Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno
  V 24. 5. 2014 v 11:06, CEGY napsal:

Dolu a asi predelat. Aby to zmizlo uplne, tak by to chtelo tak 4 laserove sezeni. Levnejc to asi vyjde jednou laserem a pak predelat. Nejak ale zatim nevim, co misto toho.

Já bych si asi připlatil...  ;)

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)
  V 23. 5. 2014 v 14:34, Daemonultimate napsal:

Ale to je velká paráda,jasně Monstra taky :-)

byla to moje první plavba a v docela rychlým člunu byl jsem z toho nadšenej. 

V 23. 5. 2014 v 14:29, kulgera napsal:

Sorry za ot, ale tohle cist nekdo z civilistu, tak si musi myslet, ze cekas rodinu:-)

vidíš člověku, kterej je už postiženej fórem, takovýhle dvojsmysly unikají. Musím si dát příště majzla  :)

mám na mysli to nasazení gumy samozřejmě  :)

Upraveno uživatelem Strocek
Návštěvník Strocek
Odesláno
  V 24. 5. 2014 v 11:37, Strocek napsal:

byla to moje první plavba a v docela rychlým člunu byl jsem z toho nadšenej. 

vidíš člověku, kterej je už postiženej fórem, takovýhle dvojsmysly unikají. Musím si dát příště majzla  :)

mám na mysli to nasazení gumy samozřejmě  :)

Odesláno

Ale zase je dobré, že člověk vidí, že v tom není sám :D

Já teď řeším, jaká nová Monstra si mám koupit... Užší výběr vypadá následovně:

SRP309: http://mywatcheshub.com/seiko-automatic/seiko-men-japan-automatic-4r36a-sport-mwh-srp309-srp309j1-p-80668/

seiko-men-japan-automatic-4r36a-sport-mw

SRP313: http://mywatcheshub.com/seiko-automatic/seiko-men-automatic-4r36a-200m-sport-mwh-srp313-srp313k2-p-80672/

seiko-men-automatic-4r36a-200m-sport-mwh

SRP315: http://mywatcheshub.com/seiko-automatic/seiko-men-japan-automatic-4r36a-sport-mwh-srp315-srp315j1-p-80673/

seiko-men-japan-automatic-4r36a-sport-mw

Aktuálně mají lepší pozici 309 a 315 :)

Odesláno

Staré oranžové jsem taky zvažoval, ale něco mi na nich "vadí", ale asi to neumím pojmenovat... Nové oranžové se mi asi líbí víc a taky bych nové chtěl zkusit, staré už mám :) Zase nemusím mít 3 varianty stejných hodinek - alespoň ne teď :D

Návštěvník Strocek
Odesláno

To je dycky dilema. Jestli nový nebo starý, tak tam jsem to zas tak moc neřešil, měl jsem tak nějak jasno už na začátku, ale i tak jsem viděl starý a nový in natura a za mě jednoznačně nový (to chce fakt si to prohlídnout to má každej jinak). Jestli chceš monstry jen tak občas na zvednutí nálady a dočasnou změnu asi bych možná volil oranžový (mě nevyhovovaly a šly asi za tejden k jinýmu majiteli), jestli je chceš na každodenní používání bral bych tmavý cifr. Doporučuji koupit monstra s tahem, nějakej gumák nebo nato dycky seženeš levnějc než tah. Cokoli v úpravě PVD se časem prostě vomrdá, takže to pak bude vypadat jak se říká jako vocucanej bombón (už jsem takhle hodinky viděl a je to fakt hrozný) a jestli si je kupuješ na lítačku jako otlounkánky, bral bych stříbro  ;)

Odesláno

Na lítačku mam stará černá, které nemají zatím žádný šrám (po půl roce hodně častého nošení). Trochu přemýšlím, jestli za to nemůžou dlouhé rukávy :D Teď už je docela teplo, tak uvidím, no... :)

