten gumák. Skladem ho neměli, ale když by ho objednali, cena něco přes 7 kill a byl by tak v květnu... Takže takhle to nějak chodí u nás... To je slušný dodací termín, netušil jsem, že ho u nás i vyrábí A jinak ceny jsou na Seika u nás fakt strašné...
Návštěvník Strocek Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Pěkné to máš Na gumě jsou super, o tom žádná, na tahu jsou taky docela dobré. Ta červená guma mi přijde trochu moc divoká, ale proč ne... A přijdou mi v reálu o dost hezčí než ty 311, co koupil Karel Díkes. Já jsem chtěl nějakej barevnej gumák a asi oranžovej by k tomu moc neladil. Ten červenej mi přijde, že by mohl sednout. Oranžády a ty PVD jsou docela fotogenický a na fotkách vypadají dobře, ale pak na ruce to vypadá jinak, ale jako nejsou špatné, jenom mi prostě nesedly já aby to nevypadalo, že bych je pomlouval nebo někomu něco rozmlouval. Drákulové zatím spokojenost a na ruce vypadají fakt dobře, teď se seznamujeme a zatím lehká ošahávačka, ale ještě jsme se nelíbali . Ten kontrast to mi fakt na těch oranžádách chyběl, na drákuly koukneš a hned vidíš kolik je a ta červená tomu dodá takovej zajímavej vzhled, ale zase to není přepálený. Jinak obecně docela dobré pro lepší představu nafotit hodinky na ruce z trošku větší dálky. Když jsem řešil ten gumák v tom Seiku, tak jsem se jí chtěl zeptat jestli pro něj nejede někdo na kole... nemám zrovna přehled kolik má seiko typů gum jo, ale něco by mohli mít skaldem
kulix Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Tak tyhle Monstra me fakt prijemne prekvapily..
zekon7302 Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Ježiš ty jsou hrozný... taky mně to napadlo, ale nechtěl jsem být hrubý když už Monstra, tak jedině klasika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Strocek Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Jedině Drákula Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
F.B. Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Seiko Blue Monster - čo miesto stock naramku? Uvažujem o koži, no miestni majstri ktorých som oslovil nejako nereagujú?možno sa týmto dotazom rozhýbu. Rád by som niečo univerzálne, čo najtrvácnejšie?čo by znieslo i vodu. Alebo, aký ťah k nim? Dík za pomoc :-) F.
kulix Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 (upraveno) M.n. a Zekon, vy jste stare konzervy..Mi se totiz ocelove moc nelibi a ta cerna je pro me uplne zmenila.. Trosku fashion, ne??. Upraveno 27. března 2014 uživatelem kulix
Jörg8X Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 Seiko Blue Monster - čo miesto stock naramku? Uvažujem o koži, no miestni majstri ktorých som oslovil nejako nereagujú?možno sa týmto dotazom rozhýbu. Rád by som niečo univerzálne, čo najtrvácnejšie?čo by znieslo i vodu. Alebo, aký ťah k nim? Dík za pomoc :-) F.Tah asi ne, max. pozlacený Protože jinak to nejspíš bude vypadat jako 315 na tahu... Kůže na potápkách mi přijde obecně divná, ale zkusil bych najít nějaký syntetický řemen, to něco vydrží
brumko Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 F.B. Hoď na ne modrý Isofrane a máš vystarané, poprípade modrého žraloka a pozlátenú motýľovku.
JaRooN Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 (upraveno) Viděl jsem Monstra na kůži a vůbec to nevypadalo špatně. Nejvíc se mi asi líbily na zulu strape. Ale chce to vybrat správnou barvu. Monstra tím získají úplně novou dimenzi. S hnědou ve starém looku získají vintážní styl, s černou trochu elegance a modrá - tady musí být sakra dobře vybraný odstín, jinak se to může lehce zkazit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. března 2014 uživatelem JaRooN
Jörg8X Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 Ty staré, černé na hnědé kůži mi přijdou jako velká zvrácenost
JaRooN Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 Ty staré, černé na hnědé kůži mi přijdou jako velká zvrácenost A co takto?Je těžké najít fotku, která to vystihne. Monstra bohužel mají nožky jen 20mm, tak se těžko hledá rovnováha, chce to fakt citlivě poladit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vintage Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 No a mě se zas z těch tří líbí nejvíce 8-)Ty staré, černé na hnědé kůži mi přijdou jako velká zvrácenost
F.B. Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 Jo, vidíte?je to sakra zložité. A ak si nevyberiem správne, tak tie modré obludy zruinujem :-s Kua, ISOFRANE, to ma nenapadlo. Alebo dobrá koža?len by sa už mohli ozvať i miestni páni - kožkári - by som uvítal ich proaktívnu pomoc a návrhy F.
JaRooN Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 Když ty nevíš, co chceš... Nejdřív si v tom udělej jasno a pak se ti bude kdokoliv rád věnovat Pár obrázků jsem ti pro představu nahodil, zkus si utřídit myšlenky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se