Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 19. 8. 2014 v 6:13, Beet napsal:

Pekne, pekne ty morske fotky. Koukam, ze mame stejne NATO.

Ja si dnes nechavam poustet zilou.

attachicon.gifrps20140819_081017.jpg

Tak na to by se spíš hodily drákulovky, co má třeba Strocek, ne?  :)

Upraveno uživatelem 5etter
Návštěvník Strocek
Odesláno
  V 19. 8. 2014 v 13:37, El Nano napsal:

tak se hlasím do klubu  :clap:

Tak vítej! Až na ty korálky, ti to ladí pěkně.  :)  Korálkáři mají nevýhodu, že musej s řemínkem řešit i barvu korálků  ;)

Návštěvník Strocek
Odesláno

Zrovna dneska jsem na ně koukal v Koscomu v Praze. Verze černá a tmavě modrá luneta ty černý měly ještě zlatý ručičky a lem na indexech jestli si dobře vzpomínám. Maj tam i drákuly ( K ) za super cenu  ;) . Jako tyhle nový modely nevypadaly špatně ta černá luneta se zlatými ručičkami a lemováním na indexech bylo hodně pěkný hezčí než ta modrá verze, ale je to v PVD a to mě nějak nebere, ale pěkný byly. 

post-26998-0-00113700-1408736254_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Tak ta kombinace modré lunety a modré minutovky se mi líbí :) Jen sem si říkal, že už budu s Monstrama pomalu končit :D

EDIT: Teď koukam na tu cenu a chtít skoro 11T za K Drákuly, to už mi přijde hodně solidní.. Cenová politika Seika u nás je fakt hrozná :(

Upraveno uživatelem Jörg8X
Odesláno

Copak se stalo se vterinovkou?

Odesláno

tak uz nic

Odesláno

Ja se omlouvam,jsem tady uplne novy,ale ctu vase prispevky uz druhym rokem.

Odesláno

Tak to jsem rad.Mam take monstra-orange,jiz 1,5 roku a je to pecka,na orig.tahu a nemuzu si stezovat.Byly jiz u more,x na ceskych prehradach.Jo abych nezapomel casto na toboganech,jen je pri dopadu prikrivam rukou.

Odesláno

Jo jeste,jsem stastny,ze je mam. Priznam se,ze jiz koukam na jine hodinky,ale co vim jiste,monstra neprodam.Jsou to me,jak zde pisete tool watch,ja bych spise za sebe napisal srdecni hodinky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...