Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno
  V 6. 8. 2014 v 4:36, 5etter napsal:

Co kdybys je vyfotil všechny pěkně pohromadě?

+1 . A né že to odbudeš jednou fotkou  :)

Odesláno (upraveno)

Jo, to bych asi měl. Navíc jsem sliboval porovnání lumi u nových a starých :)

Dneska došlo na oranžády :)

post-33388-0-19611000-1407347325_thumb.jpg

A tu košili jsem si opravdu nekoupil náhodou :D

Upraveno uživatelem Jörg8X
Odesláno

Ty znám, taky už jsem u nich něco kupoval :)

Já si koupil na oranžové taky řemen, ale ještě jsem ho ani nevyzkoušel... :whistling:

Odesláno

Tak jsem byl pred chvili na pude. Neco jsem hledal. Nenasel, ale presunoval jsem neco, co jsem presunovat nemusel. No zkratim to. Monstra se potkala s kominem. Odnesla to luneta a trochu I sklicko. Dopr... mesic stare hodinky!!!

Trochu jsem si timto ulevil. Sdilena bolest je polovicni.

Návštěvník Strocek
Odesláno

tak to mě se u Fortisů stalo to stejný akorát to nebyl komín, ale plot na zahrádce u Zelených, když jsem rozhazoval rukama a něco názorně ukazoval... Naštěstí to lízlo jenom lunetu, sklíčko netknutý na to jaká to byla bomba sem čekal, že šlo do sra..., ale šlo to jenom do lunety, já byl nasranej jako kráva, takže tě chápu a právě proto jsem si koupil Monstra, tam je to za levnějc, ale i tak to nasere. 

Odesláno

Tak já se přidám. Minulý týden v hnusném kempu u Terstu. Nechtěl jsem jít spát pod širák s mokrým natem, aby se mi na něj nelepil prach, tak jsem si ve sprše sundal hodinky a odložil je na topení zabalené v trenýrkách, aby mi je nějakej taloš nesbalil. Samozřejmě vylezu ze sprchy, šáhnu po trenclích a hodinky bác z půl metru na kachličky... Vznikla nová malá ploška na nožičce - první viditelnější poškození po třech měsících provozu. Na přesnost to nemělo vliv, na mou náladu trochu jo... Ale zase druhej den vznikly pěkný fotky s hodinkama u moře, se kterýma se brzo pochlubím.

Odesláno

šel jsem sem s tím, že se podívám na nějaké pěkné fotky monster, protože mi zejtra snad jedny přijdou a už se nemůžu dočkat. Mezitím jsem v duchu soucítil Beetem, protože vím, že ten první šrám je nejhorší. A na novejch hodinkách to naštvě ještě víc. Ale zase se řiká, že monstrám šrámy slušej..nevím. No pak jsem odešel a stalo se mi úplně to samé. Odnesla to luneta a hrana sklíčka na Orientech  :death:  nějakej špatnej den, či co.

Odesláno

Já to musím zaklepat, ale zatím na žádných nemám žádný zásadní šrám... Jen černá mají malý škrábanec od toho, jak jsem měnil řemen  :whistling:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...