Chci něco barevného, proto řeším spíš ty oranžové varianty. Docela se mi líbí ta kombinace černé lunety a gumy u 315, ale třeba 311 (co koupil/prodal Karel) se mi už zas tak nelíbí. Tahy na Monstrech teď skoro nenosím vůbec a nějak mi to nechybí. Chci to trochu jako letní hodinky, zimní už mám :D

Odesláno
  V 25. 5. 2014 v 16:04, Jörg8X napsal:

Na lítačku mam stará černá, které nemají zatím žádný šrám (po půl roce hodně častého nošení). Trochu přemýšlím, jestli za to nemůžou dlouhé rukávy :D Teď už je docela teplo, tak uvidím, no... :)

Chci něco barevného, proto řeším spíš ty oranžové varianty. Docela se mi líbí ta kombinace černé lunety a gumy u 315, ale třeba 311 (co koupil/prodal Karel) se mi už zas tak nelíbí. Tahy na Monstrech teď skoro nenosím vůbec a nějak mi to nechybí. Chci to trochu jako letní hodinky, zimní už mám :D

Oni ty 311 v reálu působily vzhledově tak trochu plastovým dojmem, něco jako géčka od Casia a to jsem fakt nedal. Nic proti Casiu, ale plastový hodinky zatím nemůžu, tam jsem ještě asi nedorostl.

Návštěvník Strocek
Odesláno
  V 25. 5. 2014 v 19:48, Jörg8X napsal:

Možná by to chtělo vidět naživo, ale zase tak špatné mi to nepřijde :)

Tak o tom žádná. Kdyby byl nějakej Monster sraz v Praze, tak bych se taky přišel podívat na ostatní modely :) .  Já jsem si podle fotek vybral oranžády a když bych volil další podle fotek, tak by to byly 311... Jinak tah bych bral proto, že vyjde cenově skoro na stejno jako s gumou, ale zase jestli víš, že ho tam nikdy nedáš, tak je to jedno. 

Odesláno

Guma je po úpravě v hrníčku za pomoci vroucí vody docela v pohodě. Sice pořád tvrdá, ale aspoň drží tvar do kulata a na ruce je to pak mnohem pohodlnější.

post-7078-0-49658800-1401123281_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Nečekal jsem,že se-mnou tyto hodinky tak zamávají,ale musím uznat,že to jsou perfektní volnočasovky.Dokonce se tak zalíbily i kamarádovi který nosí pouze quartzky a zadal jsem požadavek v koupím a už je nosí i on.Dostal k nim navíc oranžový NATO,který by nikdy nenosil.

Dal mi ho a já to zkusil.Do této doby jsem nikdy nic takového nenosil.Musím napsat,že mě k tomu popostrčila manželka,které se tyto oranžády rovněž velmi líbí.A pásek sama nasadila,nikoliv že bych byl lempl,pánové.

Okamžitě je nasadila na ruku a už to ve mě hrklo a myslel jsem,že budu muset provést další poptávku.Naštěstí jsou na ni dosti těžké.Ale je potěšující,že se jí líbí,dokonce mi řekla,že pokud je prodám,tak mi nakope do hader.

post-6190-0-92900300-1401129127_thumb.jpg

post-6190-0-69814000-1401129144_thumb.jpg

Upraveno uživatelem mlsoun1
Odesláno
  V 26. 5. 2014 v 16:55, Pavel K. napsal:

Guma je po úpravě v hrníčku za pomoci vroucí vody docela v pohodě. Sice pořád tvrdá, ale aspoň drží tvar do kulata a na ruce je to pak mnohem pohodlnější.

Jak moc vroucí může být ta voda? Rovnou z konvice? Nebo raději trochu odstát? Dík

Odesláno
  V 26. 5. 2014 v 18:44, 5etter napsal:

Jak moc vroucí může být ta voda? Rovnou z konvice? Nebo raději trochu odstát? Dík

Nalil jsem normálně vroucí z konvice a nechal pomalu vychladnout.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...