McStinger Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Zkouším lepší detail rámování indexů, tak snad to bude lépe vidět. Chce to trochu viac svetla na ciferník, tak ako to máš na dvanástkovom indexe hore. Alebo hodinky pootočiť smerom k niečomu svetlému (stena, tričko,...). A keď hodinky nafotíš trochu zboku, vynikne aj plasticita indexov. Napríklad nejak podobne (balkón, biela stena, slnko pod mrakom):
ggrand Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 To nevím to nemůžu posoudit, starý jsem neměl. Ale někdo ve vláknu si na starou docela stěžoval.Což je komické vzhledem k tomu, že napříč potápkama bude modelů s lepší lumi tak do počtu prstů na 1 ruce.
karel hb Odesláno 4. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Měl jsem starý i nový model, sice oba jen chvíli, ale dle mého názoru staré svítí opravdu lépe. Skoro bych si troufal tvrdit, že lépe než moje současná Suma, ale možná to je tak vyrovnané.
lub Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 pokud máte někdo oboje, udělejte prosím srovnání lumi.jinak rámování na nových vypadá pěkně což je vidět na té detailní fotce od bcmike a docela sedí k čistě bílým ručkám - na starých zase ta smetanová barva ruček líp pasuje k barvě lumi.ale co jsem si všiml tak při souběhu starých a nových mají i ty staré (na fotkách ebay prodejců) čistě bílé ručky, aspoň to tak působí.každopádně bych si teď asi neuměl vybrat. celkem se mi líběj ty drákuly, ale obávám se horšího kontrastu (tmavě)červené s černým cifrem. ggrand - být tebou, tak se na ty úpravy vyprdnu - monstra jsou, jak jsem mnohokrát psal, vyladěný do mrtě tak, jak jsou.
Návštěvník Strocek Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 (upraveno) Což je komické vzhledem k tomu, že napříč potápkama bude modelů s lepší lumi tak do počtu prstů na 1 ruce.Já jsem nepsal něco ve smyslu, která lumi je nejlepší a hlavně jsem to nesrovnával s něčím co nemám (stará monstra). Moje nový monstra, a to už mám druhý, prostě mají dobrou lumi, lepší jak moje fortisky (obojí vlastním). Ani je nenasvicuju a svítí prostě dobře a v noci k ránu vidím kolik je a vidím to dobře. Jestli máš srovnání s potákama co si měl, včetně starých a nových monstrech, tak sem s tím. A jestli je lumi na nových horší jak u víc jak 10 let starých modelů (nevím nemám srovnání ať se vyjádří jiní co je mají), tak je potřeba napsat do Japonska, že to dělaj blbě... Upraveno 4. května 2014 uživatelem Strocek
karel hb Odesláno 4. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Já jsem nepsal něco ve smyslu, která lumi je nejlepší a hlavně jsem to nesrovnával s něčím co nemám (stará monstra). Moje nový monstra, a to už mám druhý, prostě mají dobrou lumi, lepší jak moje fortisky (obojí vlastním). Ani je nenasvicuju a svítí prostě dobře a v noci k ránu vidím kolik je a vidím to dobře. Jestli máš srovnání s potákama co si měl, včetně starých a nových monstrech, tak sem s tím. A jestli je lumi na nových horší jak u víc jak 10 let starých modelů (nevím nemám srovnání ať se vyjádří jiní co je mají), tak je potřeba napsat do Japonska, že to dělaj blbě... Asi si ggranda taky úplně nepochopil. On netvrdil, že lumi na nových Monstrech je špatná, jen že starý model prostě svítil lépe, což mohu potvrdit. A psát kvůli tomu do Japonska mi přijde jako dobrý vtip v době, kdy většina nových výrobků a to nemyslím jen hodinky, stojí kvalitativně za velký kulový. Stačí srovnat některé modely starých a nových pětek od Seika, třeba military a zjistíš, že psát něco o kvalitě výrobci je asi zbytečné. Ale to je pouze můj názor.
ggrand Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Přesně jak píše Karel. Nějaká trošku slabší lumi je myslím nic oproti tomu, jak domrvili Stargejty nebo některé Pětky. Takže můžeme být velmi rádi, že se Monstra povedly tak, jak se povedly. Co se týče porovnání, tak jsem to dával do sekce Nightshots nebo jak se to tu jmenuje.Jediné rozumné porovnání jsem našel tohle :
McStinger Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Toto sa mi objavilo v mailboxe, posúďte sami:
Pulsar Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 ty černé s oranžovým okrajem jsou hodně výrazné. A ten řemen s prošitím mňam
yaro Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Toto sa mi objavilo v mailboxe, posúďte sami: SM_orange.jpg...Blíženci
F.B. Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Toto sa mi objavilo v mailboxe, posúďte sami: Bomba, Ilonka. Páčia sa moc! F.
Beet Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Když jsem přišel před rokem na fórum a rozkoukával se, tak reakce na Monstra byla: "Fuj, ty se mi nelíbí. Ty mít nikdy nebudu."A tak jsem koupil levné 5ky.No a rok se sešel s rokem a stále víc mám pocit, že se Munstrům neubráním. Toto sa mi objavilo v mailboxe, posúďte sami: SM_orange.jpg Obojí vypadají skvěle. Už se dají někde koupit?
Jörg8X Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Toto sa mi objavilo v mailboxe, posúďte sami: SM_orange.jpgTo není špatné To je nějaká oficiální verze?
Návštěvník Strocek Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Je jasný, že v lumi došlo k nějaký změně, jelikož původní indexy na starých monstrech jsou více do zelena (vycházím z fotek) oproti novým, které jsou bílé a ladí s ručičkami. Jestli to je změna k lepšímu nebo pouze vizuální to nevím a je možné, že v rámci sladění barevnosti nebo použití jiný technologie nebo levnější varianty mohlo dojít k odlišný svítivosti. Zase ale bych Japonci věřil, že když přijde s něčím novým (tady je to po 12letech) většinou to má dobře spočítaný a neměl by to být krok zpět, ale samozřejmě i Japonec se může seknout. Jak píše lub měl by to někdo kdo má oboje modely porovnat.
Návštěvník Strocek Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 foceno starým telefonem...
Návštěvník Strocek Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Odesláno 8. května 2014 Pro změnu na guměm34.jpgm33.jpgm35.jpg Takže se jelo na bazén ? Jinak hezký jako vždy .
Pavel K. Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Odesláno 8. května 2014 Takže se jelo na bazén ? Jinak hezký jako vždy .Jojo, holky chtěly na bazén. A díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se